arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Fotoshoot og allergitrening!

Herregud, det var så gøy på shoot i dag!! Jeg skulle ønske jeg kunne legge ut masse bilder til dere, men jeg har ikke fått helt klarsignal fra redaksjonen i VG-TV enda, og jeg vil nødig tråkke noen på tærne 😛 Det er jo tross alt slik at materialet, selv om det er tatt med mitt kamera, ikke utelukkende er mitt! Uansett var det utrolig gøy å stå foran kamera, selv om det selvsagt var jævlig kleint også. For hvor ofte går du egentlig i sakte film opp av et basseng samtidig som du smiler ut i tomme luften? Jeg pleier heller å gå for «forsøk-å-kom-deg-over-bassengkanten-uten-å-se-ut-som-en-fisk»-varianten i allefall…

Det var heller ikke bare bare å snakke sexy med en stemme som bærer preg av ENTEN allergi eller bihulebetennelse. Jeg vet ikke helt hva det er, men jeg nyser som bare søren, så jeg kjører på med alle medisinene jeg har i huset. Det har ikke hjulpet så mye enda, men jeg har trua! Med et tett hode er det også begrenset hva man får til på treningsfronten, men en liten, lett og low key fullkroppsøkt fikk jeg da til i dag. Kroppen har godt av å bli brukt selv om den er litt rusten, og så lenge du lytter til signalene som sendes underveis går det helt fint å løfte litt vekter! Jeg vet at sofaen er det som frister mest når hodet kjennes ut som en dunk med bomull, men jeg kan garantere deg at en helt lett treningsøkt føles ganske godt det også 🙂

P1050336 P1050337

Skulderpress – 3 x 8
Roing i kabel – 3 x 10
Leg extensions (1 bens) – 3 x 8
Lårcurl i GHR – 3 x 6
Lett prowler – 2 lengder
P1050343 P1050345 P1050346

Det som er værst kjenner jeg er å sitte foran pcen, så nå skal jeg legge bort den og ta meg en tur på hytta. Forhåpentligvis er det bare grantrær der…

God helg!

//Camilla

 

2 svar til “Fotoshoot og allergitrening!”

  1. Linn sier:

    Denne helga har vært kjempe…eller ikke.. greide få tilbake influensaen torsdag og fredag..så formen er sånn passe slapp etter en uke syk.. og hodepina som tok pause for influensaen kom tilbake for full guffe .. mn hatt en fortreffelig helg sånn ellers:) gubben fikk gjort masse ute og jeg fikk begynt på sykkelprosjektene mine +rydda og hatt besøk av fadderbarn med familien i dag.. ingenting er som å titte på en toåring kaste vand til bikkja – tror a ble like våt selv, traske gjennom kratt i crogs etter ho fordi blomsterplukkingtur ble til noe helt annet den ungen er så morsom og «tante» er visstnok snurra rundt lillefingeren…

  2. Hahaha, huff da! 🙂 Godt at det ble noe ut av helga likevel, og god bedring!

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits