arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

Søndag, verdens beste dag så lenge man har fri. Man kan sove lenge, slumre i sofaen, spise god frokost og bare slappe av – helt uten dårlig samvittighet! Deilig, spør du meg. Jeg har til og med trent hver dag denne uken, så jeg skal ta meg en velfortjent fridag i dag. Det er lenge siden jeg har hatt så god driv på trening som jeg har hatt denne uken og jeg tror rett og slett det kommer av at jeg har turt å prøve meg på noe nytt. I treningsbransjen, som i alle andre bransjer, går man seg lett fast i de mønstrene som er satt fra før og utvider sjeldent horisonten sin. Det blir de same øvelsene, i samme rekkefølge med like mange pauser hver eneste dag. Jeg har forsøkt ekstremt mye forskjellig det siste halve året bare for å få litt nye impulser, alt fra klatring og håndstående til styrkeløft og crossfit, men hadde nok aldri trodd at det var sistnevnte som skulle gi meg motivasjonen tilbake ;D

Gårdagens økt ble en 18-minutters AMRAP (as many rounds as possible) med:

21 kettlebellswing
15 pushups
9 fremoverlent roing 
6 burpees

P1010838-2

Ekstremt fornøyd med å ha gjennomført 6 runder og en total på 126 kettlebellswings, 90 pushups (de fleste på knærne), 54 reps med roing ig 36 burpees på 18 minutter! Var rimelig svett etter den runden der, ja 🙂 Avsluttet det hele med litt pump for stump og mage.

Nå er det på tide å meske seg med denne herligheten av en frokost før jeg setter snuten mot Tønsberg. Jeg har vært i Sverige og handlet inn kvarg med smak av sjokolade og nøtter, og det minnet meg så mye om «piano-yoghurten» som jeg elsket da jeg var liten at jeg bare måtte lage meg en liten muslivariant som jeg kunne strø over.

Du trenger

20 g naturelle cashewnøtter
20 g havregryn
1 liten ts sukrin gold
1 ss lettmelk

Bland alt sammen og hell over i en kjele på medium varme. Rør rundt til blandingen tykner, hell ut på en tallerken eller et bakepapir før du strør den over yoghurten, smoothien eller fruktsalaten. Den smaker forresten også godt helt alene 😉

 

Håper du får en helt strålende dag og ikke minst at du følger med på både blogg og instagram i morgen! Da slippes en ekstremt morsom «nyhet» og jeg håper at du vil hjelpe meg 😉

//Camilla

4 svar til “Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!”

 1. Victoria sier:

  Pröv den svenska kvargen med kokos, helt fantastisk <3

 2. Linda sier:

  Jeg har stemt, Camilla! 😀 Så utrolig gøy at du er med!! Skal stemme hver dag, selvfølgelig!! Heia deg <3

 3. CamillaL sier:

  Har kjøpt den! Den var rett og slett nydelig 😀

 4. CamillaL sier:

  Så utrolig hyggelig, Linda! 😀 Hver stemme gleder hjertet mitt <3

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits