arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Følelsen av å ha blitt truffet av en semitrailer

Jeg er ikke helt sikker på hva som har skjedd, men jeg sitter nå med følelsen av at jeg har blitt kjørt over av en lastebil i natt. Kroppen verker, øynene glir sammen og hendene vil så vidt lystre de kommandoene jeg sender om at diverse taster på tastaturet skal treffes i en gitt rekkefølge. For lite søvn, tenker du kanskje, men sannheten er at jeg har sovet i 10 (!) timer i natt, og 11 timer i går. Ikke av typen søvn hvor man våkner om morgenen og legger seg til rette igjen heller, jeg har sovet hele natten igjennom uten å våkne. Hadde jeg ikke hatt tidenes frokost foran meg nå tror jeg rett og slett at jeg hadde sovnet, igjen.

frokost2

frokost

Speltlompe, skinke, ost og toastjern – så godt, så enkelt!

Den massive søvnmengden kan nok skyldes at det har vært helt insane mengder jobb i det siste. På toppen av dette har jeg også begynte å trene litt mer igjen (noe som egentlig var på tide), og det merker nok den skjøre skrotten ganske godt. I går sto jeg opp 11 (for en tid) og satt meg rett ned med bloggen samtidig som jeg spiste frokost. Deretter hadde jeg en liste med (vent litt mens jeg teller) 18 punkter på som jeg pløyde gjennom i løpet av 3,5 time før jeg dro på jobb for litt privatundervisning i treningens omfang og bruk. 2000 gikk siste kunde ut av døren samtidig som jeg tredde på meg treningstightsen og heiv nedpå en liter koffein for å få litt energi til den kommende økten, som ble en suksess. For å gjøre resten av kvelden kort: plukket opp typen, dro hjem, besvarte mail, lagde middag, besvarte enda flere mail og satte meg ned i sofaen 2330.

Dagen går med andre ord med til jobb, trening, jobb og matlaging fra ende til annen, og fri er det blitt lite av i det siste. Jeg må si jeg gleder meg til førstkommende lørdag hvor jeg skal ta meg helt fri fra alt som heter jobb og bare nyte tilværelsen. Mest sannsynlig skal jeg ligge på sofaen hele dagen og se på han her, og det er helt greit spør du meg!

fine!

Jobber du mye, eller er du flink til å ta deg fri?

//Camilla

 

 

 

3 svar til “Følelsen av å ha blitt truffet av en semitrailer”

  1. Thea sier:

    Hei! Venter fortsatt i spenning på treningsvideoen fra shapeup-kurset ditt! 😀

  2. CamillaL sier:

    Hei Thea! Du, det gjør jeg også 😛 Skulle egentlig få film fra eventet som jeg tenkte å publisere sammen med programmet, men det har ikke kommet enda så jeg får vel bare legge det ut uten promovideo 🙂 Skal få gjort det asap!

  3. Hedda sier:

    Håper du føler at du holder deg nogenlunde ovenpå selvom søvnbehovet kan bli noe stort i perioder! 🙂 Har selv kjent på det å gjøre for mye, men etter å overhodet ikke ha klart å ta vare på meg selv og sette grenser tidligere har jeg nå vokst veldig på det og klarer en god balanse. Noen ganger innebærer det å si nei til å være med på ting for eksempel, men det gir en gevinst i å føle at man tar seg selv på alvor og prioriterer de virkelig viktige tingene (hva de er får man definere selv, men for meg er det å få trent, søvn, næringsrik mat og tid til meg selv som kommer høyt opp i tillegg til familie og venner). Å sortere dagene ut i vil – bør – skal hjelper også for meg. Og en siste ting er det med at ting går i perioder. Hvis jeg har vært veldig «flink» en periode vet jeg at en halv-spontan helg med skikkelig fylla både en og to dager gjør at jeg kommer litt mer i balanse igjen (haha, jeg ler når jeg skriver det, virker litt teit å si) og kjenner på det å drite litt i flink pike for en liten kveld eller to. Sånn, nå skal mitt lille essay avsluttes for denne gang. Du tar opp så mange gode ting på bloggen din, så jeg må bare ta meg tid til å svare deg når du bruker så mye tid til å skrive for «oss», altså leserne 🙂

oppskrifter spis

Italiensk suppe

oppskrifter spis

Tomatsuppe

oppskrifter spis

Pasta og pølser

oppskrifter spis

Hjemmelaget yoghurtis

oppskrifter spis

Jordbær- og avokadosalsa

oppskrifter spis

Mangosalsa

spis

Cheat days

oppskrifter spis

Linsegryte

oppskrifter spis

Hjemmelaget mango-is

oppskrifter spis

Tacobowl

tren

Yogafilm

oppskrifter

Buddhabowl

oppskrifter

Brokkolicouscous

oppskrifter

Mangoremser

oppskrifter

Vegetarbolognese

oppskrifter

Mangosmoothie

oppskrifter spis

Pepperkakefudge med Sukrin

oppskrifter spis

Favaffel

oppskrifter spis

Brokkolipuré

oppskrifter spis

Jordskokksuppe

oppskrifter spis

Oppskriftsonsdag: eplechips!

oppskrifter spis

Grove bananpannekaker!

blogg

MAGASIN!

oppskrifter spis

Salat på boks!

oppskrifter spis

Den perfekte kveldskosen!

blogg

Embed

oppskrifter spis

Quiche Lorraine(-tzen) !

blogg oppskrifter spis

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg

Ny favoritt!

oppskrifter spis

Sukkerfrie kanelsnurrer!

oppskrifter spis

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter spis

Den perfekte frappén !

tren

Hold kjeft

oppskrifter spis

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

oppskrifter spis

Vegedagbok: dag 3

blogg oppskrifter spis

Proteinrik kikertepizza! (vegetar)

oppskrifter spis

Vegetardagboken: mandag

blogg tren

Fremsiden av VG!

kurs tren

Jentedagen 2016

oppskrifter spis

Bananbrød med sjokolade!

oppskrifter spis

Tips til mat på farten!

oppskrifter spis

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter spis

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

oppskrifter spis

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg tren

En perfekt lørdag!

oppskrifter spis

Søtpotetlasagne!

oppskrifter spis

Tør du å slenge deg med?

oppskrifter spis

Av og til trenger jeg dette!

tren

BOOTCAMP!

oppskrifter spis

Disse må du bare smake!

oppskrifter spis

Sukkerfri søndagsnacks!

oppskrifter spis

Sukkerfrie sjokoladebomber!

blogg tren

En helt magisk helg

oppskrifter spis

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

oppskrifter spis

Morningbliss

oppskrifter spis

Proteinrike havrerundstykker

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

blogg oppskrifter spis

Parkdag

oppskrifter spis

Rømmegrøt til frokost?

blogg oppskrifter spis

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter spis

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter spis tren

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter spis

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter spis

Onsdagskebab!

oppskrifter spis

Proteinrike vafler!

blogg oppskrifter spis tren

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg oppskrifter spis

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg oppskrifter spis

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg oppskrifter spis

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg oppskrifter spis

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg oppskrifter spis

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

blogg tren

Rumpebonanza!

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits