arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Frykten for å mislykkes

Vi har vel alle kjent på den. Frykten for at det vi gjør ikke er bra nok, for at vi ikke skal lykkes med det vi driver med og ende opp til latter for de rundt oss. For min egen del er denne frykten enorm og noe som tas med i betraktning hver eneste gang jeg legger ut noe på sosiale medier, stiller opp på ulike ting eller bare blogger. For det er ikke noe kult å ikke bli verdsatt og heiet på. Det tar meg rett tilbake til barne- og ungdomsskolen hvor alle så rart på deg om du gjorde noe som var litt annerledes.

534425_10152116278835444_1796040340_n

 

Men greia er at jeg liker å være annerledes. Jeg liker makten det gir meg at ingen forventer at jeg skal være helt vanlig. Alle som kjenner meg, og liker meg for den jeg er, vet nemlig at jeg er litt rar. At jeg gjør kleine ting, at jeg lager dobbelthake uten å bry meg, at jeg som regel snakker høyest og ler mest, men at det er helt greit. Jeg ville nok ikke vært i et rom med 10 av meg, men én går som regel greit.

615748_10152211508990444_2100640156_o

 

Problemet oppstår først når jeg skal vise meg frem for mennesker jeg ikke kjenner. For hvordan skal de kunne lese tonefallet jeg tenker i mitt eget hode når jeg skriver? Hvordan skal de vite at det jeg legger ut faktisk representerer den jeg er, og ikke en person jeg skulle ønske jeg var? Hvordan skal jeg klare å være ekte, i en verden som styres av så mange illusjoner? Tør jeg å stikke nesa opp i den offentlige skyen, hvor alle er fritt vilt?

Jeg vet ikke, men likevel fortsetter jeg. For i andre hjørnet av bokseringen, face-2-face med frykten, står en solid trio bestående av pågangsmot, vilje og besluttsomhet. Jeg vil ikke være ei som gir meg i frykt for å mislykkes, ei som tenker «dersom jeg bare hadde…». Jeg vil heller gå på trynet rett i asfalten enn å sette meg ned på fortauskanten av egen fri vilje. Selv om jeg er dritredd for å tryne…

//Camilla

PS: Du kan fremdeles stemme på meg til ShapeUp-jenta 2015! Trykk HER da vel 😀

Ett svar til “Frykten for å mislykkes”

  1. Toyni Erica sier:

    Men så er du også så herlig da ! <3

oppskrifter spis

Italiensk suppe

oppskrifter spis

Tomatsuppe

oppskrifter spis

Pasta og pølser

oppskrifter spis

Hjemmelaget yoghurtis

oppskrifter spis

Jordbær- og avokadosalsa

oppskrifter spis

Mangosalsa

spis

Cheat days

oppskrifter spis

Linsegryte

oppskrifter spis

Hjemmelaget mango-is

oppskrifter spis

Tacobowl

tren

Yogafilm

oppskrifter

Buddhabowl

oppskrifter

Brokkolicouscous

oppskrifter

Mangoremser

oppskrifter

Vegetarbolognese

oppskrifter

Mangosmoothie

oppskrifter spis

Pepperkakefudge med Sukrin

oppskrifter spis

Favaffel

oppskrifter spis

Brokkolipuré

oppskrifter spis

Jordskokksuppe

oppskrifter spis

Oppskriftsonsdag: eplechips!

oppskrifter spis

Grove bananpannekaker!

blogg

MAGASIN!

oppskrifter spis

Salat på boks!

oppskrifter spis

Den perfekte kveldskosen!

blogg

Embed

oppskrifter spis

Quiche Lorraine(-tzen) !

blogg oppskrifter spis

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg

Ny favoritt!

oppskrifter spis

Sukkerfrie kanelsnurrer!

oppskrifter spis

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter spis

Den perfekte frappén !

tren

Hold kjeft

oppskrifter spis

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

oppskrifter spis

Vegedagbok: dag 3

blogg oppskrifter spis

Proteinrik kikertepizza! (vegetar)

oppskrifter spis

Vegetardagboken: mandag

blogg tren

Fremsiden av VG!

kurs tren

Jentedagen 2016

oppskrifter spis

Bananbrød med sjokolade!

oppskrifter spis

Tips til mat på farten!

oppskrifter spis

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter spis

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

oppskrifter spis

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg tren

En perfekt lørdag!

oppskrifter spis

Søtpotetlasagne!

oppskrifter spis

Tør du å slenge deg med?

oppskrifter spis

Av og til trenger jeg dette!

tren

BOOTCAMP!

oppskrifter spis

Disse må du bare smake!

oppskrifter spis

Sukkerfri søndagsnacks!

oppskrifter spis

Sukkerfrie sjokoladebomber!

blogg tren

En helt magisk helg

oppskrifter spis

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

oppskrifter spis

Morningbliss

oppskrifter spis

Proteinrike havrerundstykker

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

blogg oppskrifter spis

Parkdag

oppskrifter spis

Rømmegrøt til frokost?

blogg oppskrifter spis

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter spis

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter spis tren

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter spis

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter spis

Onsdagskebab!

oppskrifter spis

Proteinrike vafler!

blogg oppskrifter spis tren

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg oppskrifter spis

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg oppskrifter spis

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg oppskrifter spis

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg oppskrifter spis

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg oppskrifter spis

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

blogg tren

Rumpebonanza!

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits