arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Jeg er dritredd…

Det er så mange tanker som surrer rundt i hodet mitt på en og samme gang nå, at jeg nesten ikke vet hvor jeg skal begynne. Jeg vil fortelle dere at jeg har tatt et stort valg på jobbfronten, at jeg har sendt en skummel mail som jeg håper blir besvart. at jeg er på fremsiden av et nytt magasin og ikke minst vil jeg fortsette å leve i den bobla som dukker opp når man får bare litt eksponering i media. Samtidig kjenner jeg på dette at jeg er litt redd for å snakke om alt som skjer, da jeg jo er 110% klar over at det hele er over om noen dager, kanskje allerede i dag, at den bobla som nå er fylt med oppmerksomhet kommer til å sprekke og at jeg straks har begge bena godt plantet på jorda igjen, 2016-03-30 15.54.16-1Jeg er redd for at noen kommer til å se på meg og si at «hu der, hu er så jævlig full av sæ sjæl», og oppå denne frykten plasseres også nervøsiteten for at noen skal tenke «så den måten hun lever på er liksom det eneste rette da, eller? 100 kroner på at hun bare er sjalu på oss som får det til». Dette er jo egentlig en redsel for at folk skal misforstå intensjonene mine, eller at de handlingene som kommer fra min side ikke står i stil med tanken bak i det hele tatt, men det skremmer dritten ut av meg. For jeg er ikke full av meg selv (tror jeg) og jeg mener ikke at min måte å gjøre ting på er det eneste rette, jeg mener bare at det ikke er feil.

Jeg mener at et skjønnhetsideal som sier at vi skal klare å få midjene våre bak kortsiden av et A4-ark kanskje ikke er noe å hige etter, men at en sterk, sunn og frisk kropp er det. Ikke minst, som jeg snakket med Ann-Cathrin og Jon om i går, er det viktig å huske at «helse» og «sunnhet» består av flere parametre enn fettprosent og styrke. Inn i helseaspektet faller nemlig også familien din, hvordan de har det, hvilken forhold du har til foreldrene dine, hvor ofte du tar tid til deg selv, hvordan du gjør det på jobben og hvor mye mening du ellers finner i hverdagen. Hvor langt kommer du med en kropp hugget ut av stein, om sjela de er det samme? *baddamtush*

Nå har jeg igjen rotet meg inn i en slags tankeorgie som jeg ikke helt klarer å oppsummere, men det får så bare være! Jeg skal komme tilbake til dere med en hverdagspost senere i dag 😛

Hva legger du begrepet «en sunn kropp»?

//Camilla

2 svar til “Jeg er dritredd…”

  1. Åse sier:

    Camilla, du er en stor inspirasjon for meg, og så utrolig mange andre der ute. Jeg syns du er en positiv påvirkning for å leve et sunt, normalt liv! Det er så mange der ute som «legger om livsstilen» og skal leve sunt, men mister alt begrep om det som er «vanlig» på veien. Jeg er så lei av alt mas om «superenkel lavkarbomarsipan du kan lage selv» som alle jo innerst inne vet ikke kan måle seg med en ekte kvikklunsj.
    Jeg syns du viser et balansert liv, der man bruker og utfordrer kroppen sin, får i seg grønnsaker, men også kan spise lørdagsgodt. Hvorfor insisterer noen på at man må være i bikinifitness-form for å være et godt forbilde? Jeg syns heller det er motsatt. Det er så mye mer inspirerende med en som følger den gylne middelvei.

    Fortsett sånn som du gjør, og gi litt mer faen i hva andre mener. Det er et råd fra hjertet, for livet mitt ble SÅ mye bedre da jeg skjønte at det ikke spiller noen rolle hva andre syns, så lenge du følger hjertet ditt. Det tar litt trening å lære seg å tenke sånn, men man får så mye mer ut av livet på den måten. Om 100 år er alt glemt likevel 😉

    God helg!

  2. Åh, tusen takk for den hyggeligste kommentaren jeg har fått på lenge, Åse!! De ordene skal jeg virkelig ta med meg videre, for de oppsummerer akkurat det jeg forsøker å få frem. Tusen tusen takk, og ha en strålende søndag! <3

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

hverdag kosthold trening

En varig livsstilsendring – uke 4

kosthold tanker trening

En varig livsstilsendring – uke 2!

hverdag kosthold trening

En varig livsstilsendring – uke 1 !

blogg tanker

Jeg vil føle meg bra!

blogg hverdag oppskrifter

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg tanker

Jeg blir så lei meg!

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

kosthold tanker

Jeg blir så forbanna lei.

blogg hverdag

Et liv ute av vater

hverdag tanker

En forandring må til

hverdag tanker trening

DETTE var helt latterlig morsomt!!

blogg tanker

Tar livet helt med ro

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

tanker trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

hverdag

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

hverdag oppskrifter

Vegetardagboken: mandag

blogg hverdag trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

tanker trening

Hvorfor trener jeg?

blogg hverdag kosthold

Hør meg på radio i dag!

blogg hverdag

For en HERLIG dag!!

hverdag oppskrifter

Tips til mat på farten!

hverdag oppskrifter

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

hverdag oppskrifter

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

hverdag kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

blogg hverdag

Endelig reiser vi!

kosthold tanker

5 tips til mat på farten!

hverdag oppskrifter

Av og til trenger jeg dette!

trening

BOOTCAMP!

hverdag kosthold tanker trening

Slik kommer du i form i 2016!

trening

Ny bootcamp!

blogg tanker

Er du en overspiser?

blogg hverdag

Plutselig ble alt klart!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg hverdag

3 år med min kjære!

hverdag trening

Må man alltid trene hardt?

blogg hverdag

Følger du meg på snap?

hverdag kosthold trening

Veien mot en sunnere livsstil – del 5

hverdag

Dødens dag

hverdag

Bare på TV

hverdag oppskrifter

Proteinpannekaker uten pulver!

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg hverdag oppskrifter

Parkdag

hverdag kosthold trening

Veien mot en sunnere livsstil – del 2

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

hverdag oppskrifter

Sugarfree Saturday!

hverdag

God morgen :)

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

blogg hverdag

Coffee in the morning…

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg hverdag oppskrifter trening

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg hverdag trening

Musikk som motiverer!

blogg hverdag oppskrifter

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg hverdag oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg hverdag kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg hverdag trening

Hverdagsaktivitet og jentekveld

blogg hverdag

Når du minst venter det

blogg hverdag

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

hverdag kosthold tanker

Sol, sommer og gode valg

blogg hverdag kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg hverdag tanker

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg hverdag kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

blogg hverdag

Ny uke, nye muligheter

trening ukategorisert

Hjemmetrening

hverdag kosthold ukategorisert

Proteinrike, sukkerfrie muffins!

ukategorisert

Prokrastinering, sa du?

ukategorisert

Om det å være seg selv

kosthold ukategorisert

Hva spiser jeg i løpet av en dag?

kosthold tanker

17. mai er vi så glad i…

blogg hverdag

Flower printed tights

blogg tanker

For stor?

trening ukategorisert

Dagens utfordring

hverdag tanker

It´s my birthday..

ukategorisert

Endelig søndag..

ukategorisert

Pizzakveld

tanker

God fredag!

Blogglisten hits