arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Hvordan lade opp til en perfekt uke?

Søndager bør, spør du meg, brukes til avslapping og oppladning. Lange frokoster, ski på tv og noe søtt i godteskåla er stikkord jeg synes hører søndagen til, men som i dag ikke har vært i nærheten av meg i det hele tatt. Dagen i går ble brukt på julebord sammen med den flotte gjengen i Webcoaching, så da klokka ringte 0830 i dag tidlig var det hakket for tidlig. Det var likevel ingen kjære mor, for her var det duket for shopping på XXL på Strømmen Storsenter, til alles store glede.

shop

Grunnen til at vi skulle opp så tidlig var rett og slett at vi skulle rett videre fra storhandling til fotografering. Jeg er i gang med et lite bloggprosjekt (mer om dette etter nyttår), og måtte igjen ty til Vetles fantastiske fotokunster for å få det hele i boks. Denne gangen fikk vi i tillegg med stylist-Tone på laget, så jeg tror bildene kommer til å bli dritkule!

shoot4 shoot6 shoot2

Tusen tusen takk til Gym Ila for lån av lokaler! Dette senteret har virkelig alt, og det er ikke rart at det allerede er å anse som et av Norges råeste sentere.

Det er i allefall deilig å tenke på at resten av kvelden skal tilbringes på sofaen og jeg gleder meg til å legge beina i fanget til typen og tvinge han til å ta litt på dem mens jeg nyter synet av et håndballnorge som knuser Tyskland på alle tenkelige måter. Skal bare putte den halvfabrikerte pizzaen i ovnen mens jeg blar gjennom noen bilder først, så er jeg good to go 😉  shoot5

Hva skal du bruke søndagskvelden på?

 

//Camilla

 

4 svar til “Hvordan lade opp til en perfekt uke?”

 1. Kristina sier:

  DIGGER genseren og tightsen din! Det virker som at du har hatt en ganske så perfekt helg. Denne søndagen blir brukt til nachos her og håndball, og alt annet som ikke gjør kroppen min noe fornuftig, dessverre. Til uka derimot, da skal jeg virkelig være snill mot kroppen min og gi den akkurat det den har godt av 🙂

 2. Ingeborg sier:

  Jeg digger også genseren din.

  Her har søndagskvelden blitt tilbrakt i sofaen med de to siste episodene av sesong 5 av Gilmore girls (måtte roe nervene etter å ha sett fem sesonger av Pretty little liars før jeg begynner å se på Hannibal eller Luther). Jeg har også strikket litt på en ullsokk, oppdatert ipoden med nye lydbøker, snakket med begge foreldrene mine og drukket mye te.

 3. Tusen takk, Kristina!! 😀
  Ja, den har vært veldig bra selv om det har vært litt mye å gjøre 😛 Jeg syntes både nachos og håndball hørtes fornuftig ut jeg – det var jo tross alt søndag 😉 😀 Ha en strålende uke!

 4. Takk! Kjøpt på XXL 😀
  Hahahaha, jeg liker det! Alle sier jeg burde se pretty little liars, kanskje jeg faktisk skal gi det et forsøk? 🙂

  Hørtes i allefall ut som en helt strålende søndag, håper uken din blir like bra 🙂

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits