arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Frykten for å mislykkes

Vi har vel alle kjent på den. Frykten for at det vi gjør ikke er bra nok, for at vi ikke skal lykkes med det vi driver med og ende opp til latter for de rundt oss. For min egen del er denne frykten enorm og noe som tas med i betraktning hver eneste gang jeg legger ut noe på sosiale medier, stiller opp på ulike ting eller bare blogger. For det er ikke noe kult å ikke bli verdsatt og heiet på. Det tar meg rett tilbake til barne- og ungdomsskolen hvor alle så rart på deg om du gjorde noe som var litt annerledes.

534425_10152116278835444_1796040340_n

 

Men greia er at jeg liker å være annerledes. Jeg liker makten det gir meg at ingen forventer at jeg skal være helt vanlig. Alle som kjenner meg, og liker meg for den jeg er, vet nemlig at jeg er litt rar. At jeg gjør kleine ting, at jeg lager dobbelthake uten å bry meg, at jeg som regel snakker høyest og ler mest, men at det er helt greit. Jeg ville nok ikke vært i et rom med 10 av meg, men én går som regel greit.

615748_10152211508990444_2100640156_o

 

Problemet oppstår først når jeg skal vise meg frem for mennesker jeg ikke kjenner. For hvordan skal de kunne lese tonefallet jeg tenker i mitt eget hode når jeg skriver? Hvordan skal de vite at det jeg legger ut faktisk representerer den jeg er, og ikke en person jeg skulle ønske jeg var? Hvordan skal jeg klare å være ekte, i en verden som styres av så mange illusjoner? Tør jeg å stikke nesa opp i den offentlige skyen, hvor alle er fritt vilt?

Jeg vet ikke, men likevel fortsetter jeg. For i andre hjørnet av bokseringen, face-2-face med frykten, står en solid trio bestående av pågangsmot, vilje og besluttsomhet. Jeg vil ikke være ei som gir meg i frykt for å mislykkes, ei som tenker «dersom jeg bare hadde…». Jeg vil heller gå på trynet rett i asfalten enn å sette meg ned på fortauskanten av egen fri vilje. Selv om jeg er dritredd for å tryne…

//Camilla

PS: Du kan fremdeles stemme på meg til ShapeUp-jenta 2015! Trykk HER da vel 😀

Ett svar til “Frykten for å mislykkes”

  1. Toyni Erica sier:

    Men så er du også så herlig da ! <3

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits