arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Hvorfor gjør jeg det ikke bare?

Hver morgen har jeg en plan om å stå opp tidlig slik at jeg rekker en lang tur med hunden før jeg setter meg ned med kaffen, frokosten og dagens første skippertak i mailinnboksen. De morgenene jeg faktisk får til dette er uten tvil de beste. Jeg føler meg bedre etter en time i skogen, energien stiger og alt av oppgaver som må gjøres den dagen blir unnagjort på null komma niks, med et smil om munnen.

Hvorfor er det da sånn at jeg alt for ofte bytter dette mot en halvtime ekstra under dyna?

Jeg er nok det man kaller en «her og nå»-person. Dersom jeg ikke får en akutt belønning for det jeg gjør, så er det i min verden ikke verdt å gjøre. Jeg er hun som setter seg ned dagen før en eksamen for å begynne å lese, som har en ny gruppetime som starter på onsdag og først begynte å se på koreografien i går og ikke minst er jeg hun som sier jatakk til sjokolade både titt og ofte. Det er som om jeg ikke har det i meg å se fremover!

Jeg misunner virkelig Typen som spretter ut av sengen 0700 hver eneste morgen for å sette seg ned med skoleoppgavene sine. Som har frokosten klar når jeg til slutt kryper halvdævv ut fra soverommet og som alltid helt fint, og LIKE GLAD (???!!) sier neitakk når sjokolade og kaker settes frem på bordet.

Hva forskjellen er mellom oss vet jeg ikke, men jeg vet at jeg vil ha det litt mer sånn som han har det. Være litt mer forut for ting som skjer, litt mer i balanse og litt mer avslappet fordi jeg vet at alt jeg burde gjort faktisk er blitt gjort. Samtidig vet jeg at jeg ikke kan gå for hardt ut, så jeg skal begynne veldig enkelt med å sette meg ett mål for den kommende uken:

Jeg skal stå opp når vekkerklokken ringer, hver eneste dag. Og på søndag skal jeg få sove lenge.

Det morsomme med sånne små mål, er at de ofte har ringvirkninger som er mye større. Hvem vet, kanskje jeg ender opp med å både gå tur med hunden og si nei takk til sjokolade den kommende uken? 😀

Ha en fortsatt strålende søndag, jenter og gutter (mest jenter, vil jeg tro) 😉

//Camilla

PS: Du kan fremdeles stemme på meg til ShapeUp-jenta 2015! Klikk HER da vel 😀
Du hadde gjort meg veldig lykkelig 🙂

Kommentarer er stengt.

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits