arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Hvem gjør en forskjell?

Jeg synes aldri det er lett å kritisere hverken noen eller noe, men av og til bobler det over i det jeg setter meg ned ved tastaturet og, vel. Da kommer det ting ut. Slik som da jeg uttalte meg i den store «kosedebatten» her om dagen. Jeg mener hvert ord av det jeg skrev, men for å gå litt mer seriøst til verks ønsker jeg å forklare litt nærmere.

Ikke fordi jeg vil unnskylde meg, men fordi jeg er grundig lei av at folks handlinger ikke stemmer overens med det de uttaler seg om. Det er nemlig så lett å sitte bak en skjerm å si at «overvektige» bør ta tak i livene sine, droppe kosen og komme seg ut, men hvor mange ser du at tar grep? Hvor mange byr opp til dans og fører disse menneskene over gulvet? Hvor mange er forberedt på å gjøre den jobben som kreves for å faktisk gjøre Norge til et sunnere land?

Jeg skal ikke sette meg opp på noen høy hest og proklamere at det jeg gjør er så jævlig bra, men jeg tør å påstå at jeg forsøker. Selv om det ikke er sexy, selv om det ikke selger som hakka møkk.

Hvorfor? Fordi jeg ikke bryr meg om hvorvidt det er 1000 eller 10000 som titter innom bloggen min, så lenge de som faktisk gjør det får noe ut av det de leser. Fordi det viktige for meg ikke er å bli millionær på det jeg skriver her, men å faktisk gjøre en forskjell. Fordi jeg ikke trenger noen jævla fanskare som synes jeg er den peneste i verden, men heller vil inspirere andre til å tørre å være seg selv.

Og det, tror jeg, at man får til ved å gjøre ting oppnåelig og forståelig, ikke ved å fortelle noen at det de gjør per dags dato suger. Jeg tror at man må gjøre trening, kosthold og en sunn livsstil til noe alle klarer å gjennomføre, ikke til noe vanskelig som bare tilhører en liten elite av mennesker.

Hva mener du?

//Camilla

3 svar til “Hvem gjør en forskjell?”

  1. Tom sier:

    Bra skrevet

  2. Julie sier:

    Jeg har sagt og skrevet det mange ganger før, men jeg gjør det gjerne igjen! Den jobben du gjør, eller mer spesifikt, måten du gjør jobben din på har en stor effekt på meg og mange jeg kjenner. Etter at jeg hadde deg som coach, og var med på kurs med deg har jeg snakket om deg i mange settinger og med mange jenter som har slitt med at det kreves så mye av dem og at de må se ut på en viss måte. Grunnen til det er at jeg er så glad for at din måte å være på og jobbe på har fått meg til å bli glad i meg selv, og hjulpet meg til å ville trene fordi det er gøy og helsebringende, ikke for å se ut på en spesiell måte! Jeg koser meg innimellom uten dårlig samvittighet, jeg trener når jeg har lyst og holder meg aktiv i hverdagen. Det har gitt meg så mye å jobbe med deg, fordi jeg har fått et annet syn på hva som er viktig for meg, kroppen og helsen min. Og jeg har blitt så glad i å prøve nye ting innenfor trening og aktiviteter!

    Det hjelper ikke å slenge ut et bilde av en ekstremt veltrent person, skrive » kom deg opp av sofaen og bli med på ditt og datt, så kan du også se slik ut», kalle det fitspo og regne med at alle med for mange kilo ønsker å blø, svette og gråte for å se sånn ut! Det har ihvertfall ikke noe effekt på meg, og heller ikke de fleste jeg kjenner.

    Heia deg Camilla!! Digger deg og måten din å jobbe på, og sprer ditt glade budskap så ofte jeg kan:D

oppskrifter spis

Italiensk suppe

oppskrifter spis

Tomatsuppe

oppskrifter spis

Pasta og pølser

oppskrifter spis

Hjemmelaget yoghurtis

oppskrifter spis

Jordbær- og avokadosalsa

oppskrifter spis

Mangosalsa

spis

Cheat days

oppskrifter spis

Linsegryte

oppskrifter spis

Hjemmelaget mango-is

oppskrifter spis

Tacobowl

tren

Yogafilm

oppskrifter

Buddhabowl

oppskrifter

Brokkolicouscous

oppskrifter

Mangoremser

oppskrifter

Vegetarbolognese

oppskrifter

Mangosmoothie

oppskrifter spis

Pepperkakefudge med Sukrin

oppskrifter spis

Favaffel

oppskrifter spis

Brokkolipuré

oppskrifter spis

Jordskokksuppe

oppskrifter spis

Oppskriftsonsdag: eplechips!

oppskrifter spis

Grove bananpannekaker!

blogg

MAGASIN!

oppskrifter spis

Salat på boks!

oppskrifter spis

Den perfekte kveldskosen!

blogg

Embed

oppskrifter spis

Quiche Lorraine(-tzen) !

blogg oppskrifter spis

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg

Ny favoritt!

oppskrifter spis

Sukkerfrie kanelsnurrer!

oppskrifter spis

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter spis

Den perfekte frappén !

tren

Hold kjeft

oppskrifter spis

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

oppskrifter spis

Vegedagbok: dag 3

blogg oppskrifter spis

Proteinrik kikertepizza! (vegetar)

oppskrifter spis

Vegetardagboken: mandag

blogg tren

Fremsiden av VG!

kurs tren

Jentedagen 2016

oppskrifter spis

Bananbrød med sjokolade!

oppskrifter spis

Tips til mat på farten!

oppskrifter spis

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter spis

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

oppskrifter spis

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg tren

En perfekt lørdag!

oppskrifter spis

Søtpotetlasagne!

oppskrifter spis

Tør du å slenge deg med?

oppskrifter spis

Av og til trenger jeg dette!

tren

BOOTCAMP!

oppskrifter spis

Disse må du bare smake!

oppskrifter spis

Sukkerfri søndagsnacks!

oppskrifter spis

Sukkerfrie sjokoladebomber!

blogg tren

En helt magisk helg

oppskrifter spis

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

oppskrifter spis

Morningbliss

oppskrifter spis

Proteinrike havrerundstykker

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

blogg oppskrifter spis

Parkdag

oppskrifter spis

Rømmegrøt til frokost?

blogg oppskrifter spis

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter spis

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter spis tren

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter spis

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter spis

Onsdagskebab!

oppskrifter spis

Proteinrike vafler!

blogg oppskrifter spis tren

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg oppskrifter spis

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg oppskrifter spis

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg oppskrifter spis

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg oppskrifter spis

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg oppskrifter spis

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

blogg tren

Rumpebonanza!

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits