arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Hvorfor trener jeg?

God morgen søtinger! Har dere hatt en god helg? Jeg kan ikke annet enn å si ja, og det er faktisk utrolig deilig! Jeg har fått vært i aktivitet store deler av den, hengt med mennesker jeg liker og til og med fått slappet av litt – en perfekt kombo for meg. På denne måten får jeg fylt energitanken til randen før uken igjen står for døren, og det er noe jeg virkelig trenger! 😀

For noen dager siden fikk jeg spørsmålet om jeg kunne skrive litt om hvorfor jeg trener, og hva målene mine er fremover. Dette fikk meg til å tenke litt, og jeg vet ikke helt hva jeg har kommet frem til. For meg er nemlig det og rett og slett ha det fint det aller viktigste. Jeg vil kose meg på trening, kjenne at jeg får brukt kroppen og at jeg tør å prøve nye ting. Jeg vil hoppe, løpe, løfte, rulle, tøye og grinde, og alt vil jeg gjøre fordi jeg har lyst! Jeg har allerede mer enn nok muskelmasse, jeg ser ut som en mannlig versjon av meg sjæl når jeg flekser ryggen, og rumpa mi står rett ut på en god dag. Likevel synes jeg jo at det er utrolig morsomt å løfte ting og kjenne det svi i muskulaturen, så det kan godt hende at jeg får litt mere muskler likevel, men da som en følge av at jeg gjør det jeg liker, ikke fordi jeg aktivt jobber for det. True2-3Jeg kunne godt tenke meg å bli bedre på å hoppe og løpe, så dette er noe jeg jobber litt med per dags dato. Likevel har jeg bevisst ikke noe fokus på å prestere bedre fra gang til gang og jeg følger ikke noe fast program, men jeg forsøker heller å få det til så ofte som mulig, knær og ankler tatt i betraktning. Kjernemuskulatur og, etter helgens bootcamp, også kettlebell er også noe jeg synes er veldig gøy å trene, så dette er også gjengangere på treningene mine.True2-10 True3-3 True2-5 True4-4Foto: GotVision

I et samfunn hvor jaget hele tiden ligger på å prestere og kunne vise frem alt man har jobbet for vil jeg rett og slett ta et lite steg bort fra det hele og heller nyte livet. Og nyte livet gjør jeg ved å bevege meg hver dag på akkurat den måten jeg har lyst til. Om det er twerkekurs med gode venninner, tur med hunden eller løping med typen er for min del ikke så viktig, så lenge jeg kjenner at kroppen har det fint, at den blir brukt og at hodet mitt spiller på lag hele veien.

Og siden vi nå har snakket så mye om meg så må jeg jo få spørre: Hvorfor trener du?

//Camilla

13 svar til “Hvorfor trener jeg?”

 1. Yngvild sier:

  Jeg trener fordi det gir meg masse energi og glede i hverdagen! Mestringsgleden av å løfte litt tyngre eller løpe litt fortere er noe helt eget!
  Mest av alt trener jeg allikevel for å ha god helse, både nå og i fremtiden! Jeg ønsker å ha en frisk og sprek kropp som lar meg reise, oppleve og gjøre de tingene jeg elsker så lenge som mulig 🙂

 2. Julie Furu sier:

  Jeg trener fordi det er en fantastisk følelse å kjenne at kroppen blir brukt, alt den får til, og hvor fort den blir sterkere, raskere og smidigere:) Jeg trener også for å gå ned i vekt, både for å forbedre helsen og for å bli litt mer fornøyd med min egen kropp. 13 kg lettere nå, og det blir bare morsommere og morsommere å kjenne hva kroppen får til når den blir tatt vare på! Tusen takk igjen for kjempegod hjelp for snart ett år siden Camilla:) Gleden og motivasjonen er fortsatt sterk!

 3. Marthe sier:

  Jeg trener for å få og opprettholde en sunn og sterk kropp, som står i mot hverdagens utfordringer. I tillegg til at trening får meg til å føle meg bra på innsiden. Det er perfekt avkobling etter for eksempel en dag på skolen. Trening kan være sosialt, og sist men ikke minst gøy!!!

 4. Christine sier:

  Hei! Dette har ikke så mye med innlegget å gjøre men jeg har fått med meg at dere har en hund!Som virker super herlig 🙂 Vi har også en hund på 11mnder som er verdens beste!Det jeg lurer på er hvordan gjør dere det med hunden mens dere er på jobb?Hvordan legger dere opp turer etc?Får inntrykk av at dere jobber lange dager,men det er jo sikkert ikke lengre enn andre yrker!Har dere han i bur? Takk for svar!:)

 5. Madeleine sier:

  Jeg trener fordi det gjør meg så ufattelig glad! =D Jeg elsker følelsen av å mestre og å få til noe nytt. Det er helt fantastisk! På kjøpet får man en sunn og frisk kropp som kan hole seg sprek i mange, mange år.

 6. Så herlig, Yngvild! Det du nevner til slutt der er kanskje en av de største motivasjonsfaktorene for meg – jeg vil ikke leve lengst mulig, men nyte livet helt ut 🙂

 7. Åhh, så godt å høre at alt går bra med deg, Julie!!! 😀 Du er ei så herlig jente, og fortjener virkelig å nå alle målene du har satt deg 🙂 Lykke til med absolutt alt fremover! <3

 8. Helt enig med deg, Marthe! 😀

 9. Hei Christine! Det har du helt rett i 😀
  Og ja, det blir gjerne lange dager, men vi har heldigvis den luksusen her i huset at vi også kan jobbe mye hjemmefra. Jeg er ofte ute av huset i lengre perioder (type 12 timer) tirsdager og torsdager, og da må typen værsågod holde seg litt hjemme slik at Hugo (hunden) ikke blir for lenge alene 🙂 Da blir det aldri mer enn en arbeidsdag for han her hjemme! Han går løst i leiligheten, og ligger som regel på sofaen og sover!

 10. Det hørtes bare helt perfekt ut, Madeleine! 😀

 11. Lise sier:

  Jeg trener fordi det gir meg så utrolig mye, både fysisk og psykisk! ? Jeg ønsker å ha en god helse, en sunn, frisk & sterk kropp! ? Det gir meg utrolig mye glede og mestringsfølelse og pushe meg selv og stadig bli sterkere! ? Det er god terapi ? jeg rett og slett elsker trening og sitter her super gira for vår-maraton trening på senteret i ettermiddag med en herlig blanding av kondis, styrke & yoga i 4,5 timer! ???

 12. Det høres helt fantastisk ut, Lise!! Det er nettopp dette forholdet til trening de aller fleste burde ha! Håper du koste deg på gruppetimemaraton 😀

 13. Lise sier:

  Takk for det! ? jeg koste meg kjempe masse!! ???

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

hverdag kosthold trening

En varig livsstilsendring – uke 4

kosthold tanker trening

En varig livsstilsendring – uke 2!

hverdag kosthold trening

En varig livsstilsendring – uke 1 !

blogg tanker

Jeg vil føle meg bra!

blogg hverdag oppskrifter

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg tanker

Jeg blir så lei meg!

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

kosthold tanker

Jeg blir så forbanna lei.

blogg hverdag

Et liv ute av vater

hverdag tanker

En forandring må til

hverdag tanker trening

DETTE var helt latterlig morsomt!!

blogg tanker

Tar livet helt med ro

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

tanker trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

hverdag

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

hverdag oppskrifter

Vegetardagboken: mandag

blogg hverdag trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg hverdag kosthold

Hør meg på radio i dag!

blogg hverdag

For en HERLIG dag!!

hverdag oppskrifter

Tips til mat på farten!

hverdag oppskrifter

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

hverdag oppskrifter

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

hverdag kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

blogg hverdag

Endelig reiser vi!

kosthold tanker

5 tips til mat på farten!

hverdag oppskrifter

Av og til trenger jeg dette!

trening

BOOTCAMP!

hverdag kosthold tanker trening

Slik kommer du i form i 2016!

trening

Ny bootcamp!

blogg tanker

Er du en overspiser?

blogg hverdag

Plutselig ble alt klart!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg hverdag

3 år med min kjære!

hverdag trening

Må man alltid trene hardt?

blogg hverdag

Følger du meg på snap?

hverdag kosthold trening

Veien mot en sunnere livsstil – del 5

hverdag

Dødens dag

hverdag

Bare på TV

hverdag oppskrifter

Proteinpannekaker uten pulver!

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg hverdag oppskrifter

Parkdag

hverdag kosthold trening

Veien mot en sunnere livsstil – del 2

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

hverdag oppskrifter

Sugarfree Saturday!

hverdag

God morgen :)

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

blogg hverdag

Coffee in the morning…

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg hverdag oppskrifter trening

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg hverdag trening

Musikk som motiverer!

blogg hverdag oppskrifter

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg hverdag oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg hverdag kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg hverdag trening

Hverdagsaktivitet og jentekveld

blogg hverdag

Når du minst venter det

blogg hverdag

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

hverdag kosthold tanker

Sol, sommer og gode valg

blogg hverdag kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg hverdag tanker

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg hverdag kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

blogg hverdag

Ny uke, nye muligheter

trening ukategorisert

Hjemmetrening

hverdag kosthold ukategorisert

Proteinrike, sukkerfrie muffins!

ukategorisert

Prokrastinering, sa du?

ukategorisert

Om det å være seg selv

kosthold ukategorisert

Hva spiser jeg i løpet av en dag?

kosthold tanker

17. mai er vi så glad i…

blogg hverdag

Flower printed tights

blogg tanker

For stor?

trening ukategorisert

Dagens utfordring

hverdag tanker

It´s my birthday..

ukategorisert

Endelig søndag..

ukategorisert

Pizzakveld

tanker

God fredag!

Blogglisten hits