arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Guilty pleasures : musikk, mat og profiler på instagram…

God ettermiddag mine duer! Eller, jeg vet ikke om det er ettermiddag enda, men jeg er heller ikke helt sikker på hva man kaller denne perioden mellom formiddag og ettermiddag. Bare middag, kanskje? Jeg har aldri sagt «god middag» til noen, så jeg tror egentlig ikke det…

Uansett… Jeg måtte til slutt krype til korset og sette meg ned foran denne gudesløse maskinen etter å ha gjort mitt aller beste for å slippe unna. Du tror kanskje at det bare er eksamenspresset som får folk til å finne frem vaskefilla? Og at denne panikkvaskingen, som setter griller i hodet over det ganske land med en gang «mai» dukker opp på kalenderen, er noe som forsvinner sammen med studietiden? Vel, tro igjen! Hos meg dukker denne nemlig opp hver forbannede gang jeg har en deadline. For noe som helst.

Nå jobber jo jeg for meg selv, noe som igjen fører til at jeg ikke har så mange deadlines, og det bar kjøkkeninnredningen preg av da jeg gikk løs på den med klut og kost og såpevann litt tidligere i dag. Det er rart hvor mye dritt som kan feste seg overalt på et kjøkken? Og ikke minst er det rart hvor tilfredsstillende det er å skrubbe det vekk. Baderom, gulv og alt annet som sitter fast her i huset fikk seg også en shinings, men nå er jeg altså gått tom for ting å vaske på. Og sitter her.

Og det er jo for så vidt greit, for i dag tenkte jeg å dele 3 guilty pleasures (eller, egentlig favoritter) med dere! Tidenes bloggoverskrift, tatt direkte ut fra «slik genererer du følgere» håndboken (vet ikke om den eksisterer en gang), men her kommer det altså.

Musikk

For at en treningsøkt skal bli skikkelig god er jeg avhengig av god musikk. Eller en haug svette menn rundt meg. I går hadde jeg faktisk begge deler, og kan opplyse om at det funka veldig godt! Før du trekker forhastede konklusjoner kom kombinasjonen av at laget til A (amerikansk fotball) trener der jeg jobber hver tirsdag og torsdag, og at jeg selvsagt benytter anledningen til å innhente litt ekstra motivasjon ved å sette på litt gangster rap og høre på at de skriker til hverandre.

I allefall, yndlingssangen for tiden finner du under. Jeg anbefaler deg å se musikkvideoen sammen med foreldrene dine.

«we´ve been shaking our tits for years, so lets switch positions»
– Det er noe i det.

Mat

Okay, dette kommer kanskje som en overraskelse, men… Det er fiskegrateng. Akkurat nå, altså. På generell basis er det, og kommer alltid til å være, farsemat. Som mamma sa da vi var hjemme i helgen og spiste fasert blomkål (blomkål pakket inn i farse) : «da du var lita måtte vi gjemme grønnsakene slik at du ikke bare spiste pølser». Og det er ikke veldig annerledes nå. haha. høhø. Neida.

Men ja, altså: fiskegrateng. Jeg har nemlig tatt patent på en variant som inneholder flesk, noe som gjør den like magisk som en dag med meg!

Du finner oppskriften HER

Instagram

Jeg elsker instagram, så lenge appen viser meg jodels, memer og morsomme videoer av folk som slår seg eller noe. Jeg og venninnene mine har selvsagt en egen gruppe som utelukkende brukes til å sende morsomme bilder, og jeg ler så jeg griner hver bidige dag. Det er så morsomt! Jeg vet at det er meningen at jeg skal klikke meg inn på inspirerende folk og sånn, men sannheten er at jeg følger de jeg vil – og at jeg nekter å se noe annet enn memes inne på «utforsk»-tabben. Dukker det opp noe annet trykker jeg enkelt og greit på «se færre slike innlegg». Og på grunn av det ser den slik ut.

Favorittprofilen akkurat nå er «Catanacomics» som Karoline gjorde meg oppmerksom på i går… Altså. Hvert eneste bilde er en direkte representasjon av livet som kjæreste. Det er fantastisk!

Følg henne! Spesielt om du har type. Eller dame. Hva du nå enn liker. Du kommer i allefall til å elske denne 😀

Hva er dine favoritter?

//Camilla

 

 

 

4 svar til “Guilty pleasures : musikk, mat og profiler på instagram…”

  1. LH sier:

    God ettermiddag fra klokken 12 🙂 i gamle dager spiste de middag når vi i dag spiser lunsj, før de dro tilbake på jobb 🙂

  2. DER ser du ! Man lærer så lenge man har lever, som bestemor så fint sier 😀

  3. SIlje sier:

    Haha, det er min favoritsang atm! Blir so pumped når eg høyre på den! 😀

  4. Jeg elsker deg selv ass 😀

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

hverdag kosthold trening

En varig livsstilsendring – uke 4

kosthold tanker trening

En varig livsstilsendring – uke 2!

hverdag kosthold trening

En varig livsstilsendring – uke 1 !

blogg tanker

Jeg vil føle meg bra!

blogg hverdag oppskrifter

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg tanker

Jeg blir så lei meg!

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

kosthold tanker

Jeg blir så forbanna lei.

blogg hverdag

Et liv ute av vater

hverdag tanker

En forandring må til

hverdag tanker trening

DETTE var helt latterlig morsomt!!

blogg tanker

Tar livet helt med ro

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

tanker trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

hverdag

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

hverdag oppskrifter

Vegetardagboken: mandag

blogg hverdag trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

tanker trening

Hvorfor trener jeg?

blogg hverdag kosthold

Hør meg på radio i dag!

blogg hverdag

For en HERLIG dag!!

hverdag oppskrifter

Tips til mat på farten!

hverdag oppskrifter

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

hverdag oppskrifter

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

hverdag kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

blogg hverdag

Endelig reiser vi!

kosthold tanker

5 tips til mat på farten!

hverdag oppskrifter

Av og til trenger jeg dette!

trening

BOOTCAMP!

hverdag kosthold tanker trening

Slik kommer du i form i 2016!

trening

Ny bootcamp!

blogg tanker

Er du en overspiser?

blogg hverdag

Plutselig ble alt klart!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg hverdag

3 år med min kjære!

hverdag trening

Må man alltid trene hardt?

blogg hverdag

Følger du meg på snap?

hverdag kosthold trening

Veien mot en sunnere livsstil – del 5

hverdag

Dødens dag

hverdag

Bare på TV

hverdag oppskrifter

Proteinpannekaker uten pulver!

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg hverdag oppskrifter

Parkdag

hverdag kosthold trening

Veien mot en sunnere livsstil – del 2

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

hverdag oppskrifter

Sugarfree Saturday!

hverdag

God morgen :)

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

blogg hverdag

Coffee in the morning…

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg hverdag oppskrifter trening

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg hverdag trening

Musikk som motiverer!

blogg hverdag oppskrifter

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg hverdag oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg hverdag kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg hverdag trening

Hverdagsaktivitet og jentekveld

blogg hverdag

Når du minst venter det

blogg hverdag

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

hverdag kosthold tanker

Sol, sommer og gode valg

blogg hverdag kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg hverdag tanker

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg hverdag kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

blogg hverdag

Ny uke, nye muligheter

trening ukategorisert

Hjemmetrening

hverdag kosthold ukategorisert

Proteinrike, sukkerfrie muffins!

ukategorisert

Prokrastinering, sa du?

ukategorisert

Om det å være seg selv

kosthold ukategorisert

Hva spiser jeg i løpet av en dag?

kosthold tanker

17. mai er vi så glad i…

blogg hverdag

Flower printed tights

blogg tanker

For stor?

trening ukategorisert

Dagens utfordring

hverdag tanker

It´s my birthday..

ukategorisert

Endelig søndag..

ukategorisert

Pizzakveld

tanker

God fredag!

Blogglisten hits