arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Frokosten som lager seg selv!

God morgen alle sammen! Ja, jeg skriver fremdeles god morgen, selv om klokka faretruende varsler om at det er formiddag. Jeg tenker at det er lov når det er lørdag 😉

Her er det fullt hus i helgen, med besøk fra Bodø hvor lillesøsteren min har funnet på å slå seg ned. Det er vel kanskje sånn livet er når man er voksen og får tilbud om en ordentlig jobb? Hun og samboeren har tatt turen nedover i helgen for å være med å feire nevøen vår som ble ett år i går og som skal ha navnefest i morgen, og det blir utrolig koselig å tilbringe en hel helg med begge to.

Familien min er jo en saga for seg selv, og jeg har nesten ikke tall på hvor mange søsken jeg har spredd utover norges land. Ikke fordi mamma eller pappa har vært på vift og lagt fra seg en unge her og der altså, men fordi vi hos mamma har vært fosterfamilie så lenge jeg kan huske. Den pene jenta som nå sitter i sofaen min ville derfor ikke slått ut som søster på en DNA-test, men i hjertet er hun intet annet. Det samme gjelder for hun andre lille som jeg forhåpentligvis ser senere i dag, bror som kommer i morgen og ikke minst de tre jeg har som faktisk er knyttet til meg via blod. Der det er hjerterom er det husrom, sies det ♥

Med storfint besøk er det selvsagt viktig å diske opp med noe skikkelig til frokost, så jeg satte over slowcookeren for å prøve meg på en langkokt grøt i går kveld.

slowcook

1 1/2 kopp hele bokhvetemel
5 kopper vann
1 finhakket eple
1 neve cashewnøtter
1 klyp salt
2 ts søtning

Denne lot jeg sto over natta, før jeg tok ut halvparten i dag tidlig og kokte opp en grøt hvor jeg tilsatte:

1,5 dl skummet melk
2-3 ts søtning
1 ts sitronsaft (fersk)
Masse kanel
1 neve rosiner

I tillegg lagde jeg ferskt bringebærsyltetøy av bringebær fra fryseren som jeg kokte opp med litt søtning. Server med cottage cheese, kesam eller kvarg så får du garantert en god start på dagen!

slowcook1 slowcook2

Her ble i allefall både hver og en gode og mette, og vi er snart klare for trening. Deretter har jeg en liten PT-time før det er fri resten av dagen. Jeg har hørt snakk om at det står burger på menyen her i dag, så da blir det vel litt tid på kjøkkenet i kveld også 😉

Har du noen planer for helgen?

//Camilla

Ett svar til “Frokosten som lager seg selv!”

  1. Ingeborg sier:

    Det høres ut som du har en kjempekoselig helg.
    Selv bor jeg langt unna ikke bare familie, men også de nærmeste vennene mine. Det er kjedelig å bo langt unna.

    Her har det vært joggetur, handling, tur på åpning av kunstutstilling. Nå er det avslapping resten av kvelden (med litt for mye sjokolade og strikketøy).. I morgen blir det både studering, da jeg har begynt på et deltidstudium (lurer på hvor jeg fikk den ideen i fra). På ettermiddagen blir det også en tur på avslapping på kvelden.

    Håper du koser deg mye i resten av helga med hele familien din.

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits