arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Ikke la tallet på vekten ødelegge for motivasjonen din!

Jeg skal innrømme en ting først som sist – det er lite som slår den følelsen som dukker opp når noe du har skrevet blir publisert på nettstedet til en av Norges største aviser. Eller jo, følelsen når det kommer i papirutgaven, men det skjer jo ikke akkurat ofte.

Da mamma kom ut fra soverommet i dag tidlig og sa hun hadde sett meg på nett måtte jeg derfor logge inn sporenstreks! Jeg hadde selvsagt mine anelser om hvilken artikkel det var, men likevel – det må sjekkes, leses på nytt og nytes. Nytes i den forstand at det er deilig at vedkommende som er ansvarlig for VG-nett synes at min artikkel var bra nok til å havne på forsida. I allefall når jeg er helt enig med vedkommende!

Artikkelen kan du lese HER 

Nå skal jeg hive meg rundt og nyte den siste dagen på stranda før turen bærer hjem til Norge i kveld. Jeg skal ikke si at jeg gleder meg til 11 timer på flyet med en 16 mnd gammel energibunt, men målet er vel verdt reisen. 

20160701_155111 20160701_155946 20160701_155840 20160701_155257

//Camilla

6 svar til “Ikke la tallet på vekten ødelegge for motivasjonen din!”

 1. Anonym sier:

  Hei, Camilla!! 🙂 Må bare si at bloggen din er utrolig inspirerende! Er for tiden på vei opp i vekt, har synlige blodårer på mage, lår, bryst og armer og en så lav fettprosent er jo ikke direkte sunn for oss jenter… Er for tiden på sydenferie og dette er jo egentlig en gylden mulighet til å gå opp i vekt, likevel går jeg rundt og tenker at jeg ikke kan spise så mye av verken det ene eller andre fordi jeg hele tiden ser artikler som «hvordan unngå feriefella» og «slik unngår du feriekiloene» rundt meg.. Trener hver dag her nede og går mye, så har du noen tips? Burde jeg unne meg is, kaloritettere mat osv, eller er det greit å ha alle disse artiklene i bakhodet?

 2. brasomduer.blogg.no sier:

  Du er så inspirerende!!! Jeg ble så lei av at det tallet på vekta skulle fortelle meg om det ble en god eller dårlig dag, så jeg kastet hele dritten 😉 og det er det beste jeg har gjort.

 3. :-) sier:

  Dette var nesten som å lese en beskrivelse av meg sjæl! Det første jeg som regel gjør på morgenen er å gå på badet for å kle på meg og ordne meg, og da hører jeg alltid på musikk. Musikken runger overhøyttalerne og jeg ser på meg selv i speilet i undertøy og tenker «god daamn du ser bra ut idag!» Også danser jeg foran speilet faktisk! Men, så er jeg så dum at jeg går på vekta. Den viser 68 kg. Jeg som har pleid å veie mellom 62-65 kg får dette som et slag i trynet. Jeg får panikk, vil gråte, ser på meg selv i speilet igjen og da ser jeg noe helt annet. Tjukke lår, lovehandles og en tjukk mage. Da begynner jeg å planlegge dagens måltider i hodet i en superfart. Helst skal jeg spise så lite som mulig. Skal jo gå i bikini om 2 uker. Spiser lite på dagen, og får en skikkelig smell på kvelden. Da spiser jeg opp hele kjøkkenet. Også kommer panikkfølelsen igjen da… Så jeg ser meg nok nødt til å gjøre som hun over her; kaste hele den fordømte badevekta.

 4. Så utrolig hyggelig! 🙂
  Vet du, det skjønner jeg utrolig godt! Jeg glemmer jo selv at det finnes de som er i andre enden av skalaen, bare fordi jeg selv ikke befinner meg der, men til ære for alle dere skal jeg jammen lage et «slik går du opp i vekt»-innlegg snarest 🙂

  Dersom målet er gå opp i vekt så ja: velg kaloritett!! Du trenger ikke nødvendigvis fråtse i sjokolade, men gå for mer avokado, ris i stedenfor potet, helmelk, fullfettprodukter fra melkedisken, kjøtt med mere fett og is etter hvert måltid. Neida! (Joda!) 😛
  Du har den fordelen akkurat nå at du kan spise akkurat hva du vil – så gjør det!

 5. DER er vi to! 😀 Deiligste jeg noengang har gjort!

 6. Vi er flere i den båten, og akkurat som hun over har også jeg kvittet meg med badevekta. Eller, den er vel her et sted – men jeg bruker den ikke. Kjenn heller på den deilige følelsen som dukker opp sammen med musikken, og som kommer til å gi deg så utrolig mange gode sommerminner i år!! 😀
  Lykke til 🙂

oppskrifter spis

Italiensk suppe

oppskrifter spis

Tomatsuppe

oppskrifter spis

Pasta og pølser

oppskrifter spis

Hjemmelaget yoghurtis

oppskrifter spis

Jordbær- og avokadosalsa

oppskrifter spis

Mangosalsa

spis

Cheat days

oppskrifter spis

Linsegryte

oppskrifter spis

Hjemmelaget mango-is

oppskrifter spis

Tacobowl

tren

Yogafilm

oppskrifter

Buddhabowl

oppskrifter

Brokkolicouscous

oppskrifter

Mangoremser

oppskrifter

Vegetarbolognese

oppskrifter

Mangosmoothie

oppskrifter spis

Pepperkakefudge med Sukrin

oppskrifter spis

Favaffel

oppskrifter spis

Brokkolipuré

oppskrifter spis

Jordskokksuppe

oppskrifter spis

Oppskriftsonsdag: eplechips!

oppskrifter spis

Grove bananpannekaker!

blogg

MAGASIN!

oppskrifter spis

Salat på boks!

oppskrifter spis

Den perfekte kveldskosen!

blogg

Embed

oppskrifter spis

Quiche Lorraine(-tzen) !

blogg oppskrifter spis

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg

Ny favoritt!

oppskrifter spis

Sukkerfrie kanelsnurrer!

oppskrifter spis

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter spis

Den perfekte frappén !

tren

Hold kjeft

oppskrifter spis

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

oppskrifter spis

Vegedagbok: dag 3

blogg oppskrifter spis

Proteinrik kikertepizza! (vegetar)

oppskrifter spis

Vegetardagboken: mandag

blogg tren

Fremsiden av VG!

kurs tren

Jentedagen 2016

oppskrifter spis

Bananbrød med sjokolade!

oppskrifter spis

Tips til mat på farten!

oppskrifter spis

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter spis

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

oppskrifter spis

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg tren

En perfekt lørdag!

oppskrifter spis

Søtpotetlasagne!

oppskrifter spis

Tør du å slenge deg med?

oppskrifter spis

Av og til trenger jeg dette!

tren

BOOTCAMP!

oppskrifter spis

Disse må du bare smake!

oppskrifter spis

Sukkerfri søndagsnacks!

oppskrifter spis

Sukkerfrie sjokoladebomber!

blogg tren

En helt magisk helg

oppskrifter spis

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

oppskrifter spis

Morningbliss

oppskrifter spis

Proteinrike havrerundstykker

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

blogg oppskrifter spis

Parkdag

oppskrifter spis

Rømmegrøt til frokost?

blogg oppskrifter spis

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter spis

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter spis tren

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter spis

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter spis

Onsdagskebab!

oppskrifter spis

Proteinrike vafler!

blogg oppskrifter spis tren

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg oppskrifter spis

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg oppskrifter spis

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg oppskrifter spis

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg oppskrifter spis

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg oppskrifter spis

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

blogg tren

Rumpebonanza!

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits