arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

It´s my birthday..

.. and I´ll eat if I want to!

image image

Jeg ser på bursdager som en mulighet til å feire året som har gått, og dette året var det jammen mye å feire! For å være helt ærlig tror jeg dette er det året i livet mitt hvor jeg har klart å få flest puslespillbiter på plass, selv om bildet selvsagt ikke er ferdig enda. Det er deilig å endelig ha kommet til det punktet hvor man trives med det man driver med og ikke lenger tviler like mye når spørsmålet «hva skal du bli når du blir stor» dukker opp.

For å forklare det hele litt nærmere så er utdannelsen til å bli Personlig Trener den femte jeg har begynt på. Jeg har studert til å bli advokat, gymlærer, sivilingeniør i bioteknologi og har en bachelorgrad i kjemi, men har aldri før kommet til det punktet hvor jeg klarer å se for meg hvordan utdannelsen skal inkorporeres inn i det videre livet mitt. Da jeg i fjor sommer fikk muligheten til å utdanne meg til personlig trener gjennom AFPT var jeg derfor både veldig glad og ekstremt nervøs samtidig – kom dette til å bli nok en fiasko?

Det er ikke gøy å forlate alt det trygge, hoppe i en iskald dam og vite at man det neste året skal leve på kun provisjon. I allefall ikke når man personlig skulle ønske man kunne gi bort alt gratis og hater å selge seg selv. Helse bør være en selvfølge. Likevel tok jeg sjansen og har ikke angret et sekund siden. Alle de flotte menneskene jeg har møtt, opplevelsene jeg har hatt og prosjektene jeg har fått lov til å være med på å starte er ting jeg ikke trodde var mulig da jeg startet. Akkurat nå føler jeg at jeg står midt ute på havet uten fotfeste, med en ny jobb foran meg, nye avgjørelser som må tas og et nytt livsgrunnlag som igjen må bygges opp. Denne gangen har jeg fordelen av at jeg har gjort det før, så dette året kommer til å bli helt fantastisk!

image

Med det vil jeg oppfordre deg til å våge å ta skrittet. Tør å prøve, du vil mest sannsynlig ikke angre! Og dersom du, på tross av mine lovord, skulle komme til å ønske deg tilbake til det gamle livet ditt så finnes det alltid en vei tilbake. Den veien kjenner du til og med fra før.

Ha en strålende dag!

 

//Camilla

Kommentarer er stengt.

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits