arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Jeg er nominert til ShapeUp-jenta 2015!

Nå sitter jeg her i Tønsberg og mesker meg med knekkebrød og lomper med leverpostei på gul boks og sylteagurk med et glass melk ved siden av. Jeg tror dette må være noe av det beste jeg vet, men hadde du spurt meg for litt over et år siden ville jeg nok svart deg at jeg ikke spiste sånn. I allefall ikke til frokost, for alle visste jo at karbohydrater til frokost fikk fettlagringen til å begynne og da ville det jo være umulig å bli tynn, eller noe.

I dag kunne jeg ikke gitt mer faen, ikke fordi jeg vil bli større, men fordi jeg endelig har forstått at kroppen er en organisme som faktisk har lyst til å spille på lag med deg. At den bryr seg lite om den får karbohydrater til frokost eller middag, at fett ikke er farlig, at det ikke finnes en magisk treningsrutine som gir meg abs på 20 dager. Ikke minst har jeg forstått at det er så ekstremt mye mer enn kropp som er viktig for at man skal ha det godt med seg selv!

Den lille reisen jeg har vært på det siste året har gitt meg veldig mye, og jeg er så ekstremt glad for at jeg har fått lov til å dele mye av det med dere! At jeg har fått lov til å inspirere og motivere flere til å velge litt annerledes, til å være snillere med seg selv og til å være litt mer aktiv i hverdagen betyr veldig mye for meg, og jeg har virkelig lyst til å fortsette med nettopp dette.

20150716_204934-1

Dere kan lese mer om hvorfor jeg gjerne vil bli ShapeUp-jenta HER, og ikke minst stemme dersom dere føler jeg fortjener det og om dere tenker at jeg kan gjøre en god jobb med denne tittelen! For det er nettopp det jeg vil – gjøre en god jobb for DERE!

Jeg håper dere får en helt fantastisk uke! Jeg kommer mest sannsynlig til å gå rundt på torner, men får prøve å sove om nettene og spise mat slik at jeg ikke blir helt ødelagt. Konkurranser som det her gjør meg virkelig ikke godt 😛

//Camilla

3 svar til “Jeg er nominert til ShapeUp-jenta 2015!”

  1. Stemt 🙂 Denne tittelen fortjener du virkelig! Kos deg med knekkenbrød 😉

  2. CamillaL sier:

    Tusen hjertelig takk, Henriette! 😀 Det var veldig hyggelig å høre 🙂
    Koste meg som bare det ;D

  3. Lene sier:

    Gratulerer så mye med nominasjonen! Jeg er veldig glad for at du ble nominert, og skal stemme på deg. Føler du har det lille (store!) ekstra og en fantastisk herlig personlighet og holdning til kropp og trening. Heia deg!

oppskrifter spis

Italiensk suppe

oppskrifter spis

Tomatsuppe

oppskrifter spis

Pasta og pølser

oppskrifter spis

Hjemmelaget yoghurtis

oppskrifter spis

Jordbær- og avokadosalsa

oppskrifter spis

Mangosalsa

spis

Cheat days

oppskrifter spis

Linsegryte

oppskrifter spis

Hjemmelaget mango-is

oppskrifter spis

Tacobowl

tren

Yogafilm

oppskrifter

Buddhabowl

oppskrifter

Brokkolicouscous

oppskrifter

Mangoremser

oppskrifter

Vegetarbolognese

oppskrifter

Mangosmoothie

oppskrifter spis

Pepperkakefudge med Sukrin

oppskrifter spis

Favaffel

oppskrifter spis

Brokkolipuré

oppskrifter spis

Jordskokksuppe

oppskrifter spis

Oppskriftsonsdag: eplechips!

oppskrifter spis

Grove bananpannekaker!

blogg

MAGASIN!

oppskrifter spis

Salat på boks!

oppskrifter spis

Den perfekte kveldskosen!

blogg

Embed

oppskrifter spis

Quiche Lorraine(-tzen) !

blogg oppskrifter spis

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg

Ny favoritt!

oppskrifter spis

Sukkerfrie kanelsnurrer!

oppskrifter spis

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter spis

Den perfekte frappén !

tren

Hold kjeft

oppskrifter spis

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

oppskrifter spis

Vegedagbok: dag 3

blogg oppskrifter spis

Proteinrik kikertepizza! (vegetar)

oppskrifter spis

Vegetardagboken: mandag

blogg tren

Fremsiden av VG!

kurs tren

Jentedagen 2016

oppskrifter spis

Bananbrød med sjokolade!

oppskrifter spis

Tips til mat på farten!

oppskrifter spis

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter spis

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

oppskrifter spis

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg tren

En perfekt lørdag!

oppskrifter spis

Søtpotetlasagne!

oppskrifter spis

Tør du å slenge deg med?

oppskrifter spis

Av og til trenger jeg dette!

tren

BOOTCAMP!

oppskrifter spis

Disse må du bare smake!

oppskrifter spis

Sukkerfri søndagsnacks!

oppskrifter spis

Sukkerfrie sjokoladebomber!

blogg tren

En helt magisk helg

oppskrifter spis

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

oppskrifter spis

Morningbliss

oppskrifter spis

Proteinrike havrerundstykker

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

blogg oppskrifter spis

Parkdag

oppskrifter spis

Rømmegrøt til frokost?

blogg oppskrifter spis

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter spis

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter spis tren

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter spis

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter spis

Onsdagskebab!

oppskrifter spis

Proteinrike vafler!

blogg oppskrifter spis tren

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg oppskrifter spis

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg oppskrifter spis

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg oppskrifter spis

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg oppskrifter spis

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg oppskrifter spis

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

blogg tren

Rumpebonanza!

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits