arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Full økt på rumpe og rygg!

I går hadde jeg og Kattis en helt awesome økt. Det virket ikke som vi skulle få det til litt tidligere på dagen, da hun lå og snorket på sofaen mens jeg så på Ugly Betty, men jammen hjalp det ikke med en True innabords og litt musikk på veien! 😀 På tur til Bislett bestemte vi oss for å kjøre et pass på rumpe og rygg, med litt tungt først og noe pumping til slutt. Jeg har, etter å ha konferert med Jon, nemlig bestemt meg for å kjøre et litt friere program fremover. Jeg vil fortsatt bli bedre i chins og pushup, så det får faste dager på planen i tillegg til markløft og ulike splitbøyvarianter, men bortsett fra dette er det lek og frie tøyler. Det gir meg struktur nok til å se progresjon, og dermed opprettholde motivasjonen, men samtidig tar det ikke vekk gleden som ligger i det å kunne gjøre akkurat hva søren jeg vil 😀

legday1legday2

Økten så ut som følger:

Utfall bakover: 4 x 8-10 reps

Chins: 5 x 1 rep

Kick-back: 3 x 15 reps

Sittende roing: 3 x 10 reps

Rygghev med rumpefokus: 2 x 20 reps

Enkel, grei, rask og ikke minst effektiv! Jeg er skikkelig støl i rumpa i dag ;D

legday5 legday4 Legday3

Nå skal jeg kaste meg rundt og ta vare på dagens første kunde, passe nevøen min, rydde hjemme til VG kommer på intervju i morgen og ikke minst ta meg en god treningsøkt!

Og da er jo egentlig spørsmålet enkelt: Når dukker denne økten opp på planen din?

Håper du får en helt fantastisk onsdag!

//Camilla

[instagrem-feed]

2 svar til “Full økt på rumpe og rygg!”

  1. Silje sier:

    Kjære fantastiske Camilla! Har lenge tenkt på at jeg skulle skrive til deg her på bloggen din, og hvorfor jeg har ventet så lenge med å faktisk knø meg til å gjøre det kan jeg kun forklare med min egen latskap. Jeg ønsker bare å fortelle deg for en herlig, motiverende, ærlig og fin blogg du har. Ofte finner jeg på å «belønne» meg selv etter ei treningsøkt, lange timer med skolearbeid eller jobb, med å sitte å bare kose meg inne på bloggen din. Det er mange flinke bloggere der ute, men for meg er du unik: bra blogg, bra innhold, bra balanse, BRA DAME! Du gjør en knallbra jobb Camilla, og er et viktig og bra forbilde. Som fast leser føler jeg det er viktig å faktisk si dette til deg, rett ut som det er. Jeg er sansynligvis ikke den første som har behov for å rose deg, men jeg slenger meg gladelige i rekka blant dem. Du betyr mye for mange, og for meg betyr det mye at du også vet dette. Stå på, du er awesome!!

  2. Jeg har lest denne kommentaren ca 10 ganger nå, og jeg blir like rørt hver eneste gang. Tusen takk for at du i det hele tatt tok deg tid til å skrive til meg, Silje! Det setter jeg enormt stor pris på, skal du vite 🙂 Ikke minst motiverer det meg til å fortsette jobben jeg gjør! Det er ikke mer enn én hyggelig kommentar som skal til for å få fart på skrivehjertet, og i dag var det jammen din <3
    Håper du får en helt fantastisk helg, Silje, og at du sprer like mye glede rundt deg i hverdagen som du gjorde her hos meg i dag.
    Klem!

oppskrifter spis

Italiensk suppe

oppskrifter spis

Tomatsuppe

oppskrifter spis

Pasta og pølser

oppskrifter spis

Hjemmelaget yoghurtis

oppskrifter spis

Jordbær- og avokadosalsa

oppskrifter spis

Mangosalsa

spis

Cheat days

oppskrifter spis

Linsegryte

oppskrifter spis

Hjemmelaget mango-is

oppskrifter spis

Tacobowl

tren

Yogafilm

oppskrifter

Buddhabowl

oppskrifter

Brokkolicouscous

oppskrifter

Mangoremser

oppskrifter

Vegetarbolognese

oppskrifter

Mangosmoothie

oppskrifter spis

Pepperkakefudge med Sukrin

oppskrifter spis

Favaffel

oppskrifter spis

Brokkolipuré

oppskrifter spis

Jordskokksuppe

oppskrifter spis

Oppskriftsonsdag: eplechips!

oppskrifter spis

Grove bananpannekaker!

blogg

MAGASIN!

oppskrifter spis

Salat på boks!

oppskrifter spis

Den perfekte kveldskosen!

blogg

Embed

oppskrifter spis

Quiche Lorraine(-tzen) !

blogg oppskrifter spis

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg

Ny favoritt!

oppskrifter spis

Sukkerfrie kanelsnurrer!

oppskrifter spis

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter spis

Den perfekte frappén !

tren

Hold kjeft

oppskrifter spis

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

oppskrifter spis

Vegedagbok: dag 3

blogg oppskrifter spis

Proteinrik kikertepizza! (vegetar)

oppskrifter spis

Vegetardagboken: mandag

blogg tren

Fremsiden av VG!

kurs tren

Jentedagen 2016

oppskrifter spis

Bananbrød med sjokolade!

oppskrifter spis

Tips til mat på farten!

oppskrifter spis

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter spis

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

oppskrifter spis

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg tren

En perfekt lørdag!

oppskrifter spis

Søtpotetlasagne!

oppskrifter spis

Tør du å slenge deg med?

oppskrifter spis

Av og til trenger jeg dette!

tren

BOOTCAMP!

oppskrifter spis

Disse må du bare smake!

oppskrifter spis

Sukkerfri søndagsnacks!

oppskrifter spis

Sukkerfrie sjokoladebomber!

blogg tren

En helt magisk helg

oppskrifter spis

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

oppskrifter spis

Morningbliss

oppskrifter spis

Proteinrike havrerundstykker

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

blogg oppskrifter spis

Parkdag

oppskrifter spis

Rømmegrøt til frokost?

blogg oppskrifter spis

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter spis

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter spis tren

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter spis

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter spis

Onsdagskebab!

oppskrifter spis

Proteinrike vafler!

blogg oppskrifter spis tren

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg oppskrifter spis

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg oppskrifter spis

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg oppskrifter spis

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg oppskrifter spis

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg oppskrifter spis

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

blogg tren

Rumpebonanza!

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits