arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

For en deilig dag!

/Inneholder annonselenker

Det har skjedd noe med døgnrytmen min. For det første så har øynene tatt inn lys, helt av seg selv, rundt klokken 8 hver morgen, og for det andre så sovner jeg som en såkalt stein ca 3 minutter etter leggetid hver eneste kveld. Og jeg sover hele natten gjennom. Jeg har i lengre tid hatt litt problemer med å sovne, men nå har altså dette forsvunnet som dugg for solen! Jeg vil tro at en medvirkende årsak er at jeg faktisk står opp klokken 8, i stedenfor 10, men jeg skal på ingen måte være påståelig. Det kan jo også være fordi jeg har begynt å ta tran.

Uansett hva grunnen er hadde jeg ikke helt troen på at solen skulle vise seg da jeg våknet i dag tidlig, men så feil kunne jeg altså ta! Nå er det nemlig ikke annet å gjøre enn å finne frem solbrillene, og sette bollene til heving (kanskje i motsatt rekkefølge) før det blir en liten tur på trening. Og med liten så mener jeg egentlig stor, jeg tror det blir en ganske hard økt i dag.

Solbrillene finner du HER  og med koden 355430 får du 20% rabatt på hele kjøpet! Disse solbrillene er litt større enn de vanlige Clubmasterbrillene til Ray Ban, og sitter mye bedre på mitt hode. Med de små ser hodet mitt ut som en vannmelon (en veldig fin vannmelon). De forrige brillene jeg hadde (helt like) ble stjålet da jeg jobbet på Fresh Fitness, så jeg ble latterlig glad da jeg fant de igjen her! Det eneste som mangler er jo styrke i glassene, siden jeg i utgangspunktet er blind. Kanskje det er mulig å gjøre det hos en optiker?

Nei, nå legger jeg fra meg den her og setter kursen inn på kjøkkenet for en liten bakesession! Det er jo Fastelavn bare en gang i året, kan ikke la den sjansen gå fra meg 😉

Ha en fin dag videre!

//Camilla

 

2 svar til “For en deilig dag!”

  1. Mskindlo sier:

    Amen! Du får sagt det! Skrev en liknende status selv på Facebook for 2,5år siden. Og selv om jeg til tider er møkk lei av noen kg for mye..så er det virkelig ikke der verdien min ligger. Verdien min ligger i at jeg er awesome(!) også tar jeg vare på og er glad i de rundt meg<3 og at jeg kan nyte livet og gjøre de tingene jeg vil gjøre!

  2. Mskindlo sier:

    Altså så skulle den kommentaren være på innlegget ditt «la meg være ærlig»..
    blir aldri klok på hvilken «kommentar» jeg skal trykke på, den over eller under selve innlegget ?

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits