arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Ikke la tallet på vekten ødelegge for motivasjonen din!

Jeg skal innrømme en ting først som sist – det er lite som slår den følelsen som dukker opp når noe du har skrevet blir publisert på nettstedet til en av Norges største aviser. Eller jo, følelsen når det kommer i papirutgaven, men det skjer jo ikke akkurat ofte.

Da mamma kom ut fra soverommet i dag tidlig og sa hun hadde sett meg på nett måtte jeg derfor logge inn sporenstreks! Jeg hadde selvsagt mine anelser om hvilken artikkel det var, men likevel – det må sjekkes, leses på nytt og nytes. Nytes i den forstand at det er deilig at vedkommende som er ansvarlig for VG-nett synes at min artikkel var bra nok til å havne på forsida. I allefall når jeg er helt enig med vedkommende!

Artikkelen kan du lese HER 

Nå skal jeg hive meg rundt og nyte den siste dagen på stranda før turen bærer hjem til Norge i kveld. Jeg skal ikke si at jeg gleder meg til 11 timer på flyet med en 16 mnd gammel energibunt, men målet er vel verdt reisen. 

20160701_155111 20160701_155946 20160701_155840 20160701_155257

//Camilla

6 svar til “Ikke la tallet på vekten ødelegge for motivasjonen din!”

 1. Anonym sier:

  Hei, Camilla!! 🙂 Må bare si at bloggen din er utrolig inspirerende! Er for tiden på vei opp i vekt, har synlige blodårer på mage, lår, bryst og armer og en så lav fettprosent er jo ikke direkte sunn for oss jenter… Er for tiden på sydenferie og dette er jo egentlig en gylden mulighet til å gå opp i vekt, likevel går jeg rundt og tenker at jeg ikke kan spise så mye av verken det ene eller andre fordi jeg hele tiden ser artikler som «hvordan unngå feriefella» og «slik unngår du feriekiloene» rundt meg.. Trener hver dag her nede og går mye, så har du noen tips? Burde jeg unne meg is, kaloritettere mat osv, eller er det greit å ha alle disse artiklene i bakhodet?

 2. brasomduer.blogg.no sier:

  Du er så inspirerende!!! Jeg ble så lei av at det tallet på vekta skulle fortelle meg om det ble en god eller dårlig dag, så jeg kastet hele dritten 😉 og det er det beste jeg har gjort.

 3. :-) sier:

  Dette var nesten som å lese en beskrivelse av meg sjæl! Det første jeg som regel gjør på morgenen er å gå på badet for å kle på meg og ordne meg, og da hører jeg alltid på musikk. Musikken runger overhøyttalerne og jeg ser på meg selv i speilet i undertøy og tenker «god daamn du ser bra ut idag!» Også danser jeg foran speilet faktisk! Men, så er jeg så dum at jeg går på vekta. Den viser 68 kg. Jeg som har pleid å veie mellom 62-65 kg får dette som et slag i trynet. Jeg får panikk, vil gråte, ser på meg selv i speilet igjen og da ser jeg noe helt annet. Tjukke lår, lovehandles og en tjukk mage. Da begynner jeg å planlegge dagens måltider i hodet i en superfart. Helst skal jeg spise så lite som mulig. Skal jo gå i bikini om 2 uker. Spiser lite på dagen, og får en skikkelig smell på kvelden. Da spiser jeg opp hele kjøkkenet. Også kommer panikkfølelsen igjen da… Så jeg ser meg nok nødt til å gjøre som hun over her; kaste hele den fordømte badevekta.

 4. Så utrolig hyggelig! 🙂
  Vet du, det skjønner jeg utrolig godt! Jeg glemmer jo selv at det finnes de som er i andre enden av skalaen, bare fordi jeg selv ikke befinner meg der, men til ære for alle dere skal jeg jammen lage et «slik går du opp i vekt»-innlegg snarest 🙂

  Dersom målet er gå opp i vekt så ja: velg kaloritett!! Du trenger ikke nødvendigvis fråtse i sjokolade, men gå for mer avokado, ris i stedenfor potet, helmelk, fullfettprodukter fra melkedisken, kjøtt med mere fett og is etter hvert måltid. Neida! (Joda!) 😛
  Du har den fordelen akkurat nå at du kan spise akkurat hva du vil – så gjør det!

 5. DER er vi to! 😀 Deiligste jeg noengang har gjort!

 6. Vi er flere i den båten, og akkurat som hun over har også jeg kvittet meg med badevekta. Eller, den er vel her et sted – men jeg bruker den ikke. Kjenn heller på den deilige følelsen som dukker opp sammen med musikken, og som kommer til å gi deg så utrolig mange gode sommerminner i år!! 😀
  Lykke til 🙂

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits