arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Hva betyr det egentlig å være lykkelig?

I dag, mens jeg gikk opp til Ulsrudvann med Hugo, begynte jeg å tenke på hva lykke egentlig betyr for meg. Jeg har jo alltid tenkt at masse penger og en flott kropp automatisk fører til et lykkestempel, men nå er jeg ikke så sikker lenger.

Fra jeg var liten har jeg sagt at jeg skal tjene mye penger når jeg blir stor. Jeg skal ha et stort, hvitt hus med stakittgjerde, hund, 2,4 barn, en fantastisk mann og en god jobb som gir meg lønn til å gjøre akkurat hva jeg har lyst til. Mann og hund er forsåvidt på plass, men rent bortsett fra det bor jeg i en 68 kvm stor leilighet på Bøler og ser foreløpig ganske langt etter de fantastiske lønningene som liksom skal ta meg til himmelen, men jeg er jo likevel lykkelig.

Jeg har alltid tillagt de materielle tingene så ekstremt stor verdi, at jeg nesten har glemt hva som virkelig betyr noe. For hvor lykkelig er du dersom du har en svær grill, men ingen å bruke den sammen med? Dersom du kan reise på eksotiske ferier, men helsen din hindrer deg fra å gjøre det du ønsker? Og en fet bankkonto, men ikke noe tid til å få glede av den?

Jeg har tid til å gjøre de tingene jeg har lyst til.

P1050726 P1050729 P1050734

 

Jeg har helse til å gjennomføre det jeg måtte ønske.

 

P1050758 P1050744 P1050738

 

Jeg har venner jeg kan oppleve alt sammen med.

 

2016-05-06 20.08.11 P1050414

Jeg er lykkelig.

Hva er lykke for deg?

//Camilla

5 svar til “Hva betyr det egentlig å være lykkelig?”

 1. Andreas sier:

  <3

 2. Anna-82 sier:

  Lykke for meg er og våkne om morran med en så frisk kropp så jeg kan stå opp og gjøre hva jeg vil.. Jeg har også valgt og jobbe mindre og tjene mindre penger MEN jeg er ofte hjemme når jentene kommer hjem fra skolen.. Det er LYKKE.. Det er sant som du sier penger og status er ikke lykke. Kunne ønske flere skjønte det? Du har en fantstisk blogg og ett godt forbilde. Bena godt plantet på jorda!!! ?

 3. Anonym sier:

  Hei! Jeg har ikke lest bloggen din før nå, men den er så bra at det skal jeg virkelig fortsette med! Det som gjør at jeg blir så motivert av å titte innom bloggen din er at jeg er ca samme størrelse som deg. Blir derfor mye mer motivert av å lese om noen som er på samme nivå som meg. Synes du ser flott ut:-)
  Jeg har samme kroppsfasong som deg, men har kanskje bittelitt mer fett. Har planer om å gå ned noen kilo framover, ingen drastiske endringer for å si det sånn, kanskje 5kg sånn ca. Dette har ikke noe å gjøre med at jeg synes kroppsfasongen min ikke er fik nok (hehe) eller at jeg vil ha modellkropp. Jeg vil kun gjøre det for min egen selvfølelse og prestasjoner. Føler alt er så mye fungere når man har litt for mye fett på kroppen. Jeg vil rett og slett få en litt mer muskuløs kropp og litt mindre mage, for min egen selvfølelse. Lurte derfor på om du hadde noen spesifikke tips å komme med? 🙂
  Masse lykke til videre, du er en stor inspirasjon!!

 4. Så utrolig hyggelig, tusen takk! 😀
  Følg et enkelt treningsprogram (fitnessbloggen har noen fine nybegynnerprogrammer), spis masse grønnsaker og vær flink til å ta de valgene som du vet er gode for deg. Ikke sult deg selv, men fyll tallerkenen med 1/2parten grønnsaker, 1/4 kjøtt eller annen proteinkilde og 1/4 ris/pasta/potet e.l. hver gang du spiser. Stopp når du er mett, vent med å spise til du er sulten igjen og spis frukt mellom måltidene 😀

  Lykke til!!! 😀

 5. Det er jeg helt enig med deg i, Anna! Høres virkelig ut som du har funnet ut hva lykke er for deg 😀
  Tusen tusen takk <3

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits