arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Hva ville jeg gjort om jeg kunne valgt på nytt?

Jeg er en slik en som tenker veldig mye før jeg sovner. Denne uken har jeg allerede funnet ut hvordan jeg skal gjøre det dersom jeg noen gang skal sende et trusselbrev (det ligger kanskje en lapp på jobb hvor jeg har øvd på å forfalske min egen håndskrift. Det kan jo hende dette blir nyttig?), hvordan treningsøktene på Kypros skal legges opp og i går: hva jeg ville gjort dersom jeg hadde fjernet alle tanker om at jeg «ikke kan». Som å flytte til utlandet, begynne på en ny utdannelse eller starte opp en egen bedrift. Du vet, de tingene man senere i livet kanskje angrer på at man aldri hadde mot til å gjennomføre.

I allefall så forsøkte jeg, virkelig virkelig hardt, å tenke: hva ville jeg gjort hvis alt var mulig? Og jeg kom ikke frem til en damn shit. Eller, hadde jeg vunnet en trilliard ville jeg sikkert fått noen nye stoler til stuen siden jeg aldri gidder å pusse opp de jeg har, og fått meg en bil med nytt batteri slik at jeg faktisk kan sette på webastoen og likevel få til å starte, men bortsett fra det så kom jeg ikke på noen ting. Og jeg tror det er fordi jeg aldri har tenkt at jeg ikke kan. At jeg alltid har turt å prøve, og ikke minst at jeg har turt å endre mening om jeg har forstått at det jeg begynte med kanskje ikke var helt riktig likevel.

Av en eller annen grunn har jeg nemlig aldri tenkt at det er noe jeg ikke kan få til, eller at jeg bør la være å satse på en «drøm» fordi det kanskje ikke går. For det kan jo hende at det går, også. Noen vil sikkert si at jeg av og til har litt for store tanker om meg selv, som den gangen jeg sa jeg skulle gå på en tredagers skitur på vidda, men jeg vet ikke jeg.. Jeg tror jeg kan få til akkurat hva jeg vil bare jeg har lyst. Og det siste er veldig viktig: jeg må ha lyst. Det kan ikke være penger eller berømmelse som er grunnen, men den genuine lysten og viljen til å få til noe.

Jeg har nemlig prøvd det, å gjøre noe for å bli rik. Det var jo grunnen til at jeg i sin tid begynte å studere jus: jeg skulle bli en suksessfull forretningsadvokat og vasse i penger. Studiene gikk for så vidt fint, jeg tok ting lett og forsto grunnprinsippene for både lovtolkning og juridisk metode veldig fort, men siden det egentlig ikke var noe jeg brant for ble det fort kjedelig. Og når noe blir kjedelig, da har jeg ikke mer å gi. Senere begynte jeg på kjemi, og fullførte en bachelor her (jeg må snart sende inn de papirene, God damn it) med gode resultater, men heller ikke her fant jeg den store gleden. Det rasjonelle hadde selvsagt vært å finne en jobb innenfor dette og bruke utdannelsen min til noe, i stedenfor begynte jeg på PT-utdannelsen dagen etter min siste eksamen. Og jeg har ikke angret et sekund.

Det er klart det var tungt, å skulle gå fra en sikker jobb til å bli selvstendig næringsdrivende og konkurrere i et marked som allerede var overfylt, men alt går med lyst, glede og kjærlighet.

Og jeg tror, så lenge jeg fortsetter å jobbe av de grunnene, at alt kommer til å gå bra. At så lenge jeg tar valg basert på hva jeg vil, og ikke på bakgrunn av hva andre forventer eller hva som gir mest cash i bingen, så vil jeg fortsette å være akkurat det jeg er nå: lykkelig.

//Camilla

 

 

2 svar til “Hva ville jeg gjort om jeg kunne valgt på nytt?”

  1. Eline sier:

    hehehe, kan man forfalske sin EGEN underskrift? Er ikke det bare å skrive underskriften? mvh master mind

  2. Jeg satt og funderte noe veldig på hvordan jeg skulle formulere den setningen, for jeg tenkte akkurat det samme som deg ??

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

hverdag kosthold trening

En varig livsstilsendring – uke 4

kosthold tanker trening

En varig livsstilsendring – uke 2!

hverdag kosthold trening

En varig livsstilsendring – uke 1 !

blogg tanker

Jeg vil føle meg bra!

blogg hverdag oppskrifter

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg tanker

Jeg blir så lei meg!

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

kosthold tanker

Jeg blir så forbanna lei.

blogg hverdag

Et liv ute av vater

hverdag tanker

En forandring må til

hverdag tanker trening

DETTE var helt latterlig morsomt!!

blogg tanker

Tar livet helt med ro

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

tanker trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

hverdag

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

hverdag oppskrifter

Vegetardagboken: mandag

blogg hverdag trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

tanker trening

Hvorfor trener jeg?

blogg hverdag kosthold

Hør meg på radio i dag!

blogg hverdag

For en HERLIG dag!!

hverdag oppskrifter

Tips til mat på farten!

hverdag oppskrifter

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

hverdag oppskrifter

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

hverdag kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

blogg hverdag

Endelig reiser vi!

kosthold tanker

5 tips til mat på farten!

hverdag oppskrifter

Av og til trenger jeg dette!

trening

BOOTCAMP!

hverdag kosthold tanker trening

Slik kommer du i form i 2016!

trening

Ny bootcamp!

blogg tanker

Er du en overspiser?

blogg hverdag

Plutselig ble alt klart!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg hverdag

3 år med min kjære!

hverdag trening

Må man alltid trene hardt?

blogg hverdag

Følger du meg på snap?

hverdag kosthold trening

Veien mot en sunnere livsstil – del 5

hverdag

Dødens dag

hverdag

Bare på TV

hverdag oppskrifter

Proteinpannekaker uten pulver!

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg hverdag oppskrifter

Parkdag

hverdag kosthold trening

Veien mot en sunnere livsstil – del 2

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

hverdag oppskrifter

Sugarfree Saturday!

hverdag

God morgen :)

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

blogg hverdag

Coffee in the morning…

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg hverdag oppskrifter trening

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg hverdag trening

Musikk som motiverer!

blogg hverdag oppskrifter

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg hverdag oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg hverdag kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg hverdag trening

Hverdagsaktivitet og jentekveld

blogg hverdag

Når du minst venter det

blogg hverdag

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

hverdag kosthold tanker

Sol, sommer og gode valg

blogg hverdag kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg hverdag tanker

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg hverdag kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

blogg hverdag

Ny uke, nye muligheter

trening ukategorisert

Hjemmetrening

hverdag kosthold ukategorisert

Proteinrike, sukkerfrie muffins!

ukategorisert

Prokrastinering, sa du?

ukategorisert

Om det å være seg selv

kosthold ukategorisert

Hva spiser jeg i løpet av en dag?

kosthold tanker

17. mai er vi så glad i…

blogg hverdag

Flower printed tights

blogg tanker

For stor?

trening ukategorisert

Dagens utfordring

hverdag tanker

It´s my birthday..

ukategorisert

Endelig søndag..

ukategorisert

Pizzakveld

tanker

God fredag!

Blogglisten hits