arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Guilty pleasures : musikk, mat og profiler på instagram…

God ettermiddag mine duer! Eller, jeg vet ikke om det er ettermiddag enda, men jeg er heller ikke helt sikker på hva man kaller denne perioden mellom formiddag og ettermiddag. Bare middag, kanskje? Jeg har aldri sagt «god middag» til noen, så jeg tror egentlig ikke det…

Uansett… Jeg måtte til slutt krype til korset og sette meg ned foran denne gudesløse maskinen etter å ha gjort mitt aller beste for å slippe unna. Du tror kanskje at det bare er eksamenspresset som får folk til å finne frem vaskefilla? Og at denne panikkvaskingen, som setter griller i hodet over det ganske land med en gang «mai» dukker opp på kalenderen, er noe som forsvinner sammen med studietiden? Vel, tro igjen! Hos meg dukker denne nemlig opp hver forbannede gang jeg har en deadline. For noe som helst.

Nå jobber jo jeg for meg selv, noe som igjen fører til at jeg ikke har så mange deadlines, og det bar kjøkkeninnredningen preg av da jeg gikk løs på den med klut og kost og såpevann litt tidligere i dag. Det er rart hvor mye dritt som kan feste seg overalt på et kjøkken? Og ikke minst er det rart hvor tilfredsstillende det er å skrubbe det vekk. Baderom, gulv og alt annet som sitter fast her i huset fikk seg også en shinings, men nå er jeg altså gått tom for ting å vaske på. Og sitter her.

Og det er jo for så vidt greit, for i dag tenkte jeg å dele 3 guilty pleasures (eller, egentlig favoritter) med dere! Tidenes bloggoverskrift, tatt direkte ut fra «slik genererer du følgere» håndboken (vet ikke om den eksisterer en gang), men her kommer det altså.

Musikk

For at en treningsøkt skal bli skikkelig god er jeg avhengig av god musikk. Eller en haug svette menn rundt meg. I går hadde jeg faktisk begge deler, og kan opplyse om at det funka veldig godt! Før du trekker forhastede konklusjoner kom kombinasjonen av at laget til A (amerikansk fotball) trener der jeg jobber hver tirsdag og torsdag, og at jeg selvsagt benytter anledningen til å innhente litt ekstra motivasjon ved å sette på litt gangster rap og høre på at de skriker til hverandre.

I allefall, yndlingssangen for tiden finner du under. Jeg anbefaler deg å se musikkvideoen sammen med foreldrene dine.

«we´ve been shaking our tits for years, so lets switch positions»
– Det er noe i det.

Mat

Okay, dette kommer kanskje som en overraskelse, men… Det er fiskegrateng. Akkurat nå, altså. På generell basis er det, og kommer alltid til å være, farsemat. Som mamma sa da vi var hjemme i helgen og spiste fasert blomkål (blomkål pakket inn i farse) : «da du var lita måtte vi gjemme grønnsakene slik at du ikke bare spiste pølser». Og det er ikke veldig annerledes nå. haha. høhø. Neida.

Men ja, altså: fiskegrateng. Jeg har nemlig tatt patent på en variant som inneholder flesk, noe som gjør den like magisk som en dag med meg!

Du finner oppskriften HER

Instagram

Jeg elsker instagram, så lenge appen viser meg jodels, memer og morsomme videoer av folk som slår seg eller noe. Jeg og venninnene mine har selvsagt en egen gruppe som utelukkende brukes til å sende morsomme bilder, og jeg ler så jeg griner hver bidige dag. Det er så morsomt! Jeg vet at det er meningen at jeg skal klikke meg inn på inspirerende folk og sånn, men sannheten er at jeg følger de jeg vil – og at jeg nekter å se noe annet enn memes inne på «utforsk»-tabben. Dukker det opp noe annet trykker jeg enkelt og greit på «se færre slike innlegg». Og på grunn av det ser den slik ut.

Favorittprofilen akkurat nå er «Catanacomics» som Karoline gjorde meg oppmerksom på i går… Altså. Hvert eneste bilde er en direkte representasjon av livet som kjæreste. Det er fantastisk!

Følg henne! Spesielt om du har type. Eller dame. Hva du nå enn liker. Du kommer i allefall til å elske denne 😀

Hva er dine favoritter?

//Camilla

 

 

 

4 svar til “Guilty pleasures : musikk, mat og profiler på instagram…”

  1. LH sier:

    God ettermiddag fra klokken 12 🙂 i gamle dager spiste de middag når vi i dag spiser lunsj, før de dro tilbake på jobb 🙂

  2. DER ser du ! Man lærer så lenge man har lever, som bestemor så fint sier 😀

  3. SIlje sier:

    Haha, det er min favoritsang atm! Blir so pumped når eg høyre på den! 😀

  4. Jeg elsker deg selv ass 😀

oppskrifter spis

Italiensk suppe

oppskrifter spis

Tomatsuppe

oppskrifter spis

Pasta og pølser

oppskrifter spis

Hjemmelaget yoghurtis

oppskrifter spis

Jordbær- og avokadosalsa

oppskrifter spis

Mangosalsa

spis

Cheat days

oppskrifter spis

Linsegryte

oppskrifter spis

Hjemmelaget mango-is

oppskrifter spis

Tacobowl

tren

Yogafilm

oppskrifter

Buddhabowl

oppskrifter

Brokkolicouscous

oppskrifter

Mangoremser

oppskrifter

Vegetarbolognese

oppskrifter

Mangosmoothie

oppskrifter spis

Pepperkakefudge med Sukrin

oppskrifter spis

Favaffel

oppskrifter spis

Brokkolipuré

oppskrifter spis

Jordskokksuppe

oppskrifter spis

Oppskriftsonsdag: eplechips!

oppskrifter spis

Grove bananpannekaker!

blogg

MAGASIN!

oppskrifter spis

Salat på boks!

oppskrifter spis

Den perfekte kveldskosen!

blogg

Embed

oppskrifter spis

Quiche Lorraine(-tzen) !

blogg oppskrifter spis

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg

Ny favoritt!

oppskrifter spis

Sukkerfrie kanelsnurrer!

oppskrifter spis

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter spis

Den perfekte frappén !

tren

Hold kjeft

oppskrifter spis

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

oppskrifter spis

Vegedagbok: dag 3

blogg oppskrifter spis

Proteinrik kikertepizza! (vegetar)

oppskrifter spis

Vegetardagboken: mandag

blogg tren

Fremsiden av VG!

kurs tren

Jentedagen 2016

oppskrifter spis

Bananbrød med sjokolade!

oppskrifter spis

Tips til mat på farten!

oppskrifter spis

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter spis

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

oppskrifter spis

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg tren

En perfekt lørdag!

oppskrifter spis

Søtpotetlasagne!

oppskrifter spis

Tør du å slenge deg med?

oppskrifter spis

Av og til trenger jeg dette!

tren

BOOTCAMP!

oppskrifter spis

Disse må du bare smake!

oppskrifter spis

Sukkerfri søndagsnacks!

oppskrifter spis

Sukkerfrie sjokoladebomber!

blogg tren

En helt magisk helg

oppskrifter spis

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

oppskrifter spis

Morningbliss

oppskrifter spis

Proteinrike havrerundstykker

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

blogg oppskrifter spis

Parkdag

oppskrifter spis

Rømmegrøt til frokost?

blogg oppskrifter spis

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter spis

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter spis tren

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter spis

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter spis

Onsdagskebab!

oppskrifter spis

Proteinrike vafler!

blogg oppskrifter spis tren

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg oppskrifter spis

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg oppskrifter spis

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg oppskrifter spis

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg oppskrifter spis

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg oppskrifter spis

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

blogg tren

Rumpebonanza!

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits