arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

For en deilig dag!

/Inneholder annonselenker

Det har skjedd noe med døgnrytmen min. For det første så har øynene tatt inn lys, helt av seg selv, rundt klokken 8 hver morgen, og for det andre så sovner jeg som en såkalt stein ca 3 minutter etter leggetid hver eneste kveld. Og jeg sover hele natten gjennom. Jeg har i lengre tid hatt litt problemer med å sovne, men nå har altså dette forsvunnet som dugg for solen! Jeg vil tro at en medvirkende årsak er at jeg faktisk står opp klokken 8, i stedenfor 10, men jeg skal på ingen måte være påståelig. Det kan jo også være fordi jeg har begynt å ta tran.

Uansett hva grunnen er hadde jeg ikke helt troen på at solen skulle vise seg da jeg våknet i dag tidlig, men så feil kunne jeg altså ta! Nå er det nemlig ikke annet å gjøre enn å finne frem solbrillene, og sette bollene til heving (kanskje i motsatt rekkefølge) før det blir en liten tur på trening. Og med liten så mener jeg egentlig stor, jeg tror det blir en ganske hard økt i dag.

Solbrillene finner du HER  og med koden 355430 får du 20% rabatt på hele kjøpet! Disse solbrillene er litt større enn de vanlige Clubmasterbrillene til Ray Ban, og sitter mye bedre på mitt hode. Med de små ser hodet mitt ut som en vannmelon (en veldig fin vannmelon). De forrige brillene jeg hadde (helt like) ble stjålet da jeg jobbet på Fresh Fitness, så jeg ble latterlig glad da jeg fant de igjen her! Det eneste som mangler er jo styrke i glassene, siden jeg i utgangspunktet er blind. Kanskje det er mulig å gjøre det hos en optiker?

Nei, nå legger jeg fra meg den her og setter kursen inn på kjøkkenet for en liten bakesession! Det er jo Fastelavn bare en gang i året, kan ikke la den sjansen gå fra meg 😉

Ha en fin dag videre!

//Camilla

 

2 svar til “For en deilig dag!”

  1. Mskindlo sier:

    Amen! Du får sagt det! Skrev en liknende status selv på Facebook for 2,5år siden. Og selv om jeg til tider er møkk lei av noen kg for mye..så er det virkelig ikke der verdien min ligger. Verdien min ligger i at jeg er awesome(!) også tar jeg vare på og er glad i de rundt meg<3 og at jeg kan nyte livet og gjøre de tingene jeg vil gjøre!

  2. Mskindlo sier:

    Altså så skulle den kommentaren være på innlegget ditt «la meg være ærlig»..
    blir aldri klok på hvilken «kommentar» jeg skal trykke på, den over eller under selve innlegget ?

oppskrifter spis

Italiensk suppe

oppskrifter spis

Tomatsuppe

oppskrifter spis

Pasta og pølser

oppskrifter spis

Hjemmelaget yoghurtis

oppskrifter spis

Jordbær- og avokadosalsa

oppskrifter spis

Mangosalsa

spis

Cheat days

oppskrifter spis

Linsegryte

oppskrifter spis

Hjemmelaget mango-is

oppskrifter spis

Tacobowl

tren

Yogafilm

oppskrifter

Buddhabowl

oppskrifter

Brokkolicouscous

oppskrifter

Mangoremser

oppskrifter

Vegetarbolognese

oppskrifter

Mangosmoothie

oppskrifter spis

Pepperkakefudge med Sukrin

oppskrifter spis

Favaffel

oppskrifter spis

Brokkolipuré

oppskrifter spis

Jordskokksuppe

oppskrifter spis

Oppskriftsonsdag: eplechips!

oppskrifter spis

Grove bananpannekaker!

blogg

MAGASIN!

oppskrifter spis

Salat på boks!

oppskrifter spis

Den perfekte kveldskosen!

blogg

Embed

oppskrifter spis

Quiche Lorraine(-tzen) !

blogg oppskrifter spis

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg

Ny favoritt!

oppskrifter spis

Sukkerfrie kanelsnurrer!

oppskrifter spis

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter spis

Den perfekte frappén !

tren

Hold kjeft

oppskrifter spis

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

oppskrifter spis

Vegedagbok: dag 3

blogg oppskrifter spis

Proteinrik kikertepizza! (vegetar)

oppskrifter spis

Vegetardagboken: mandag

blogg tren

Fremsiden av VG!

kurs tren

Jentedagen 2016

oppskrifter spis

Bananbrød med sjokolade!

oppskrifter spis

Tips til mat på farten!

oppskrifter spis

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter spis

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

oppskrifter spis

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg tren

En perfekt lørdag!

oppskrifter spis

Søtpotetlasagne!

oppskrifter spis

Tør du å slenge deg med?

oppskrifter spis

Av og til trenger jeg dette!

tren

BOOTCAMP!

oppskrifter spis

Disse må du bare smake!

oppskrifter spis

Sukkerfri søndagsnacks!

oppskrifter spis

Sukkerfrie sjokoladebomber!

blogg tren

En helt magisk helg

oppskrifter spis

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

oppskrifter spis

Morningbliss

oppskrifter spis

Proteinrike havrerundstykker

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

blogg oppskrifter spis

Parkdag

oppskrifter spis

Rømmegrøt til frokost?

blogg oppskrifter spis

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter spis

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter spis tren

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter spis

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter spis

Onsdagskebab!

oppskrifter spis

Proteinrike vafler!

blogg oppskrifter spis tren

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg oppskrifter spis

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg oppskrifter spis

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg oppskrifter spis

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg oppskrifter spis

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg oppskrifter spis

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

blogg tren

Rumpebonanza!

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits