arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Frihet for meg..

Jeg beklager at dere ikke fikk en 5minuttersøkt av meg i går, men det forsvant rett og slett i glemmeboka da en venninne ringte og fortalte meg at hun hadde vært på jobbintervju og fikk beskjed om å komme inn for 2. gang om en uke. Det måtte nemlig feires, og da ble glowsticks, hvitvin og «Bring it on» anno 2000 prioritert fremfor alt annet. Jeg skulle gjerne sagt at jeg angrer, men det gjør jeg ikke i det hele tatt! Det betyr nemlig ekstremt lite for meg å ha en jobb jeg kan «ta med over alt», hvis det skal hindre meg fra å gjøre de tingene jeg egentlig vil. Slik som å dra på «Singing in the rain» på folketeateret med Tonje i kveld fordi hun hadde vært gæærn nok til å putte en billett dit i pakkekalenderen min.

Frihet for meg betyr nemlig å ha mulighet til å gjøre det jeg ønsker, uten at rutiner og tanker om at «jeg må bare» dukker opp og ødelegger det hele. Jeg vil ha muligheten til å droppe et blogginnlegg til fordel for en venninne, eller en trening for å finne på noe annet, samtidig som både skriving og trening er ting jeg prioriterer i det daglige. Når tiden kniper til er jeg også ekstremt glad for at jeg kan si meg fornøyd med en trening på ti minutter, uten å la det gnage på samvittigheten at det ikke ble mer. Alt er bedre enn ingenting – et mantra jeg lever for!

Med det i tankene presenterer jeg dere derfor for dagens økt: 5 minutter tøy og bøy for kropp og sjel!

1: Oppvarming – 2 runder a 5 / side

2: Tricepspress – 2-3 x 10

3: Bird dog – 2-3 x 8 / side

Lykke til!

//Camilla

Kommentarer er stengt.

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits