arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Hva betyr det egentlig å være lykkelig?

I dag, mens jeg gikk opp til Ulsrudvann med Hugo, begynte jeg å tenke på hva lykke egentlig betyr for meg. Jeg har jo alltid tenkt at masse penger og en flott kropp automatisk fører til et lykkestempel, men nå er jeg ikke så sikker lenger.

Fra jeg var liten har jeg sagt at jeg skal tjene mye penger når jeg blir stor. Jeg skal ha et stort, hvitt hus med stakittgjerde, hund, 2,4 barn, en fantastisk mann og en god jobb som gir meg lønn til å gjøre akkurat hva jeg har lyst til. Mann og hund er forsåvidt på plass, men rent bortsett fra det bor jeg i en 68 kvm stor leilighet på Bøler og ser foreløpig ganske langt etter de fantastiske lønningene som liksom skal ta meg til himmelen, men jeg er jo likevel lykkelig.

Jeg har alltid tillagt de materielle tingene så ekstremt stor verdi, at jeg nesten har glemt hva som virkelig betyr noe. For hvor lykkelig er du dersom du har en svær grill, men ingen å bruke den sammen med? Dersom du kan reise på eksotiske ferier, men helsen din hindrer deg fra å gjøre det du ønsker? Og en fet bankkonto, men ikke noe tid til å få glede av den?

Jeg har tid til å gjøre de tingene jeg har lyst til.

P1050726 P1050729 P1050734

 

Jeg har helse til å gjennomføre det jeg måtte ønske.

 

P1050758 P1050744 P1050738

 

Jeg har venner jeg kan oppleve alt sammen med.

 

2016-05-06 20.08.11 P1050414

Jeg er lykkelig.

Hva er lykke for deg?

//Camilla

5 svar til “Hva betyr det egentlig å være lykkelig?”

 1. Andreas sier:

  <3

 2. Anna-82 sier:

  Lykke for meg er og våkne om morran med en så frisk kropp så jeg kan stå opp og gjøre hva jeg vil.. Jeg har også valgt og jobbe mindre og tjene mindre penger MEN jeg er ofte hjemme når jentene kommer hjem fra skolen.. Det er LYKKE.. Det er sant som du sier penger og status er ikke lykke. Kunne ønske flere skjønte det? Du har en fantstisk blogg og ett godt forbilde. Bena godt plantet på jorda!!! ?

 3. Anonym sier:

  Hei! Jeg har ikke lest bloggen din før nå, men den er så bra at det skal jeg virkelig fortsette med! Det som gjør at jeg blir så motivert av å titte innom bloggen din er at jeg er ca samme størrelse som deg. Blir derfor mye mer motivert av å lese om noen som er på samme nivå som meg. Synes du ser flott ut:-)
  Jeg har samme kroppsfasong som deg, men har kanskje bittelitt mer fett. Har planer om å gå ned noen kilo framover, ingen drastiske endringer for å si det sånn, kanskje 5kg sånn ca. Dette har ikke noe å gjøre med at jeg synes kroppsfasongen min ikke er fik nok (hehe) eller at jeg vil ha modellkropp. Jeg vil kun gjøre det for min egen selvfølelse og prestasjoner. Føler alt er så mye fungere når man har litt for mye fett på kroppen. Jeg vil rett og slett få en litt mer muskuløs kropp og litt mindre mage, for min egen selvfølelse. Lurte derfor på om du hadde noen spesifikke tips å komme med? 🙂
  Masse lykke til videre, du er en stor inspirasjon!!

 4. Så utrolig hyggelig, tusen takk! 😀
  Følg et enkelt treningsprogram (fitnessbloggen har noen fine nybegynnerprogrammer), spis masse grønnsaker og vær flink til å ta de valgene som du vet er gode for deg. Ikke sult deg selv, men fyll tallerkenen med 1/2parten grønnsaker, 1/4 kjøtt eller annen proteinkilde og 1/4 ris/pasta/potet e.l. hver gang du spiser. Stopp når du er mett, vent med å spise til du er sulten igjen og spis frukt mellom måltidene 😀

  Lykke til!!! 😀

 5. Det er jeg helt enig med deg i, Anna! Høres virkelig ut som du har funnet ut hva lykke er for deg 😀
  Tusen tusen takk <3

oppskrifter spis

Italiensk suppe

oppskrifter spis

Tomatsuppe

oppskrifter spis

Pasta og pølser

oppskrifter spis

Hjemmelaget yoghurtis

oppskrifter spis

Jordbær- og avokadosalsa

oppskrifter spis

Mangosalsa

spis

Cheat days

oppskrifter spis

Linsegryte

oppskrifter spis

Hjemmelaget mango-is

oppskrifter spis

Tacobowl

tren

Yogafilm

oppskrifter

Buddhabowl

oppskrifter

Brokkolicouscous

oppskrifter

Mangoremser

oppskrifter

Vegetarbolognese

oppskrifter

Mangosmoothie

oppskrifter spis

Pepperkakefudge med Sukrin

oppskrifter spis

Favaffel

oppskrifter spis

Brokkolipuré

oppskrifter spis

Jordskokksuppe

oppskrifter spis

Oppskriftsonsdag: eplechips!

oppskrifter spis

Grove bananpannekaker!

blogg

MAGASIN!

oppskrifter spis

Salat på boks!

oppskrifter spis

Den perfekte kveldskosen!

blogg

Embed

oppskrifter spis

Quiche Lorraine(-tzen) !

blogg oppskrifter spis

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg

Ny favoritt!

oppskrifter spis

Sukkerfrie kanelsnurrer!

oppskrifter spis

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter spis

Den perfekte frappén !

tren

Hold kjeft

oppskrifter spis

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

oppskrifter spis

Vegedagbok: dag 3

blogg oppskrifter spis

Proteinrik kikertepizza! (vegetar)

oppskrifter spis

Vegetardagboken: mandag

blogg tren

Fremsiden av VG!

kurs tren

Jentedagen 2016

oppskrifter spis

Bananbrød med sjokolade!

oppskrifter spis

Tips til mat på farten!

oppskrifter spis

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter spis

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

oppskrifter spis

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg tren

En perfekt lørdag!

oppskrifter spis

Søtpotetlasagne!

oppskrifter spis

Tør du å slenge deg med?

oppskrifter spis

Av og til trenger jeg dette!

tren

BOOTCAMP!

oppskrifter spis

Disse må du bare smake!

oppskrifter spis

Sukkerfri søndagsnacks!

oppskrifter spis

Sukkerfrie sjokoladebomber!

blogg tren

En helt magisk helg

oppskrifter spis

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

oppskrifter spis

Morningbliss

oppskrifter spis

Proteinrike havrerundstykker

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

blogg oppskrifter spis

Parkdag

oppskrifter spis

Rømmegrøt til frokost?

blogg oppskrifter spis

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter spis

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter spis tren

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter spis

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter spis

Onsdagskebab!

oppskrifter spis

Proteinrike vafler!

blogg oppskrifter spis tren

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg oppskrifter spis

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg oppskrifter spis

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg oppskrifter spis

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg oppskrifter spis

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg oppskrifter spis

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

blogg tren

Rumpebonanza!

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits