arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Hvorfor trener jeg?

Jeg har alltid trent mot et eller annet mål, ofte med det i tankene at jeg vil se bedre ut. Bli tynnere. Få flatere mage. Fastere armer. Tanken om at jeg må gjøre X for å få Y har ligget på toppen av hodet mitt til enhver tid, og for å være ærlig har det alt for ofte ødelagt litt for den gleden jeg har ønsket at treningen skal gi meg. Eller, gleden har vært der – men den har vært størst om det har vært et speil som har gjort at jeg har sett litt tynnere ut tilstede. Eller om det har vært noen jeg kan vise meg frem for. Gleden har sjeldent ligget i selve treningen.

Er du med på resonnementet mitt?

Da en venninne spurte meg hva jeg trener mot nå i formiddag ble jeg derfor tatt litt på senga. For jeg trener egentlig ikke mot noe som helst. Jeg har muskler nok, styrke nok og en grei utholdenhet, og det er egentlig ikke så mye mer jeg har lyst til å få til. Jeg har rett og slett bare lyst til å ha det morsomt en times tid om dagen ved å kjenne at jeg virkelig bruker kroppen min! Jeg har lyst til å kunne bidra når ting skal gjøres, til å kjenne at kroppen funker og til å kunne være med på akkurat hva jeg vil, bare fordi jeg vil. P1060374 P1060345

Dette, å kunne bidra, var noe jeg virkelig kjente på forrige uke. Et vennepar av meg og A pusser nemlig opp badet, og en dag kom de hjem med ikke mindre enn 1200 kilo støpesand… Som måtte bæres opp i 3. etage… Det å kunne lempe opp 40 kg på ryggen (like mye som gutta) og gå opp – flere ganger på rad. Lite har noen gang føltes så godt! Kroppen har sjelden hatt det så bra.

Så, jeg tror rett og slett det er derfor jeg trener: for å kunne. Og fordi jeg har lyst.

//Camilla

Kommentarer er stengt.

oppskrifter spis

Italiensk suppe

oppskrifter spis

Tomatsuppe

oppskrifter spis

Pasta og pølser

oppskrifter spis

Hjemmelaget yoghurtis

oppskrifter spis

Jordbær- og avokadosalsa

oppskrifter spis

Mangosalsa

spis

Cheat days

oppskrifter spis

Linsegryte

oppskrifter spis

Hjemmelaget mango-is

oppskrifter spis

Tacobowl

tren

Yogafilm

oppskrifter

Buddhabowl

oppskrifter

Brokkolicouscous

oppskrifter

Mangoremser

oppskrifter

Vegetarbolognese

oppskrifter

Mangosmoothie

oppskrifter spis

Pepperkakefudge med Sukrin

oppskrifter spis

Favaffel

oppskrifter spis

Brokkolipuré

oppskrifter spis

Jordskokksuppe

oppskrifter spis

Oppskriftsonsdag: eplechips!

oppskrifter spis

Grove bananpannekaker!

blogg

MAGASIN!

oppskrifter spis

Salat på boks!

oppskrifter spis

Den perfekte kveldskosen!

blogg

Embed

oppskrifter spis

Quiche Lorraine(-tzen) !

blogg oppskrifter spis

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg

Ny favoritt!

oppskrifter spis

Sukkerfrie kanelsnurrer!

oppskrifter spis

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter spis

Den perfekte frappén !

tren

Hold kjeft

oppskrifter spis

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

oppskrifter spis

Vegedagbok: dag 3

blogg oppskrifter spis

Proteinrik kikertepizza! (vegetar)

oppskrifter spis

Vegetardagboken: mandag

blogg tren

Fremsiden av VG!

kurs tren

Jentedagen 2016

oppskrifter spis

Bananbrød med sjokolade!

oppskrifter spis

Tips til mat på farten!

oppskrifter spis

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter spis

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

oppskrifter spis

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg tren

En perfekt lørdag!

oppskrifter spis

Søtpotetlasagne!

oppskrifter spis

Tør du å slenge deg med?

oppskrifter spis

Av og til trenger jeg dette!

tren

BOOTCAMP!

oppskrifter spis

Disse må du bare smake!

oppskrifter spis

Sukkerfri søndagsnacks!

oppskrifter spis

Sukkerfrie sjokoladebomber!

blogg tren

En helt magisk helg

oppskrifter spis

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

oppskrifter spis

Morningbliss

oppskrifter spis

Proteinrike havrerundstykker

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

blogg oppskrifter spis

Parkdag

oppskrifter spis

Rømmegrøt til frokost?

blogg oppskrifter spis

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter spis

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter spis tren

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter spis

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter spis

Onsdagskebab!

oppskrifter spis

Proteinrike vafler!

blogg oppskrifter spis tren

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg oppskrifter spis

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg oppskrifter spis

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg oppskrifter spis

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg oppskrifter spis

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg oppskrifter spis

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

blogg tren

Rumpebonanza!

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits