arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Hvem gjør en forskjell?

Jeg synes aldri det er lett å kritisere hverken noen eller noe, men av og til bobler det over i det jeg setter meg ned ved tastaturet og, vel. Da kommer det ting ut. Slik som da jeg uttalte meg i den store «kosedebatten» her om dagen. Jeg mener hvert ord av det jeg skrev, men for å gå litt mer seriøst til verks ønsker jeg å forklare litt nærmere.

Ikke fordi jeg vil unnskylde meg, men fordi jeg er grundig lei av at folks handlinger ikke stemmer overens med det de uttaler seg om. Det er nemlig så lett å sitte bak en skjerm å si at «overvektige» bør ta tak i livene sine, droppe kosen og komme seg ut, men hvor mange ser du at tar grep? Hvor mange byr opp til dans og fører disse menneskene over gulvet? Hvor mange er forberedt på å gjøre den jobben som kreves for å faktisk gjøre Norge til et sunnere land?

Jeg skal ikke sette meg opp på noen høy hest og proklamere at det jeg gjør er så jævlig bra, men jeg tør å påstå at jeg forsøker. Selv om det ikke er sexy, selv om det ikke selger som hakka møkk.

Hvorfor? Fordi jeg ikke bryr meg om hvorvidt det er 1000 eller 10000 som titter innom bloggen min, så lenge de som faktisk gjør det får noe ut av det de leser. Fordi det viktige for meg ikke er å bli millionær på det jeg skriver her, men å faktisk gjøre en forskjell. Fordi jeg ikke trenger noen jævla fanskare som synes jeg er den peneste i verden, men heller vil inspirere andre til å tørre å være seg selv.

Og det, tror jeg, at man får til ved å gjøre ting oppnåelig og forståelig, ikke ved å fortelle noen at det de gjør per dags dato suger. Jeg tror at man må gjøre trening, kosthold og en sunn livsstil til noe alle klarer å gjennomføre, ikke til noe vanskelig som bare tilhører en liten elite av mennesker.

Hva mener du?

//Camilla

3 svar til “Hvem gjør en forskjell?”

  1. Tom sier:

    Bra skrevet

  2. Julie sier:

    Jeg har sagt og skrevet det mange ganger før, men jeg gjør det gjerne igjen! Den jobben du gjør, eller mer spesifikt, måten du gjør jobben din på har en stor effekt på meg og mange jeg kjenner. Etter at jeg hadde deg som coach, og var med på kurs med deg har jeg snakket om deg i mange settinger og med mange jenter som har slitt med at det kreves så mye av dem og at de må se ut på en viss måte. Grunnen til det er at jeg er så glad for at din måte å være på og jobbe på har fått meg til å bli glad i meg selv, og hjulpet meg til å ville trene fordi det er gøy og helsebringende, ikke for å se ut på en spesiell måte! Jeg koser meg innimellom uten dårlig samvittighet, jeg trener når jeg har lyst og holder meg aktiv i hverdagen. Det har gitt meg så mye å jobbe med deg, fordi jeg har fått et annet syn på hva som er viktig for meg, kroppen og helsen min. Og jeg har blitt så glad i å prøve nye ting innenfor trening og aktiviteter!

    Det hjelper ikke å slenge ut et bilde av en ekstremt veltrent person, skrive » kom deg opp av sofaen og bli med på ditt og datt, så kan du også se slik ut», kalle det fitspo og regne med at alle med for mange kilo ønsker å blø, svette og gråte for å se sånn ut! Det har ihvertfall ikke noe effekt på meg, og heller ikke de fleste jeg kjenner.

    Heia deg Camilla!! Digger deg og måten din å jobbe på, og sprer ditt glade budskap så ofte jeg kan:D

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits