arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Hva ville jeg gjort om jeg kunne valgt på nytt?

Jeg er en slik en som tenker veldig mye før jeg sovner. Denne uken har jeg allerede funnet ut hvordan jeg skal gjøre det dersom jeg noen gang skal sende et trusselbrev (det ligger kanskje en lapp på jobb hvor jeg har øvd på å forfalske min egen håndskrift. Det kan jo hende dette blir nyttig?), hvordan treningsøktene på Kypros skal legges opp og i går: hva jeg ville gjort dersom jeg hadde fjernet alle tanker om at jeg «ikke kan». Som å flytte til utlandet, begynne på en ny utdannelse eller starte opp en egen bedrift. Du vet, de tingene man senere i livet kanskje angrer på at man aldri hadde mot til å gjennomføre.

I allefall så forsøkte jeg, virkelig virkelig hardt, å tenke: hva ville jeg gjort hvis alt var mulig? Og jeg kom ikke frem til en damn shit. Eller, hadde jeg vunnet en trilliard ville jeg sikkert fått noen nye stoler til stuen siden jeg aldri gidder å pusse opp de jeg har, og fått meg en bil med nytt batteri slik at jeg faktisk kan sette på webastoen og likevel få til å starte, men bortsett fra det så kom jeg ikke på noen ting. Og jeg tror det er fordi jeg aldri har tenkt at jeg ikke kan. At jeg alltid har turt å prøve, og ikke minst at jeg har turt å endre mening om jeg har forstått at det jeg begynte med kanskje ikke var helt riktig likevel.

Av en eller annen grunn har jeg nemlig aldri tenkt at det er noe jeg ikke kan få til, eller at jeg bør la være å satse på en «drøm» fordi det kanskje ikke går. For det kan jo hende at det går, også. Noen vil sikkert si at jeg av og til har litt for store tanker om meg selv, som den gangen jeg sa jeg skulle gå på en tredagers skitur på vidda, men jeg vet ikke jeg.. Jeg tror jeg kan få til akkurat hva jeg vil bare jeg har lyst. Og det siste er veldig viktig: jeg må ha lyst. Det kan ikke være penger eller berømmelse som er grunnen, men den genuine lysten og viljen til å få til noe.

Jeg har nemlig prøvd det, å gjøre noe for å bli rik. Det var jo grunnen til at jeg i sin tid begynte å studere jus: jeg skulle bli en suksessfull forretningsadvokat og vasse i penger. Studiene gikk for så vidt fint, jeg tok ting lett og forsto grunnprinsippene for både lovtolkning og juridisk metode veldig fort, men siden det egentlig ikke var noe jeg brant for ble det fort kjedelig. Og når noe blir kjedelig, da har jeg ikke mer å gi. Senere begynte jeg på kjemi, og fullførte en bachelor her (jeg må snart sende inn de papirene, God damn it) med gode resultater, men heller ikke her fant jeg den store gleden. Det rasjonelle hadde selvsagt vært å finne en jobb innenfor dette og bruke utdannelsen min til noe, i stedenfor begynte jeg på PT-utdannelsen dagen etter min siste eksamen. Og jeg har ikke angret et sekund.

Det er klart det var tungt, å skulle gå fra en sikker jobb til å bli selvstendig næringsdrivende og konkurrere i et marked som allerede var overfylt, men alt går med lyst, glede og kjærlighet.

Og jeg tror, så lenge jeg fortsetter å jobbe av de grunnene, at alt kommer til å gå bra. At så lenge jeg tar valg basert på hva jeg vil, og ikke på bakgrunn av hva andre forventer eller hva som gir mest cash i bingen, så vil jeg fortsette å være akkurat det jeg er nå: lykkelig.

//Camilla

 

 

2 svar til “Hva ville jeg gjort om jeg kunne valgt på nytt?”

  1. Eline sier:

    hehehe, kan man forfalske sin EGEN underskrift? Er ikke det bare å skrive underskriften? mvh master mind

  2. Jeg satt og funderte noe veldig på hvordan jeg skulle formulere den setningen, for jeg tenkte akkurat det samme som deg ??

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits