arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Hvordan går det egentlig med løpingen?

Det gikk plutselig opp for meg at det er en stund siden jeg har oppdatert dere på løpingen min, og slik kan vi jo ikke ha det! Plutselig sitter dere og tror at jeg har gitt opp og skjøvet alt under teppet, når det er så langt fra sannheten som vi overhodet kan komme. Faktum er nemlig at..P1060290P1060298 P1060295

Jeg begynner å like denne løpegreia. Ja, det begynner faktisk å bli ganske morsomt! Knærne mine sa pent i fra da jeg forsøkte meg på noen lengre turer til å begynne med, så de siste to ukene har jeg ikke løpt lenger enn 3 km, og det fungerer helt utmerket. Løpingen er over på under 20 minutter, jeg kan presse skikkelig på der jeg ønsker, og jeg merker at det begynner å gå bedre og bedre for hver gang. Det er fortsatt en lang vei igjen til jeg kan spurte opp wyllerløypa, men jeg begynner å få troen på at jeg en eller annen gang kan klare det. Kanskje ikke til oktober når løpet går, men en eller annen gang. P1060304 P1060300 P1060308 P1060307 P1060309 P1060315

For, og dette hadde jeg aldri trodd, jeg vil ikke gi opp løpingen bare konkurransen er over i oktober. Jeg har begynt å like følelsen av blodsmak i kjeften og såre bein, og ikke minst har jeg begynt å sette pris på den enorme mestringsfølelsen som dukker opp etter et vel gjennomført løp. Ja, det er tungt. Ja, det er til dels jævlig når det står på. Men når musikken kommer inn under huden din og føttene beveger seg i et perfekt tempo, da finnes det ikke morsommere trening her i verden.

Er det flere enn meg som har fått sansen for løping dette året?

//Camilla

6 svar til “Hvordan går det egentlig med løpingen?”

 1. Kristina sier:

  Jeg var en ivrig løper for noen år siden, men så kom styrketreningen inn i livet, og plutselig ble kontinuerlig løping bare tungt. Men nå vil jeg tilbake til løpingen, og for noen uker siden var jeg faktisk med i mitt første 10 kilomter-løp, og herlighet, jeg hadde glemt hvor mye jeg faktisk liker det. Det blir mye kort-intervaller på mølla, og innimellom et par morgen-joggeturer, bare for å holde det vedlike. Jeg kjenner jeg blir skikkelig motivert av løpe-innleggene dine, det er GØY 😀

 2. Andrea sier:

  det er såå gøy å lese at du begynner å like å løpe!! kjenner veldig på den selv også, og spesielt mestringsfølelsen, gjør det såå mye enklere å komme seg ut (til tross for at bergensværet ikke er på linje med deres:-//) du er motiverende Camilla!! ha en super kveld:)

 3. Så moro, Kristina!! 😀 Det er fort gjort å glemme det ene når man begynner med det andre, men hei! Vi kan jo gjøre begge deler?? 😀
  Heia oss!

 4. Ikke sant?? Syns det er ganske arti sjæl altså 😀 Helt enig med deg, det blir lettere og lettere å komme seg ut døra – selv når det regner 😉
  Tusen takk Andrea, og i like måte!

 5. Anonym sier:

  Hvilket løp skal du løpe? 🙂

 6. Oslos bratteste! 🙂

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits