arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Jeg er dritredd…

Det er så mange tanker som surrer rundt i hodet mitt på en og samme gang nå, at jeg nesten ikke vet hvor jeg skal begynne. Jeg vil fortelle dere at jeg har tatt et stort valg på jobbfronten, at jeg har sendt en skummel mail som jeg håper blir besvart. at jeg er på fremsiden av et nytt magasin og ikke minst vil jeg fortsette å leve i den bobla som dukker opp når man får bare litt eksponering i media. Samtidig kjenner jeg på dette at jeg er litt redd for å snakke om alt som skjer, da jeg jo er 110% klar over at det hele er over om noen dager, kanskje allerede i dag, at den bobla som nå er fylt med oppmerksomhet kommer til å sprekke og at jeg straks har begge bena godt plantet på jorda igjen, 2016-03-30 15.54.16-1Jeg er redd for at noen kommer til å se på meg og si at «hu der, hu er så jævlig full av sæ sjæl», og oppå denne frykten plasseres også nervøsiteten for at noen skal tenke «så den måten hun lever på er liksom det eneste rette da, eller? 100 kroner på at hun bare er sjalu på oss som får det til». Dette er jo egentlig en redsel for at folk skal misforstå intensjonene mine, eller at de handlingene som kommer fra min side ikke står i stil med tanken bak i det hele tatt, men det skremmer dritten ut av meg. For jeg er ikke full av meg selv (tror jeg) og jeg mener ikke at min måte å gjøre ting på er det eneste rette, jeg mener bare at det ikke er feil.

Jeg mener at et skjønnhetsideal som sier at vi skal klare å få midjene våre bak kortsiden av et A4-ark kanskje ikke er noe å hige etter, men at en sterk, sunn og frisk kropp er det. Ikke minst, som jeg snakket med Ann-Cathrin og Jon om i går, er det viktig å huske at «helse» og «sunnhet» består av flere parametre enn fettprosent og styrke. Inn i helseaspektet faller nemlig også familien din, hvordan de har det, hvilken forhold du har til foreldrene dine, hvor ofte du tar tid til deg selv, hvordan du gjør det på jobben og hvor mye mening du ellers finner i hverdagen. Hvor langt kommer du med en kropp hugget ut av stein, om sjela de er det samme? *baddamtush*

Nå har jeg igjen rotet meg inn i en slags tankeorgie som jeg ikke helt klarer å oppsummere, men det får så bare være! Jeg skal komme tilbake til dere med en hverdagspost senere i dag 😛

Hva legger du begrepet «en sunn kropp»?

//Camilla

2 svar til “Jeg er dritredd…”

  1. Åse sier:

    Camilla, du er en stor inspirasjon for meg, og så utrolig mange andre der ute. Jeg syns du er en positiv påvirkning for å leve et sunt, normalt liv! Det er så mange der ute som «legger om livsstilen» og skal leve sunt, men mister alt begrep om det som er «vanlig» på veien. Jeg er så lei av alt mas om «superenkel lavkarbomarsipan du kan lage selv» som alle jo innerst inne vet ikke kan måle seg med en ekte kvikklunsj.
    Jeg syns du viser et balansert liv, der man bruker og utfordrer kroppen sin, får i seg grønnsaker, men også kan spise lørdagsgodt. Hvorfor insisterer noen på at man må være i bikinifitness-form for å være et godt forbilde? Jeg syns heller det er motsatt. Det er så mye mer inspirerende med en som følger den gylne middelvei.

    Fortsett sånn som du gjør, og gi litt mer faen i hva andre mener. Det er et råd fra hjertet, for livet mitt ble SÅ mye bedre da jeg skjønte at det ikke spiller noen rolle hva andre syns, så lenge du følger hjertet ditt. Det tar litt trening å lære seg å tenke sånn, men man får så mye mer ut av livet på den måten. Om 100 år er alt glemt likevel 😉

    God helg!

  2. Åh, tusen takk for den hyggeligste kommentaren jeg har fått på lenge, Åse!! De ordene skal jeg virkelig ta med meg videre, for de oppsummerer akkurat det jeg forsøker å få frem. Tusen tusen takk, og ha en strålende søndag! <3

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits