arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Hva med å gi litt mer faen?

I dag har jeg vært i et spennende møte med en ny kunde, og vi fikk i gang en skikkelig god samtale. Jeg er veldig glad i å møte kundene mine før oppstart slik at vi får snakket litt om løst og fast og rett og slett undersøkt om det er en kjemi der før vi setter i gang! Er ikke denne tilstede mener jeg selv det blir feil av både meg og vedkommende å inngå et samarbeid og sender gjerne personen videre. Jeg tror nemlig at både resultater og selve opplevelsen blir bedre dersom man liker den man skal jobbe med, er du ikke enig?

Vi kom i alle fall inn på temaet kommersielle treningssentre, og hvordan utseendefokuset har blitt utrolig stort her den siste tiden. Da jeg begynte å trene for 5-6 år siden tenkte jeg ikke en gang to ganger gjennom hvordan jeg så ut før jeg tok turen inn på det lokale gymmet på Ås, men dette endret seg drastisk da jeg flyttet til Oslo. Hår, bryn, sminke og påkledning måtte være on fleek før hver økt, og det tok gjerne en time fra jeg bestemte meg for at jeg skulle trene til jeg faktisk gikk ut døra! Fokuset er flyttet fra å ha det gøy til å imponere andre, og selv mener jeg at det er så innmari feil. 2015-07-22 13.24.59

Er det rart at lista for å begynne og trene blir høy når man føler man må se ut som en supermodell for å i det hele tatt passe inn på senteret? 

Jeg vet at jeg alene ikke kan endre noe, men sammen er vi jammen dynamitt. Så hva med å gi litt mer faen? Hva med å bare være deg selv når du reiser for å bevege kroppen litt, og kanskje ta med deg noen som aldri har turt å nærme seg et senter nettopp dit neste gang du skal på trening? Trening bør være et tilbud som treffer alle, ikke en liten elite som allerede er i sitt livs form!

Jeg sier i allefall ja til trening for alle, uansett.

 

//Camilla

 

6 svar til “Hva med å gi litt mer faen?”

 1. Stine sier:

  Jeg er vant til å trene på et lite senter i bygda der jeg kommer fra, og der var det nesten utenkelig at jeg skulle sminke meg før trening. Håret opp i hestehale, på med en fresh topp og ut døra. Men når jeg flyttet til byen ble det annerledes; her går mange jenter med finklær på gymmet så å si, håret er rettet og sminken på plass. Selv gir jeg ganske så faen, og tenker at jeg gidder ikke sminke meg masse for å så svette av det etterpå. For det er jo det treningen er for meg; tunge løft, god innsats og svette som drypper fra pannen. Synes at de som må sminke seg absolutt skal få lov, men jeg gidder ikke ta del i et unaturlig skjønnhetshysteri på det ene stedet der det faktisk bør være akseptabelt å ha bustete hår og røde kinn! 🙂

 2. Henrikke sier:

  Kjempe bra og viktig innlegg! Jeg følte i en periode at jeg ikke kunne dra på trening uten sminke da flere av de som trente så ut som de skulle på ball etterpå.. Men det gikk heldigvis opp for meg at det ikke er derfor jeg er der, jeg skal jo ha det moro og trene til svetten renner! Så jeg har begynt å gi litt mer faen! 😉

 3. Silje sier:

  Helt enig! Trening er viktig for alle og skal være for alle! Selv trener jeg crossfit og jeg føler du har faktisk har fanget essensen i crossfit i dette innlegget. Det er for alle og man er mer opptatt av innsatsen som legges inn, enn utseende og form. Jeg gir virkelig f i hvordan jeg ser ut når jeg trener. Jeg blir svett og jævlig og digger det all the way!

 4. Helt enig med deg, Stine!! Sminken renner av etter et minutt uansett, og jeg må innrømme at jeg sjeldent gidder å bruke ekstra tid foran speilet før treningen skal gjennomføres 😛
  Ja til bustete hår og røde kinn!! 😀

 5. Ikke sant? Flott at du har kommet dithen at sminke ikke er det viktigste å ha på seg før trening – klistre heller på et smil 😉

 6. Det har du faktisk veldig rett i, Silje – CrossFit gjør det veldig bra på denne arenaen! Håper du koser deg med treningen 😀

oppskrifter spis

Italiensk suppe

oppskrifter spis

Tomatsuppe

oppskrifter spis

Pasta og pølser

oppskrifter spis

Hjemmelaget yoghurtis

oppskrifter spis

Jordbær- og avokadosalsa

oppskrifter spis

Mangosalsa

spis

Cheat days

oppskrifter spis

Linsegryte

oppskrifter spis

Hjemmelaget mango-is

oppskrifter spis

Tacobowl

tren

Yogafilm

oppskrifter

Buddhabowl

oppskrifter

Brokkolicouscous

oppskrifter

Mangoremser

oppskrifter

Vegetarbolognese

oppskrifter

Mangosmoothie

oppskrifter spis

Pepperkakefudge med Sukrin

oppskrifter spis

Favaffel

oppskrifter spis

Brokkolipuré

oppskrifter spis

Jordskokksuppe

oppskrifter spis

Oppskriftsonsdag: eplechips!

oppskrifter spis

Grove bananpannekaker!

blogg

MAGASIN!

oppskrifter spis

Salat på boks!

oppskrifter spis

Den perfekte kveldskosen!

blogg

Embed

oppskrifter spis

Quiche Lorraine(-tzen) !

blogg oppskrifter spis

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg

Ny favoritt!

oppskrifter spis

Sukkerfrie kanelsnurrer!

oppskrifter spis

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter spis

Den perfekte frappén !

tren

Hold kjeft

oppskrifter spis

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

oppskrifter spis

Vegedagbok: dag 3

blogg oppskrifter spis

Proteinrik kikertepizza! (vegetar)

oppskrifter spis

Vegetardagboken: mandag

blogg tren

Fremsiden av VG!

kurs tren

Jentedagen 2016

oppskrifter spis

Bananbrød med sjokolade!

oppskrifter spis

Tips til mat på farten!

oppskrifter spis

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter spis

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

oppskrifter spis

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg tren

En perfekt lørdag!

oppskrifter spis

Søtpotetlasagne!

oppskrifter spis

Tør du å slenge deg med?

oppskrifter spis

Av og til trenger jeg dette!

tren

BOOTCAMP!

oppskrifter spis

Disse må du bare smake!

oppskrifter spis

Sukkerfri søndagsnacks!

oppskrifter spis

Sukkerfrie sjokoladebomber!

blogg tren

En helt magisk helg

oppskrifter spis

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

oppskrifter spis

Morningbliss

oppskrifter spis

Proteinrike havrerundstykker

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

blogg oppskrifter spis

Parkdag

oppskrifter spis

Rømmegrøt til frokost?

blogg oppskrifter spis

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter spis

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter spis tren

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter spis

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter spis

Onsdagskebab!

oppskrifter spis

Proteinrike vafler!

blogg oppskrifter spis tren

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg oppskrifter spis

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg oppskrifter spis

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg oppskrifter spis

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg oppskrifter spis

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg oppskrifter spis

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

blogg tren

Rumpebonanza!

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits