arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Jeg er dritredd…

Det er så mange tanker som surrer rundt i hodet mitt på en og samme gang nå, at jeg nesten ikke vet hvor jeg skal begynne. Jeg vil fortelle dere at jeg har tatt et stort valg på jobbfronten, at jeg har sendt en skummel mail som jeg håper blir besvart. at jeg er på fremsiden av et nytt magasin og ikke minst vil jeg fortsette å leve i den bobla som dukker opp når man får bare litt eksponering i media. Samtidig kjenner jeg på dette at jeg er litt redd for å snakke om alt som skjer, da jeg jo er 110% klar over at det hele er over om noen dager, kanskje allerede i dag, at den bobla som nå er fylt med oppmerksomhet kommer til å sprekke og at jeg straks har begge bena godt plantet på jorda igjen, 2016-03-30 15.54.16-1Jeg er redd for at noen kommer til å se på meg og si at «hu der, hu er så jævlig full av sæ sjæl», og oppå denne frykten plasseres også nervøsiteten for at noen skal tenke «så den måten hun lever på er liksom det eneste rette da, eller? 100 kroner på at hun bare er sjalu på oss som får det til». Dette er jo egentlig en redsel for at folk skal misforstå intensjonene mine, eller at de handlingene som kommer fra min side ikke står i stil med tanken bak i det hele tatt, men det skremmer dritten ut av meg. For jeg er ikke full av meg selv (tror jeg) og jeg mener ikke at min måte å gjøre ting på er det eneste rette, jeg mener bare at det ikke er feil.

Jeg mener at et skjønnhetsideal som sier at vi skal klare å få midjene våre bak kortsiden av et A4-ark kanskje ikke er noe å hige etter, men at en sterk, sunn og frisk kropp er det. Ikke minst, som jeg snakket med Ann-Cathrin og Jon om i går, er det viktig å huske at «helse» og «sunnhet» består av flere parametre enn fettprosent og styrke. Inn i helseaspektet faller nemlig også familien din, hvordan de har det, hvilken forhold du har til foreldrene dine, hvor ofte du tar tid til deg selv, hvordan du gjør det på jobben og hvor mye mening du ellers finner i hverdagen. Hvor langt kommer du med en kropp hugget ut av stein, om sjela de er det samme? *baddamtush*

Nå har jeg igjen rotet meg inn i en slags tankeorgie som jeg ikke helt klarer å oppsummere, men det får så bare være! Jeg skal komme tilbake til dere med en hverdagspost senere i dag 😛

Hva legger du begrepet «en sunn kropp»?

//Camilla

2 svar til “Jeg er dritredd…”

  1. Åse sier:

    Camilla, du er en stor inspirasjon for meg, og så utrolig mange andre der ute. Jeg syns du er en positiv påvirkning for å leve et sunt, normalt liv! Det er så mange der ute som «legger om livsstilen» og skal leve sunt, men mister alt begrep om det som er «vanlig» på veien. Jeg er så lei av alt mas om «superenkel lavkarbomarsipan du kan lage selv» som alle jo innerst inne vet ikke kan måle seg med en ekte kvikklunsj.
    Jeg syns du viser et balansert liv, der man bruker og utfordrer kroppen sin, får i seg grønnsaker, men også kan spise lørdagsgodt. Hvorfor insisterer noen på at man må være i bikinifitness-form for å være et godt forbilde? Jeg syns heller det er motsatt. Det er så mye mer inspirerende med en som følger den gylne middelvei.

    Fortsett sånn som du gjør, og gi litt mer faen i hva andre mener. Det er et råd fra hjertet, for livet mitt ble SÅ mye bedre da jeg skjønte at det ikke spiller noen rolle hva andre syns, så lenge du følger hjertet ditt. Det tar litt trening å lære seg å tenke sånn, men man får så mye mer ut av livet på den måten. Om 100 år er alt glemt likevel 😉

    God helg!

  2. Åh, tusen takk for den hyggeligste kommentaren jeg har fått på lenge, Åse!! De ordene skal jeg virkelig ta med meg videre, for de oppsummerer akkurat det jeg forsøker å få frem. Tusen tusen takk, og ha en strålende søndag! <3

oppskrifter spis

Italiensk suppe

oppskrifter spis

Tomatsuppe

oppskrifter spis

Pasta og pølser

oppskrifter spis

Hjemmelaget yoghurtis

oppskrifter spis

Jordbær- og avokadosalsa

oppskrifter spis

Mangosalsa

spis

Cheat days

oppskrifter spis

Linsegryte

oppskrifter spis

Hjemmelaget mango-is

oppskrifter spis

Tacobowl

tren

Yogafilm

oppskrifter

Buddhabowl

oppskrifter

Brokkolicouscous

oppskrifter

Mangoremser

oppskrifter

Vegetarbolognese

oppskrifter

Mangosmoothie

oppskrifter spis

Pepperkakefudge med Sukrin

oppskrifter spis

Favaffel

oppskrifter spis

Brokkolipuré

oppskrifter spis

Jordskokksuppe

oppskrifter spis

Oppskriftsonsdag: eplechips!

oppskrifter spis

Grove bananpannekaker!

blogg

MAGASIN!

oppskrifter spis

Salat på boks!

oppskrifter spis

Den perfekte kveldskosen!

blogg

Embed

oppskrifter spis

Quiche Lorraine(-tzen) !

blogg oppskrifter spis

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg

Ny favoritt!

oppskrifter spis

Sukkerfrie kanelsnurrer!

oppskrifter spis

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter spis

Den perfekte frappén !

tren

Hold kjeft

oppskrifter spis

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

oppskrifter spis

Vegedagbok: dag 3

blogg oppskrifter spis

Proteinrik kikertepizza! (vegetar)

oppskrifter spis

Vegetardagboken: mandag

blogg tren

Fremsiden av VG!

kurs tren

Jentedagen 2016

oppskrifter spis

Bananbrød med sjokolade!

oppskrifter spis

Tips til mat på farten!

oppskrifter spis

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter spis

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

oppskrifter spis

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg tren

En perfekt lørdag!

oppskrifter spis

Søtpotetlasagne!

oppskrifter spis

Tør du å slenge deg med?

oppskrifter spis

Av og til trenger jeg dette!

tren

BOOTCAMP!

oppskrifter spis

Disse må du bare smake!

oppskrifter spis

Sukkerfri søndagsnacks!

oppskrifter spis

Sukkerfrie sjokoladebomber!

blogg tren

En helt magisk helg

oppskrifter spis

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

oppskrifter spis

Morningbliss

oppskrifter spis

Proteinrike havrerundstykker

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

blogg oppskrifter spis

Parkdag

oppskrifter spis

Rømmegrøt til frokost?

blogg oppskrifter spis

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter spis

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter spis tren

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter spis

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter spis

Onsdagskebab!

oppskrifter spis

Proteinrike vafler!

blogg oppskrifter spis tren

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg oppskrifter spis

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg oppskrifter spis

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg oppskrifter spis

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg oppskrifter spis

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg oppskrifter spis

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

blogg tren

Rumpebonanza!

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits