arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Fôr kroppen, ikke tankene!

God morgen alle sammen! Jeg skriver god morgen, selv om klokken er plassert 13 her i Thailand, rett og slett fordi jeg ikke har vært oppe i mer enn et par timer. Det var et salig tordenvær her i går, som selvsagt vekte minstemann på 1, og frem til klokken var godt over 2 var han derfor ekstremt opptatt med å se ut av vinduet og fortelle oss alle sammen at det var et sabla leven som lyste opp hele himmelen. Så nå sitter jeg altså her, med frokosten foran meg og er straks klar for en liten tur på stranden.

Når jeg er på ferie forsøker jeg alltid å være litt bevisst på hva jeg putter i kroppen, rett og slett fordi jeg vet hvor lett det er å gå i den klassiske feriefella: dagen begynnes med ferske bakevarer og avsluttes med drinker og creme brulé, og før du vet ordet av det kommer du hjem med mer overvekt i bagasjen enn du egentlig hadde planer om. Dette betyr ikke at jeg lever på salat og sukkerfri brus hele veien, slapp av, men rett og slett at jeg til stadighet forsøker å ta de valgene som er best for meg og kroppen min, ikke nødvendigvis de som hodet forsøker å overbevise meg om at er smarte. 
2016-06-23 12.35.34

Til frokost kunne jeg for eksempel valgt toast med servelat og ost. Ikke en dårlig frokost sånn egentlig, men ganske kaloririk og lite mettende. Den smelta osten hadde helt garantert gitt meg en form for lykkefølelse der og da, men i det siste bit er unnagjort vil også den forsvinne! For det er slik korte gleder som mat fungerer – det gir meg en intens lykkefølelse der og da, men denne varer ikke utover det faktiske måltidet. Med mindre måltidet er godt for meg.

Da sitter jeg nemlig igjen med en enorm mestringsfølelse etterpå, som ikke varer i 3 stakkarslige minutter, men i flere timer. Ikke minst smitter det over på neste måltid, slik at dagene blir preget av at jeg, jeg får til! Jeg kan hvis du vil! Og det er en slik type følelse jeg synes jeg fortjener på ferie, ikke en «fy søren du kommer til å bli tjukk»-følelse.

Har du noen tanker rundt dette?

//Camilla

2 svar til “Fôr kroppen, ikke tankene!”

  1. Silje sier:

    Hvor har du kjøpt denne strikken?:)

  2. Jeg har fått den på et catslidekurs jeg var på en gang, men jeg fant akkurat en liknende strikk hos Ellos – du finner den HER

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits