arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Hva ville jeg gjort om jeg kunne valgt på nytt?

Jeg er en slik en som tenker veldig mye før jeg sovner. Denne uken har jeg allerede funnet ut hvordan jeg skal gjøre det dersom jeg noen gang skal sende et trusselbrev (det ligger kanskje en lapp på jobb hvor jeg har øvd på å forfalske min egen håndskrift. Det kan jo hende dette blir nyttig?), hvordan treningsøktene på Kypros skal legges opp og i går: hva jeg ville gjort dersom jeg hadde fjernet alle tanker om at jeg «ikke kan». Som å flytte til utlandet, begynne på en ny utdannelse eller starte opp en egen bedrift. Du vet, de tingene man senere i livet kanskje angrer på at man aldri hadde mot til å gjennomføre.

I allefall så forsøkte jeg, virkelig virkelig hardt, å tenke: hva ville jeg gjort hvis alt var mulig? Og jeg kom ikke frem til en damn shit. Eller, hadde jeg vunnet en trilliard ville jeg sikkert fått noen nye stoler til stuen siden jeg aldri gidder å pusse opp de jeg har, og fått meg en bil med nytt batteri slik at jeg faktisk kan sette på webastoen og likevel få til å starte, men bortsett fra det så kom jeg ikke på noen ting. Og jeg tror det er fordi jeg aldri har tenkt at jeg ikke kan. At jeg alltid har turt å prøve, og ikke minst at jeg har turt å endre mening om jeg har forstått at det jeg begynte med kanskje ikke var helt riktig likevel.

Av en eller annen grunn har jeg nemlig aldri tenkt at det er noe jeg ikke kan få til, eller at jeg bør la være å satse på en «drøm» fordi det kanskje ikke går. For det kan jo hende at det går, også. Noen vil sikkert si at jeg av og til har litt for store tanker om meg selv, som den gangen jeg sa jeg skulle gå på en tredagers skitur på vidda, men jeg vet ikke jeg.. Jeg tror jeg kan få til akkurat hva jeg vil bare jeg har lyst. Og det siste er veldig viktig: jeg må ha lyst. Det kan ikke være penger eller berømmelse som er grunnen, men den genuine lysten og viljen til å få til noe.

Jeg har nemlig prøvd det, å gjøre noe for å bli rik. Det var jo grunnen til at jeg i sin tid begynte å studere jus: jeg skulle bli en suksessfull forretningsadvokat og vasse i penger. Studiene gikk for så vidt fint, jeg tok ting lett og forsto grunnprinsippene for både lovtolkning og juridisk metode veldig fort, men siden det egentlig ikke var noe jeg brant for ble det fort kjedelig. Og når noe blir kjedelig, da har jeg ikke mer å gi. Senere begynte jeg på kjemi, og fullførte en bachelor her (jeg må snart sende inn de papirene, God damn it) med gode resultater, men heller ikke her fant jeg den store gleden. Det rasjonelle hadde selvsagt vært å finne en jobb innenfor dette og bruke utdannelsen min til noe, i stedenfor begynte jeg på PT-utdannelsen dagen etter min siste eksamen. Og jeg har ikke angret et sekund.

Det er klart det var tungt, å skulle gå fra en sikker jobb til å bli selvstendig næringsdrivende og konkurrere i et marked som allerede var overfylt, men alt går med lyst, glede og kjærlighet.

Og jeg tror, så lenge jeg fortsetter å jobbe av de grunnene, at alt kommer til å gå bra. At så lenge jeg tar valg basert på hva jeg vil, og ikke på bakgrunn av hva andre forventer eller hva som gir mest cash i bingen, så vil jeg fortsette å være akkurat det jeg er nå: lykkelig.

//Camilla

 

 

2 svar til “Hva ville jeg gjort om jeg kunne valgt på nytt?”

  1. Eline sier:

    hehehe, kan man forfalske sin EGEN underskrift? Er ikke det bare å skrive underskriften? mvh master mind

  2. Jeg satt og funderte noe veldig på hvordan jeg skulle formulere den setningen, for jeg tenkte akkurat det samme som deg ??

oppskrifter spis

Italiensk suppe

oppskrifter spis

Tomatsuppe

oppskrifter spis

Pasta og pølser

oppskrifter spis

Hjemmelaget yoghurtis

oppskrifter spis

Jordbær- og avokadosalsa

oppskrifter spis

Mangosalsa

spis

Cheat days

oppskrifter spis

Linsegryte

oppskrifter spis

Hjemmelaget mango-is

oppskrifter spis

Tacobowl

tren

Yogafilm

oppskrifter

Buddhabowl

oppskrifter

Brokkolicouscous

oppskrifter

Mangoremser

oppskrifter

Vegetarbolognese

oppskrifter

Mangosmoothie

oppskrifter spis

Pepperkakefudge med Sukrin

oppskrifter spis

Favaffel

oppskrifter spis

Brokkolipuré

oppskrifter spis

Jordskokksuppe

oppskrifter spis

Oppskriftsonsdag: eplechips!

oppskrifter spis

Grove bananpannekaker!

blogg

MAGASIN!

oppskrifter spis

Salat på boks!

oppskrifter spis

Den perfekte kveldskosen!

blogg

Embed

oppskrifter spis

Quiche Lorraine(-tzen) !

blogg oppskrifter spis

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg

Ny favoritt!

oppskrifter spis

Sukkerfrie kanelsnurrer!

oppskrifter spis

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter spis

Den perfekte frappén !

tren

Hold kjeft

oppskrifter spis

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

oppskrifter spis

Vegedagbok: dag 3

blogg oppskrifter spis

Proteinrik kikertepizza! (vegetar)

oppskrifter spis

Vegetardagboken: mandag

blogg tren

Fremsiden av VG!

kurs tren

Jentedagen 2016

oppskrifter spis

Bananbrød med sjokolade!

oppskrifter spis

Tips til mat på farten!

oppskrifter spis

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter spis

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

oppskrifter spis

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg tren

En perfekt lørdag!

oppskrifter spis

Søtpotetlasagne!

oppskrifter spis

Tør du å slenge deg med?

oppskrifter spis

Av og til trenger jeg dette!

tren

BOOTCAMP!

oppskrifter spis

Disse må du bare smake!

oppskrifter spis

Sukkerfri søndagsnacks!

oppskrifter spis

Sukkerfrie sjokoladebomber!

blogg tren

En helt magisk helg

oppskrifter spis

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

oppskrifter spis

Morningbliss

oppskrifter spis

Proteinrike havrerundstykker

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

blogg oppskrifter spis

Parkdag

oppskrifter spis

Rømmegrøt til frokost?

blogg oppskrifter spis

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter spis

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter spis tren

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter spis

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter spis

Onsdagskebab!

oppskrifter spis

Proteinrike vafler!

blogg oppskrifter spis tren

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg oppskrifter spis

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg oppskrifter spis

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg oppskrifter spis

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg oppskrifter spis

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg oppskrifter spis

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

blogg tren

Rumpebonanza!

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits