arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

It´s my birthday..

.. and I´ll eat if I want to!

image image

Jeg ser på bursdager som en mulighet til å feire året som har gått, og dette året var det jammen mye å feire! For å være helt ærlig tror jeg dette er det året i livet mitt hvor jeg har klart å få flest puslespillbiter på plass, selv om bildet selvsagt ikke er ferdig enda. Det er deilig å endelig ha kommet til det punktet hvor man trives med det man driver med og ikke lenger tviler like mye når spørsmålet «hva skal du bli når du blir stor» dukker opp.

For å forklare det hele litt nærmere så er utdannelsen til å bli Personlig Trener den femte jeg har begynt på. Jeg har studert til å bli advokat, gymlærer, sivilingeniør i bioteknologi og har en bachelorgrad i kjemi, men har aldri før kommet til det punktet hvor jeg klarer å se for meg hvordan utdannelsen skal inkorporeres inn i det videre livet mitt. Da jeg i fjor sommer fikk muligheten til å utdanne meg til personlig trener gjennom AFPT var jeg derfor både veldig glad og ekstremt nervøs samtidig – kom dette til å bli nok en fiasko?

Det er ikke gøy å forlate alt det trygge, hoppe i en iskald dam og vite at man det neste året skal leve på kun provisjon. I allefall ikke når man personlig skulle ønske man kunne gi bort alt gratis og hater å selge seg selv. Helse bør være en selvfølge. Likevel tok jeg sjansen og har ikke angret et sekund siden. Alle de flotte menneskene jeg har møtt, opplevelsene jeg har hatt og prosjektene jeg har fått lov til å være med på å starte er ting jeg ikke trodde var mulig da jeg startet. Akkurat nå føler jeg at jeg står midt ute på havet uten fotfeste, med en ny jobb foran meg, nye avgjørelser som må tas og et nytt livsgrunnlag som igjen må bygges opp. Denne gangen har jeg fordelen av at jeg har gjort det før, så dette året kommer til å bli helt fantastisk!

image

Med det vil jeg oppfordre deg til å våge å ta skrittet. Tør å prøve, du vil mest sannsynlig ikke angre! Og dersom du, på tross av mine lovord, skulle komme til å ønske deg tilbake til det gamle livet ditt så finnes det alltid en vei tilbake. Den veien kjenner du til og med fra før.

Ha en strålende dag!

 

//Camilla

Kommentarer er stengt.

oppskrifter spis

Italiensk suppe

oppskrifter spis

Tomatsuppe

oppskrifter spis

Pasta og pølser

oppskrifter spis

Hjemmelaget yoghurtis

oppskrifter spis

Jordbær- og avokadosalsa

oppskrifter spis

Mangosalsa

spis

Cheat days

oppskrifter spis

Linsegryte

oppskrifter spis

Hjemmelaget mango-is

oppskrifter spis

Tacobowl

tren

Yogafilm

oppskrifter

Buddhabowl

oppskrifter

Brokkolicouscous

oppskrifter

Mangoremser

oppskrifter

Vegetarbolognese

oppskrifter

Mangosmoothie

oppskrifter spis

Pepperkakefudge med Sukrin

oppskrifter spis

Favaffel

oppskrifter spis

Brokkolipuré

oppskrifter spis

Jordskokksuppe

oppskrifter spis

Oppskriftsonsdag: eplechips!

oppskrifter spis

Grove bananpannekaker!

blogg

MAGASIN!

oppskrifter spis

Salat på boks!

oppskrifter spis

Den perfekte kveldskosen!

blogg

Embed

oppskrifter spis

Quiche Lorraine(-tzen) !

blogg oppskrifter spis

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg

Ny favoritt!

oppskrifter spis

Sukkerfrie kanelsnurrer!

oppskrifter spis

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter spis

Den perfekte frappén !

tren

Hold kjeft

oppskrifter spis

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

oppskrifter spis

Vegedagbok: dag 3

blogg oppskrifter spis

Proteinrik kikertepizza! (vegetar)

oppskrifter spis

Vegetardagboken: mandag

blogg tren

Fremsiden av VG!

kurs tren

Jentedagen 2016

oppskrifter spis

Bananbrød med sjokolade!

oppskrifter spis

Tips til mat på farten!

oppskrifter spis

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter spis

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

oppskrifter spis

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg tren

En perfekt lørdag!

oppskrifter spis

Søtpotetlasagne!

oppskrifter spis

Tør du å slenge deg med?

oppskrifter spis

Av og til trenger jeg dette!

tren

BOOTCAMP!

oppskrifter spis

Disse må du bare smake!

oppskrifter spis

Sukkerfri søndagsnacks!

oppskrifter spis

Sukkerfrie sjokoladebomber!

blogg tren

En helt magisk helg

oppskrifter spis

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

oppskrifter spis

Morningbliss

oppskrifter spis

Proteinrike havrerundstykker

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

blogg oppskrifter spis

Parkdag

oppskrifter spis

Rømmegrøt til frokost?

blogg oppskrifter spis

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter spis

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter spis tren

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter spis

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter spis

Onsdagskebab!

oppskrifter spis

Proteinrike vafler!

blogg oppskrifter spis tren

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg oppskrifter spis

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg oppskrifter spis

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg oppskrifter spis

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg oppskrifter spis

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg oppskrifter spis

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

blogg tren

Rumpebonanza!

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits