arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Hvor gammel var du da du fikk din første?

Endelig desember, hurra! Hvor deilig var det ikke å stå opp og løpe rett bort til julekalenderen i dag tidlig? Well, I say pretty damn wonderful! Men så elsker jeg også førjulstida, så jeg er ganske lite habil i alle spørsmål vedrørende dette. I fjor tømte jeg til og med julekalenderen min før desember hadde gått inn i tosifret modus, men dette har jeg bestemt meg for å unngå i år. Jeg får forsøke å holde igjen litt i tøylene selv om jeg er voksen og bestemmer selv!

Og med det lurer jeg på: hvor tidlig er det vanlig å begynne med julekalender? Jeg vet selv at jeg ikke fikk smake noe godteri før jeg var godt og vel 2, men vet virkelig ikke hva som er vanlig. Det jeg likevel observerer, ettersom jeg nettopp er blitt tante (ref: 9 mnd siden) er at de små på ingen måte har lyst på, eller søker etter det vi betegner som godteri. Lille Jakob er i himmelen når han får en bit mango, litt banan eller avokado, og det beste han vet er hjemmelaget fruktgrøt med havre. Hvorfor gi de mer?

søting

Jeg tror, helt ærlig, at jo lenger vi venter med å gi barna søtsaker, jo bedre er det. Man skal selvsagt ikke nekte Frida litt lørdagsgodt når hun spør i en alder av 10 (haha, neida), men hvorfor implementere det tidlig? Spørsmålet er jo da om vi gjør det for barnets beste, eller om vi forsøker å overføre vår egen oppfatning av hva som er godt og ikke over på den lille? Der hvor Helle Bornstein mener at en banan like greit kan byttes ut med en sjokolade er jeg nemlig ikke helt enig! En banan er spekket med både vitaminer og mineraler, og vil alltid være godt for kroppen til både liten og stor.

søting2fine!

Med det sagt er det på tide å få på seg fillene og komme i gang med dagens arbeid. Her står både salgsmøte, bloggmøte, PT-timer og bootcamp på agendaen i dag! Kjenner at jeg gleder meg til absolutt alt sammen 😀

Men før vi avslutter lurer jeg selvsagt på: Når fikk du din første julekalender?

Ha en strålende dag!

//Camilla

 

 

 

 

5 svar til “Hvor gammel var du da du fikk din første?”

 1. Brita sier:

  Jeg venter fortsatt på min første kalender og jeg er 26 år. Haha, men det går fint altså!
  En annen ting, jeg kontaktet deg via et skjema her på siden, men har ikke hørt et pip.. Har du fått den? 🙂

 2. Haha, huff da! Man klarer seg vel helt fint uten også vil jeg tro ;D
  Nei det har jeg faktisk ikke! Send meg gjerne en mail på camilla@fitnok.no så svarer jeg deg med det samme 🙂

 3. Ingeborg sier:

  Snakk om å ha verdens søteste nevø da.

  Jeg fikk nok adventskaldender en eller annen gang i barnehage. Enkel adventskaldener på meg og storebror. Oftest var en liten godtebit og en tyggis, i alle fall fra barneskolen. På julaften fikk vi en litt større gave.

 4. Ikke sant? Jeg er greit fornøyd med han altså ;D

  Akkurat sånn min var da jeg var liten også – en halv pakke tyggis, 2 bugg eller 4 biter av en melkerull husker jeg lå i min 😀

 5. Herregud, alle mailene her i fra har havnet i junkfolderen min – TAKK for at du gjorde meg oppmerksom på dette!! Jeg har svart deg nå – og herremin for et herlig vesen du er 😀

oppskrifter spis

Italiensk suppe

oppskrifter spis

Tomatsuppe

oppskrifter spis

Pasta og pølser

oppskrifter spis

Hjemmelaget yoghurtis

oppskrifter spis

Jordbær- og avokadosalsa

oppskrifter spis

Mangosalsa

spis

Cheat days

oppskrifter spis

Linsegryte

oppskrifter spis

Hjemmelaget mango-is

oppskrifter spis

Tacobowl

tren

Yogafilm

oppskrifter

Buddhabowl

oppskrifter

Brokkolicouscous

oppskrifter

Mangoremser

oppskrifter

Vegetarbolognese

oppskrifter

Mangosmoothie

oppskrifter spis

Pepperkakefudge med Sukrin

oppskrifter spis

Favaffel

oppskrifter spis

Brokkolipuré

oppskrifter spis

Jordskokksuppe

oppskrifter spis

Oppskriftsonsdag: eplechips!

oppskrifter spis

Grove bananpannekaker!

blogg

MAGASIN!

oppskrifter spis

Salat på boks!

oppskrifter spis

Den perfekte kveldskosen!

blogg

Embed

oppskrifter spis

Quiche Lorraine(-tzen) !

blogg oppskrifter spis

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg

Ny favoritt!

oppskrifter spis

Sukkerfrie kanelsnurrer!

oppskrifter spis

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter spis

Den perfekte frappén !

tren

Hold kjeft

oppskrifter spis

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

oppskrifter spis

Vegedagbok: dag 3

blogg oppskrifter spis

Proteinrik kikertepizza! (vegetar)

oppskrifter spis

Vegetardagboken: mandag

blogg tren

Fremsiden av VG!

kurs tren

Jentedagen 2016

oppskrifter spis

Bananbrød med sjokolade!

oppskrifter spis

Tips til mat på farten!

oppskrifter spis

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter spis

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

oppskrifter spis

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg tren

En perfekt lørdag!

oppskrifter spis

Søtpotetlasagne!

oppskrifter spis

Tør du å slenge deg med?

oppskrifter spis

Av og til trenger jeg dette!

tren

BOOTCAMP!

oppskrifter spis

Disse må du bare smake!

oppskrifter spis

Sukkerfri søndagsnacks!

oppskrifter spis

Sukkerfrie sjokoladebomber!

blogg tren

En helt magisk helg

oppskrifter spis

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

oppskrifter spis

Morningbliss

oppskrifter spis

Proteinrike havrerundstykker

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

blogg oppskrifter spis

Parkdag

oppskrifter spis

Rømmegrøt til frokost?

blogg oppskrifter spis

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter spis

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter spis tren

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter spis

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter spis

Onsdagskebab!

oppskrifter spis

Proteinrike vafler!

blogg oppskrifter spis tren

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg oppskrifter spis

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg oppskrifter spis

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg oppskrifter spis

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg oppskrifter spis

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg oppskrifter spis

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

blogg tren

Rumpebonanza!

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits