arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Hvem er jeg, egentlig?

I går kveld, mens jeg satt oppe alt for sent for å se Batman kom jeg på at jeg egentlig ikke har fortalt dere så mye om meg selv. Ja, jeg er PT, glad i mat og har en type, men vet dere egentlig så mye mer enn det? Tenkte derfor jeg skulle ofre et lite innlegg til å fortelle dere litt om meg selv, og kanskje dere vil fortelle meg litt om dere, også?

Jeg er i allefall påbegynt mitt 27ende år og er for tiden bosatt på Bøler i Oslo. Her kjøpte jeg og typen, Andreas vår første (eller min første, han eide fra før)  leilighet for godt og vel to år siden. Det er nesten rart å tenke på hvor fort tiden går, for kommer man på besøk hit skulle man tro vi akkurat hadde flyttet inn. Jeg tror fremdeles det står noen uåpnede kasser på gjesterommet, og kjøkkenet er tidenes oppussingsobjekt etter at jeg personlig tok ansvaret for å måle opp veggene til det nye kjøkkenet vi skulle bestille…

Som 19 åring var jeg fast bestemt på å bli rik og lykkelig så fort som mulig, og trodde at verden lå foran mine føtter med et snitt på 5,7 fra videregående. Jeg søkte meg inn på jus, kom inn og fullførte 2 år før jeg forsto at dette ikke var noe for meg. Ikke fordi jeg ikke klarte å lese, misforsto hvordan den juridiske metoden skulle brukes i praksis eller hadde vanskeligheter med å drøfte en sak, men rett og slett fordi det ikke utfordret meg nok. Det høres sikkert vannvittig hovent ut å si, men med en logisk hjerne er jeg avhengig av å måtte tenke selv, og ikke bare høre på hva alle andre forteller meg for så å rette meg etter dette. Etter et sabbatsår på Bali og i resten av Asia søkte jeg meg derfor inn på kjemilinjen ved universitetet i Ås, og eksaminerte med glans. Det gav meg veldig mye, men samtidig var jeg utrolig redd for å havne på en lab alene for resten av livet. Drømmen fra ungdomsskolen om å jobbe med kriminalsaker kunne nok blitt virkelighet, men tilfeldighetene ville likevel ha det anderledes. Jeg vant en PT-utdannelse, hoppet i det iskalde vannet og tok en sjanse jeg virkelig ikke har angret på.

header 2bestfriend

Jeg vet ikke hva det var som gjorde at jeg, ei jente uten noe som helst idrettslig bakgrunn, trivdes så godt i dette yrket, men jeg tror først og fremst det har med min kjærlighet for mennesker å gjøre. For jeg digger virkelig folk! Jeg digger å snakke med, analysere og bli kjent med nye mennesker og muligheten til å gjøre dette på daglig basis er vel noe av det som gjør at jeg aldri har en kjedelig dag på jobb.

I tillegg deler jeg interessen med han jeg bor med, noe so gjør at vi virkelig alltid har noe å snakke om. Bortsett fra når han velger bort muligheten til en god samtale for den mye mer interessante macen, selvsagt (alt er alltid hans feil, jeg gjør selvsagt alt helt perfekt). Selv om vi begge er veldig glade i å trene og holde oss aktive vil jeg likevel si at vi er ganske late. Vi er ikke de som legger ut på lange turer i skog og mark på ski eller pakker sekken og sover noen netter i telt, men vi tar da i allefall noen turer med vår lille stolthet, Hugo, når det måtte trenges. Som regel hver morgen 🙂

IMG_8991 bigmouyh2 DSC_0370-2Som kjærestepar er vi nok noen merkelige skruer. Det er klart jeg kan pynte meg for han innimellom, men som regel går det i joggebukser, dårlige vitser og nakendansing på badet (unnskyld, pappa). Jeg tror kanskje dette er noe av det som gjør forholdet vårt så bra også, det at vi er verdens beste venner og virkelig kan snakke om alt. At han kan se på meg når det er noe jeg trenger å snakke om, og at jeg kan dra ting ut av han dersom han har det vanskelig.

Som verdens mest forskjellige mennesker er det nemlig ganske rart at vi får det til. Jeg er hun som går fremst i enhver parade, som skriker høyest under alle sosiale sammenkomster og som ikke er redd for å starte en diskusjon, mens han sitter stille og rolig i et hjørne med ett eneste ønske: å dra hjem. Likevel klarer vi på en eller annen merkelig måte å få det hele til å funke, på en ganske bra måte om jeg skal si det selv!2015-07-23 13.26.09 andreasHjemme spiser vi alltid middagen fra boller (hvem trenger tallerkner) og Andreas nekter å bruke annet bestikk enn en skje. Jeg er nok en liten husfrue også, for som regel får han middagen servert i sofaen, til hans store glede. 

Nå ønsker jeg deg rett og slett en fin dag videre, jeg skal nemlig ut med hunden og tilbringe en lat morgen med han over. Håper du likte noe av det jeg skrev, og kanskje du har lyst til å dele noe med meg også?

//Camilla

 

 

18 svar til “Hvem er jeg, egentlig?”

 1. Martha sier:

  Så kjekt å lære litt mer om deg! 🙂 Du virker som en herlig jente! Jeg digger latteren din på snapchat også 😀

 2. Lene sier:

  Veldig morro å lære litt mer om deg, Camilla! Jeg synes du og Andreas utfyller hverandre så godt, og det er ikke tvil om at dere trives i hverandres selskap 😀 Å være forskjellige kan absolutt være en positiv ting, slik dere viser! Jeg ser også på det som en fordel at du ikke har hatt en «typisk treningsbakgrunn» når du var så heldig å vinne PT-utdannelse og begynte å jobbe med det, for det tror jeg har vært med på at du skiller deg litt ut i forhold til andre «kjente treningspersoner» – slik jeg ser det i hvert fall. Ekstra tøft at du også har en annen god utdannelse i bakhånd – jeg kjenner også på det å ikke ville bli sittende igjen med én jobb resten av livet, men vil heller ha muligheten til mer variasjon!

  Fortsett å glede oss med personligheten din 😀

 3. Yngvild sier:

  Så hyggelig med et sånt innlegg! Morsomt hvordan tilfeldighetene gjorde at du endte opp som PT 🙂
  Kan du tenke deg å plukke opp kjemien igjen senere, når du evnt. blir lei av PT yrket?

 4. Christian Sander sier:

  Du trenger P.T selv! Du er blekfeit!

 5. Hedda sier:

  Oppdaget bloggen din nå, og det er utrolig inspirerende og motiverende at du fokuserer mer på treningsglede heller enn de utseendemessige fordelene ved trening 🙂

  Kommer helt klart til å fortsette å lese bloggen din!

 6. :) sier:

  Ååå jeg elsker dere!! Endelig noen som fremstiller seg sånn som dere er. Ja faktisk – sånn som 99% av oss faktisk er! Morsome og rar på våre egne måter. Takk for at du inspirerer, gleder og underholder! Også er du bare heelt stunning å se på!!! <3

 7. Victoria sier:

  Så hyggelig å høre mer om deg Camilla! Går selv på jussen nå og jeg synes heldigvis det er mer enn vanskelig nok..haha:)

  Ha en deilig lørdag!

 8. Linni sier:

  Så hyggelig at du tok deg tid til å gå inn på bloggen til noen bare for å være drittsekk. Skam deg!

 9. Det har du helt sikkert rett i, Christian, men av en eller annen grunn trives jeg godt som bleikfeit ;D

 10. HAhaha, så godt å høre Martha! Jeg fikk høre fra to kompiser i går at den dagen de skal sette opp show får jeg reservert en plass på fremste rad, så lenge jeg lover å le. Den bærer visst godt den latteren ;D Ha en strålende helg!

 11. Moro at du likte det, Lene!! Jeg tror det du sier der er veldig sant – man kan gjerne være forskjellige så lenge man utfyller hverandre på en god måte, og det tror jeg jammen vi gjør! 🙂

  Ja, du har kanskje rett i det! Jeg vet i allefall hvordan det er å ikke være best i alt, at alt ikke faller seg like naturlig for alle og at noen av oss rett og slett på ta både en og to runder med oss selv for å få de resultatene vi ønsker. 🙂

  Jeg kjenner at det er ganske trygt å ha kjemien å falle tilbake på, ja ;D

  Ha en strålende helg Lene, og tusen takk for at du kommenterer her inne – det gleder et bloggehjerte 😀

 12. Ja det er litt morsomt at det ble sånn! 😀
  Jeg er faktisk ikke sikker, men det er ikke umulig. I såfall hadde det nok blitt i form av at jeg hadde tatt pedagogikk og gått over i læreryrket 😀

 13. Maria sier:

  Hei Camilla!Morsomt å få vite litt mer om deg:) Jeg er selv utdannet bioingeniør, og kjenner at et par år på lab har gjort meg særdeles rastløs:) Tenker av og til på at jeg også burde bli PT,siden jeg er så glad i trening!

 14. Jenny sier:

  Haha! Veldig interresant og morsomt å lese? Du virker som en utrolig herlig og flott person som er deg selv 100%. Jeg har stor respekt for deg. Du er bare så kul og itillegg har du god kunnskap om det du jobber med? Stå på videre, du er rå!

 15. Maren sier:

  Jeg har hele tiden trodd at du nettopp var passert 20… Jeg har jo fått med meg at du hadde en del utdanning før du begynte som PT, men det slo meg aldri at du var gamlere enn meg selv 😛 Ja, for du ser ung ut!! 😉 Jeg digger deg og holdningen din, du gjør hverdagen lettere! 🙂
  Jeg er sammen med kjæresten på tiende året, vi er også helt forskjellig, som du beskriver.. men det funker godt, jeg prater, han er stille! Sammen går vi i balanse! 😉

 16. Ja hvorfor ikke? Jeg trives i allefall veldig godt, og har samtidig tryggheten i at jeg alltid kan vende tilbake til labben om alt skulle skjære seg 😀

 17. Så utrolig hyggelig, Jenny!! 😀 Tusen tusen takk, jeg skal fortsette å gjøre mitt beste i allefall 😀 Ha en awesome uke!

 18. Hahahhaa, jeg blir alltid spurt om leg når jeg skal kjøpe øl, så du er nok ikke den eneste som tror at jeg såvidt har plassert 20! Jeg får ta det med meg som et kompliment, og håpe det varer livet ut 😉 Det morsomme da er jo at alle tror jeg er 20 og litt dum, og blir blown away når jeg refererer til paragrafer i gitte lover eller forklarer en kjemisk reaksjon i detalj, det er lite morsomt ;D

  HAhahahaha, det er akkurat som oss! Helt perfekt ;D

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

hverdag kosthold trening

En varig livsstilsendring – uke 4

kosthold tanker trening

En varig livsstilsendring – uke 2!

hverdag kosthold trening

En varig livsstilsendring – uke 1 !

blogg tanker

Jeg vil føle meg bra!

blogg hverdag oppskrifter

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg tanker

Jeg blir så lei meg!

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

kosthold tanker

Jeg blir så forbanna lei.

blogg hverdag

Et liv ute av vater

hverdag tanker

En forandring må til

hverdag tanker trening

DETTE var helt latterlig morsomt!!

blogg tanker

Tar livet helt med ro

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

tanker trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

hverdag

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

hverdag oppskrifter

Vegetardagboken: mandag

blogg hverdag trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

tanker trening

Hvorfor trener jeg?

blogg hverdag kosthold

Hør meg på radio i dag!

blogg hverdag

For en HERLIG dag!!

hverdag oppskrifter

Tips til mat på farten!

hverdag oppskrifter

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

hverdag oppskrifter

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

hverdag kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

blogg hverdag

Endelig reiser vi!

kosthold tanker

5 tips til mat på farten!

hverdag oppskrifter

Av og til trenger jeg dette!

trening

BOOTCAMP!

hverdag kosthold tanker trening

Slik kommer du i form i 2016!

trening

Ny bootcamp!

blogg tanker

Er du en overspiser?

blogg hverdag

Plutselig ble alt klart!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg hverdag

3 år med min kjære!

hverdag trening

Må man alltid trene hardt?

blogg hverdag

Følger du meg på snap?

hverdag kosthold trening

Veien mot en sunnere livsstil – del 5

hverdag

Dødens dag

hverdag

Bare på TV

hverdag oppskrifter

Proteinpannekaker uten pulver!

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg hverdag oppskrifter

Parkdag

hverdag kosthold trening

Veien mot en sunnere livsstil – del 2

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

hverdag oppskrifter

Sugarfree Saturday!

hverdag

God morgen :)

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

blogg hverdag

Coffee in the morning…

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg hverdag oppskrifter trening

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg hverdag trening

Musikk som motiverer!

blogg hverdag oppskrifter

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg hverdag oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg hverdag kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg hverdag trening

Hverdagsaktivitet og jentekveld

blogg hverdag

Når du minst venter det

blogg hverdag

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

hverdag kosthold tanker

Sol, sommer og gode valg

blogg hverdag kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg hverdag tanker

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg hverdag kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

blogg hverdag

Ny uke, nye muligheter

trening ukategorisert

Hjemmetrening

hverdag kosthold ukategorisert

Proteinrike, sukkerfrie muffins!

ukategorisert

Prokrastinering, sa du?

ukategorisert

Om det å være seg selv

kosthold ukategorisert

Hva spiser jeg i løpet av en dag?

kosthold tanker

17. mai er vi så glad i…

blogg hverdag

Flower printed tights

blogg tanker

For stor?

trening ukategorisert

Dagens utfordring

hverdag tanker

It´s my birthday..

ukategorisert

Endelig søndag..

ukategorisert

Pizzakveld

tanker

God fredag!

Blogglisten hits