arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Hvordan går det egentlig med løpingen?

Det gikk plutselig opp for meg at det er en stund siden jeg har oppdatert dere på løpingen min, og slik kan vi jo ikke ha det! Plutselig sitter dere og tror at jeg har gitt opp og skjøvet alt under teppet, når det er så langt fra sannheten som vi overhodet kan komme. Faktum er nemlig at..P1060290P1060298 P1060295

Jeg begynner å like denne løpegreia. Ja, det begynner faktisk å bli ganske morsomt! Knærne mine sa pent i fra da jeg forsøkte meg på noen lengre turer til å begynne med, så de siste to ukene har jeg ikke løpt lenger enn 3 km, og det fungerer helt utmerket. Løpingen er over på under 20 minutter, jeg kan presse skikkelig på der jeg ønsker, og jeg merker at det begynner å gå bedre og bedre for hver gang. Det er fortsatt en lang vei igjen til jeg kan spurte opp wyllerløypa, men jeg begynner å få troen på at jeg en eller annen gang kan klare det. Kanskje ikke til oktober når løpet går, men en eller annen gang. P1060304 P1060300 P1060308 P1060307 P1060309 P1060315

For, og dette hadde jeg aldri trodd, jeg vil ikke gi opp løpingen bare konkurransen er over i oktober. Jeg har begynt å like følelsen av blodsmak i kjeften og såre bein, og ikke minst har jeg begynt å sette pris på den enorme mestringsfølelsen som dukker opp etter et vel gjennomført løp. Ja, det er tungt. Ja, det er til dels jævlig når det står på. Men når musikken kommer inn under huden din og føttene beveger seg i et perfekt tempo, da finnes det ikke morsommere trening her i verden.

Er det flere enn meg som har fått sansen for løping dette året?

//Camilla

6 svar til “Hvordan går det egentlig med løpingen?”

 1. Kristina sier:

  Jeg var en ivrig løper for noen år siden, men så kom styrketreningen inn i livet, og plutselig ble kontinuerlig løping bare tungt. Men nå vil jeg tilbake til løpingen, og for noen uker siden var jeg faktisk med i mitt første 10 kilomter-løp, og herlighet, jeg hadde glemt hvor mye jeg faktisk liker det. Det blir mye kort-intervaller på mølla, og innimellom et par morgen-joggeturer, bare for å holde det vedlike. Jeg kjenner jeg blir skikkelig motivert av løpe-innleggene dine, det er GØY 😀

 2. Andrea sier:

  det er såå gøy å lese at du begynner å like å løpe!! kjenner veldig på den selv også, og spesielt mestringsfølelsen, gjør det såå mye enklere å komme seg ut (til tross for at bergensværet ikke er på linje med deres:-//) du er motiverende Camilla!! ha en super kveld:)

 3. Så moro, Kristina!! 😀 Det er fort gjort å glemme det ene når man begynner med det andre, men hei! Vi kan jo gjøre begge deler?? 😀
  Heia oss!

 4. Ikke sant?? Syns det er ganske arti sjæl altså 😀 Helt enig med deg, det blir lettere og lettere å komme seg ut døra – selv når det regner 😉
  Tusen takk Andrea, og i like måte!

 5. Anonym sier:

  Hvilket løp skal du løpe? 🙂

 6. Oslos bratteste! 🙂

oppskrifter spis

Italiensk suppe

oppskrifter spis

Tomatsuppe

oppskrifter spis

Pasta og pølser

oppskrifter spis

Hjemmelaget yoghurtis

oppskrifter spis

Jordbær- og avokadosalsa

oppskrifter spis

Mangosalsa

spis

Cheat days

oppskrifter spis

Linsegryte

oppskrifter spis

Hjemmelaget mango-is

oppskrifter spis

Tacobowl

tren

Yogafilm

oppskrifter

Buddhabowl

oppskrifter

Brokkolicouscous

oppskrifter

Mangoremser

oppskrifter

Vegetarbolognese

oppskrifter

Mangosmoothie

oppskrifter spis

Pepperkakefudge med Sukrin

oppskrifter spis

Favaffel

oppskrifter spis

Brokkolipuré

oppskrifter spis

Jordskokksuppe

oppskrifter spis

Oppskriftsonsdag: eplechips!

oppskrifter spis

Grove bananpannekaker!

blogg

MAGASIN!

oppskrifter spis

Salat på boks!

oppskrifter spis

Den perfekte kveldskosen!

blogg

Embed

oppskrifter spis

Quiche Lorraine(-tzen) !

blogg oppskrifter spis

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg

Ny favoritt!

oppskrifter spis

Sukkerfrie kanelsnurrer!

oppskrifter spis

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter spis

Den perfekte frappén !

tren

Hold kjeft

oppskrifter spis

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

oppskrifter spis

Vegedagbok: dag 3

blogg oppskrifter spis

Proteinrik kikertepizza! (vegetar)

oppskrifter spis

Vegetardagboken: mandag

blogg tren

Fremsiden av VG!

kurs tren

Jentedagen 2016

oppskrifter spis

Bananbrød med sjokolade!

oppskrifter spis

Tips til mat på farten!

oppskrifter spis

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter spis

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

oppskrifter spis

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg tren

En perfekt lørdag!

oppskrifter spis

Søtpotetlasagne!

oppskrifter spis

Tør du å slenge deg med?

oppskrifter spis

Av og til trenger jeg dette!

tren

BOOTCAMP!

oppskrifter spis

Disse må du bare smake!

oppskrifter spis

Sukkerfri søndagsnacks!

oppskrifter spis

Sukkerfrie sjokoladebomber!

blogg tren

En helt magisk helg

oppskrifter spis

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

oppskrifter spis

Morningbliss

oppskrifter spis

Proteinrike havrerundstykker

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

blogg oppskrifter spis

Parkdag

oppskrifter spis

Rømmegrøt til frokost?

blogg oppskrifter spis

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter spis

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter spis tren

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter spis

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter spis

Onsdagskebab!

oppskrifter spis

Proteinrike vafler!

blogg oppskrifter spis tren

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg oppskrifter spis

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg oppskrifter spis

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg oppskrifter spis

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg oppskrifter spis

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg oppskrifter spis

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

blogg tren

Rumpebonanza!

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits