arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Full økt på rumpe og rygg!

I går hadde jeg og Kattis en helt awesome økt. Det virket ikke som vi skulle få det til litt tidligere på dagen, da hun lå og snorket på sofaen mens jeg så på Ugly Betty, men jammen hjalp det ikke med en True innabords og litt musikk på veien! 😀 På tur til Bislett bestemte vi oss for å kjøre et pass på rumpe og rygg, med litt tungt først og noe pumping til slutt. Jeg har, etter å ha konferert med Jon, nemlig bestemt meg for å kjøre et litt friere program fremover. Jeg vil fortsatt bli bedre i chins og pushup, så det får faste dager på planen i tillegg til markløft og ulike splitbøyvarianter, men bortsett fra dette er det lek og frie tøyler. Det gir meg struktur nok til å se progresjon, og dermed opprettholde motivasjonen, men samtidig tar det ikke vekk gleden som ligger i det å kunne gjøre akkurat hva søren jeg vil 😀

legday1legday2

Økten så ut som følger:

Utfall bakover: 4 x 8-10 reps

Chins: 5 x 1 rep

Kick-back: 3 x 15 reps

Sittende roing: 3 x 10 reps

Rygghev med rumpefokus: 2 x 20 reps

Enkel, grei, rask og ikke minst effektiv! Jeg er skikkelig støl i rumpa i dag ;D

legday5 legday4 Legday3

Nå skal jeg kaste meg rundt og ta vare på dagens første kunde, passe nevøen min, rydde hjemme til VG kommer på intervju i morgen og ikke minst ta meg en god treningsøkt!

Og da er jo egentlig spørsmålet enkelt: Når dukker denne økten opp på planen din?

Håper du får en helt fantastisk onsdag!

//Camilla

[instagrem-feed]

2 svar til “Full økt på rumpe og rygg!”

  1. Silje sier:

    Kjære fantastiske Camilla! Har lenge tenkt på at jeg skulle skrive til deg her på bloggen din, og hvorfor jeg har ventet så lenge med å faktisk knø meg til å gjøre det kan jeg kun forklare med min egen latskap. Jeg ønsker bare å fortelle deg for en herlig, motiverende, ærlig og fin blogg du har. Ofte finner jeg på å «belønne» meg selv etter ei treningsøkt, lange timer med skolearbeid eller jobb, med å sitte å bare kose meg inne på bloggen din. Det er mange flinke bloggere der ute, men for meg er du unik: bra blogg, bra innhold, bra balanse, BRA DAME! Du gjør en knallbra jobb Camilla, og er et viktig og bra forbilde. Som fast leser føler jeg det er viktig å faktisk si dette til deg, rett ut som det er. Jeg er sansynligvis ikke den første som har behov for å rose deg, men jeg slenger meg gladelige i rekka blant dem. Du betyr mye for mange, og for meg betyr det mye at du også vet dette. Stå på, du er awesome!!

  2. Jeg har lest denne kommentaren ca 10 ganger nå, og jeg blir like rørt hver eneste gang. Tusen takk for at du i det hele tatt tok deg tid til å skrive til meg, Silje! Det setter jeg enormt stor pris på, skal du vite 🙂 Ikke minst motiverer det meg til å fortsette jobben jeg gjør! Det er ikke mer enn én hyggelig kommentar som skal til for å få fart på skrivehjertet, og i dag var det jammen din <3
    Håper du får en helt fantastisk helg, Silje, og at du sprer like mye glede rundt deg i hverdagen som du gjorde her hos meg i dag.
    Klem!

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits