arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

For en deilig dag!

/inneholder annonselenker

I går var en sånn dag som jeg bare ikke ville at skulle ta slutt, selv om kroppen var mer enn fornøyd allerede klokken 20. Ikke fordi det egentlig skjedde så innmari mye, men rett og slett fordi jeg koste meg fra ende til annen! Jeg begynte dagen med en livetime med de 60 jentene som er med på sommertreningen, noe som var helt latterlig moro. Og tungt. 400 reps på rumpa er nemlig ikke bare bare! Økten så slik ut:

♥ Bulgarsk splitbøy – 3 x 10

♥ Ettbens Glutebridge – 3 x 10
♥ Liggende kamskjell – 3 x 15

♥ Kickback med strikk – 3 x 15
♥ Sidekick – 3 x 15
♥ Rotasjon kick – 3 x 10

På siste trisett (de tre siste øvelsene, rett etter hverandre uten pause) hadde jeg så krampe i rumpa at jeg holdt på å gi opp, men det er jo ikke akkurat et alternativ når det sitter en haug med andre mennesker i andre enden og ser på! ;D Vi kom oss gjennom, alle mann, og jeg tror alle er enige med meg i at det var gøy mens vi holdt på og sabla godt når det var over..

Vondt i beina hadde jeg hele resten av dagen, men jeg kom meg likevel ut og bortover til typen som tok meg med på smoothishopping og videre på grilling med fotballlaget. Det er en gjeng med helt herlige gutter, og som selvutnevnt leder for Trolls supporterklubb måtte jeg selvsagt stille opp på avslutningen! Det ble solo og burger på meg og øl på de andre akkopagnert av gode samtaler omkring Rokko og russen 2007, basket og selvsagt amerikansk fotball. Sistnevnte er alt for morsomt når du først får dreisen på reglene.
genser
Genser får du HER
Sko får du HER 
Bruk kode 345405 for 30% rabatt på dyreste vare ut dagen!
ANNONSELENKER

2016-07-09 16.12.53-2

Da vi avsluttet dagen med «Side om side» på sofaen med jordbær og gul kiwi på fatet, da var dagen komplett for min del ♥

Hva har du gjort denne helgen?

//Camilla

 

4 svar til “For en deilig dag!”

  1. Mariann sier:

    Jeg! Eller egentlig i fjor. Begynte med løping fordi jeg har en hverdagskabal som ikke åpner noe særlig for treningssenter, og da ble jogging løsningen selv om jeg hadde sverga ganske mange ganger at jeg aldri, aldri skulle jogge. Tok tid å komme i gang, og det var mye hat, men nå liker jeg det. Godt! Særlig følelsen etterpå ?

  2. Det er rart hvor mye som blir gøy bare man gir det litt tid 😀
    God sommer!

  3. Anita sier:

    Jeg bare lurte på hvilket headsett du bruker jeg da?

  4. Akkurat nå har jeg Beats – perfekte å løpe med 😀

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits