arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Når dama vil på strippefilm..

Nå sitter jeg her, med en skål full av norske jordbær og hører på tordenværet. Jeg vet at ikke alle er enige med meg, men jeg elsker virkelig tordenvær! Tror det må være fordi det minner meg om sommernettene da mamma hastet oss ut i bilen knapt iført en pysj i den tro at dette skulle beskytte oss mot det farlige været. Vi syntes selvsagt bare det var stas å få sitte baki den gamle SAABen med hunden i midten og musikken durende fra framsetet, jeg vet ikke om hun syntes det var like moro 😛

I allefall! I går var jeg og en av mine beste venninner på kino. Vi begynte kvelden med at jeg spiste sushi, fordi jeg holdt på å sulte i hjel, før vi satte snutene mot Majorstuen.

DSC_0155-2

 

Kroppene sitret av spenning i det vi satte foten inn på Colosseum kino vel vitende om at det kom til å bli to intense timer med alt for mange halvnakne herrekropper. Det var selvsagt tid for å beskue Magic Mike, igjen. Det gikk et samlet sukk gjennom salen da lerretet gikk til side og mr. Mike viste seg på skjermen, og de neste 2 timene fortsatte i samme retning…

1436114968995

I dag tidlig tok jeg meg selv i å tenke at dersom Typen hadde fortalt meg at han skulle ut med gutta og se Natasha Goes Wild eller noe liknende så hadde jeg kanskje reagert annerledes enn hvordan han gjorde. Han sa seg selvsagt enig, men mente samtidig at det jo egentlig ikke var noe forskjell. Kropp er kropp. Jeg kontret med å si at det ikke stemte, for dette var faktisk egentlig en dansefilm med en veldig god handling…

Skal jeg være helt ærlig så vet jeg jo ikke hva filmen handlet om, men jeg ser den gjerne igjen…

DSC_0150-2

//Camilla

Kommentarer er stengt.

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits