arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Jeg er jo praktisk anlagt, men…

Jeg liker å se på meg selv som ei relativt praktisk anlagt jente. Jeg har pusset opp store deler av leiligheten hjemme, hengt opp greier i både gips og mur og montert kjøkkenet (dvs satt sammen skapene, same same) hjemme, og Andreas slipper sjeldent til selv om han helt sikkert er like kvalifisert som meg (nei). Det var derfor med stort mot jeg svingte inn på Torshov bilrekvisita for å kjøpe en ny pære til bilen min på formiddagen i dag. Varselet om at pæren var gåen kom i går kveld, så jeg følte meg i tillegg ekstremt pliktoppfyllende der jeg gikk inn med bilmerke og alt memorert til det fulle.

«Jeg skal ha en pære foran til en volvo C30 2007 modell, takk».

Smilte gjorde jeg også, da jeg følte at jeg hadde sjargongene inne. Det jeg ikke visste var at mannen bak kassa skulle ha hele livshistorien til denne bilen, som jeg så vidt har blitt kjent med etter at den kom til meg i oktober i fjor!

Om jeg kunne registreringsnummeret? Eh, ja… Det er noe med LJ… Jeg kan gå å sjekke, egentlig! Jeg løper ut, sjekker nummeret, går bedagelig inn og er igjen ganske fornøyd med meg selv. Balanse gjenvunnet.

Om det er fjernlys, nærlys eller parklyset som er gått? Jo, altså.. Det er det lyset som slås på når man kjører vet du… Vanlig lys?

Om jeg har xenon eller vanlig lys? MEN ALTSÅ HAR DU IKKE REGISTRERINGSNUMMERET OG ALT DU TRENGER DA?! Åh, det er ekstrautstyr så det står ikke der? Nei, hehe. Men jeg kan egentlig bare gå ut og ta ut pæra og komme inn med den?

God idè.

Sånn sett bort i fra at jeg ikke har den ringeste aning om hvordan jeg tar ut en lyspære på en bil. Jeg åpnet panseret, latet som at jeg gjorde noe vettug. Satt meg inn med shadesa på og skrensa ut derfra fort som faen.

Tror jeg må ta meg en liten IKEA-tur for å få igjen selvtilliten.

//Camilla

5 svar til “Jeg er jo praktisk anlagt, men…”

 1. Kari sier:

  Fantastisk!!! Jeg hadde jo gjort akkurat det samme, bortsett fra at jeg hadde kjørt av gårde etter det med reg. nummeret! Tips: Ta bilde av reg nummeret, så har du det alltid på mobilen ? Ha en fin dag!

 2. Caroline sier:

  Hahaha, du er så herlig! 😀

 3. Theonewhoisgoingtochangethelightboulb sier:

  Vil tippe at du skal ha H7 pære Camilla:)

 4. Herlig, dum – mye likt ;D :*

 5. Jeg har det på mobilen, men fant det ikke i øyeblikket. Var like greit å stikke hodet ut i stedenfor å stå der med mobilen i hånda ;D
  Takk, du også! 😀

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits