arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Guilty pleasures : musikk, mat og profiler på instagram…

God ettermiddag mine duer! Eller, jeg vet ikke om det er ettermiddag enda, men jeg er heller ikke helt sikker på hva man kaller denne perioden mellom formiddag og ettermiddag. Bare middag, kanskje? Jeg har aldri sagt «god middag» til noen, så jeg tror egentlig ikke det…

Uansett… Jeg måtte til slutt krype til korset og sette meg ned foran denne gudesløse maskinen etter å ha gjort mitt aller beste for å slippe unna. Du tror kanskje at det bare er eksamenspresset som får folk til å finne frem vaskefilla? Og at denne panikkvaskingen, som setter griller i hodet over det ganske land med en gang «mai» dukker opp på kalenderen, er noe som forsvinner sammen med studietiden? Vel, tro igjen! Hos meg dukker denne nemlig opp hver forbannede gang jeg har en deadline. For noe som helst.

Nå jobber jo jeg for meg selv, noe som igjen fører til at jeg ikke har så mange deadlines, og det bar kjøkkeninnredningen preg av da jeg gikk løs på den med klut og kost og såpevann litt tidligere i dag. Det er rart hvor mye dritt som kan feste seg overalt på et kjøkken? Og ikke minst er det rart hvor tilfredsstillende det er å skrubbe det vekk. Baderom, gulv og alt annet som sitter fast her i huset fikk seg også en shinings, men nå er jeg altså gått tom for ting å vaske på. Og sitter her.

Og det er jo for så vidt greit, for i dag tenkte jeg å dele 3 guilty pleasures (eller, egentlig favoritter) med dere! Tidenes bloggoverskrift, tatt direkte ut fra «slik genererer du følgere» håndboken (vet ikke om den eksisterer en gang), men her kommer det altså.

Musikk

For at en treningsøkt skal bli skikkelig god er jeg avhengig av god musikk. Eller en haug svette menn rundt meg. I går hadde jeg faktisk begge deler, og kan opplyse om at det funka veldig godt! Før du trekker forhastede konklusjoner kom kombinasjonen av at laget til A (amerikansk fotball) trener der jeg jobber hver tirsdag og torsdag, og at jeg selvsagt benytter anledningen til å innhente litt ekstra motivasjon ved å sette på litt gangster rap og høre på at de skriker til hverandre.

I allefall, yndlingssangen for tiden finner du under. Jeg anbefaler deg å se musikkvideoen sammen med foreldrene dine.

«we´ve been shaking our tits for years, so lets switch positions»
– Det er noe i det.

Mat

Okay, dette kommer kanskje som en overraskelse, men… Det er fiskegrateng. Akkurat nå, altså. På generell basis er det, og kommer alltid til å være, farsemat. Som mamma sa da vi var hjemme i helgen og spiste fasert blomkål (blomkål pakket inn i farse) : «da du var lita måtte vi gjemme grønnsakene slik at du ikke bare spiste pølser». Og det er ikke veldig annerledes nå. haha. høhø. Neida.

Men ja, altså: fiskegrateng. Jeg har nemlig tatt patent på en variant som inneholder flesk, noe som gjør den like magisk som en dag med meg!

Du finner oppskriften HER

Instagram

Jeg elsker instagram, så lenge appen viser meg jodels, memer og morsomme videoer av folk som slår seg eller noe. Jeg og venninnene mine har selvsagt en egen gruppe som utelukkende brukes til å sende morsomme bilder, og jeg ler så jeg griner hver bidige dag. Det er så morsomt! Jeg vet at det er meningen at jeg skal klikke meg inn på inspirerende folk og sånn, men sannheten er at jeg følger de jeg vil – og at jeg nekter å se noe annet enn memes inne på «utforsk»-tabben. Dukker det opp noe annet trykker jeg enkelt og greit på «se færre slike innlegg». Og på grunn av det ser den slik ut.

Favorittprofilen akkurat nå er «Catanacomics» som Karoline gjorde meg oppmerksom på i går… Altså. Hvert eneste bilde er en direkte representasjon av livet som kjæreste. Det er fantastisk!

Følg henne! Spesielt om du har type. Eller dame. Hva du nå enn liker. Du kommer i allefall til å elske denne 😀

Hva er dine favoritter?

//Camilla

 

 

 

4 svar til “Guilty pleasures : musikk, mat og profiler på instagram…”

  1. LH sier:

    God ettermiddag fra klokken 12 🙂 i gamle dager spiste de middag når vi i dag spiser lunsj, før de dro tilbake på jobb 🙂

  2. DER ser du ! Man lærer så lenge man har lever, som bestemor så fint sier 😀

  3. SIlje sier:

    Haha, det er min favoritsang atm! Blir so pumped når eg høyre på den! 😀

  4. Jeg elsker deg selv ass 😀

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits