arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Hvorfor trener jeg?

Jeg har alltid trent mot et eller annet mål, ofte med det i tankene at jeg vil se bedre ut. Bli tynnere. Få flatere mage. Fastere armer. Tanken om at jeg må gjøre X for å få Y har ligget på toppen av hodet mitt til enhver tid, og for å være ærlig har det alt for ofte ødelagt litt for den gleden jeg har ønsket at treningen skal gi meg. Eller, gleden har vært der – men den har vært størst om det har vært et speil som har gjort at jeg har sett litt tynnere ut tilstede. Eller om det har vært noen jeg kan vise meg frem for. Gleden har sjeldent ligget i selve treningen.

Er du med på resonnementet mitt?

Da en venninne spurte meg hva jeg trener mot nå i formiddag ble jeg derfor tatt litt på senga. For jeg trener egentlig ikke mot noe som helst. Jeg har muskler nok, styrke nok og en grei utholdenhet, og det er egentlig ikke så mye mer jeg har lyst til å få til. Jeg har rett og slett bare lyst til å ha det morsomt en times tid om dagen ved å kjenne at jeg virkelig bruker kroppen min! Jeg har lyst til å kunne bidra når ting skal gjøres, til å kjenne at kroppen funker og til å kunne være med på akkurat hva jeg vil, bare fordi jeg vil. P1060374 P1060345

Dette, å kunne bidra, var noe jeg virkelig kjente på forrige uke. Et vennepar av meg og A pusser nemlig opp badet, og en dag kom de hjem med ikke mindre enn 1200 kilo støpesand… Som måtte bæres opp i 3. etage… Det å kunne lempe opp 40 kg på ryggen (like mye som gutta) og gå opp – flere ganger på rad. Lite har noen gang føltes så godt! Kroppen har sjelden hatt det så bra.

Så, jeg tror rett og slett det er derfor jeg trener: for å kunne. Og fordi jeg har lyst.

//Camilla

Kommentarer er stengt.

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits