arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Jeg er redd for så mye!

Det er mange ting jeg er redd for. Jeg er redd for å sykle fort, for å miste et bein om jeg setter meg i en tube bak en båt igjen og for å gå i ulendt terreng. Alt dette bygger selvsagt på tidligere erfaringer: Jeg har tryna på sykkel, ødelagt korsbåndet i en vannsportulykke (det vil si at jeg datt ut av tuben. «Vannsportulykke» høres mer dramatisk ut) og vrikket ankelen så mange ganger at det er et under at jeg i det hele tatt har føtter å gå på. Og dette har satt dype spor i meg som gjør at jeg unngår alle disse tingene så mye som overhodet mulig.

Jeg har fremdeles et minne fra den gangen vi skulle sykle ned til bestemor, og alle de andre barna tok den lille stikkveien mens jeg syklet en lang omvei fordi jeg ikke klarte å bremse nok til at jeg følte det var trygt å passere mellom de to steinene som sto der med en meters mellomrom. Jeg har i senere tid blitt fortalt at farten jeg holdt tilsvarte 4-5 km/t, og at jeg var en gedigen pyse. En gedigen 20 år gammel pyse.

Greia er jo at jeg ikke kan fortsette i dette sporet for alltid! På et eller annet tidspunkt må jeg jo tørre å ta snarveien gjennom skogen uten å være livredd for å ødelegge anklene mine og gi det å sykle en sjanse. Det er tross alt ikke slik at det å tryne er hovedregelen, det er unntaket. Likevel merker jeg at pulsen i dag steg betraktelig da jeg var og hentet den nye sykkelen min og skulle prøve den for første gang. Grus gjør meg livredd og fortauskanter passerer jeg søren ikke. Enda. Men etterhvert må det jo gå seg til, eller så er jo dette en bortkastet investering.

Så, årets påskeutfordring til meg selv er en sykkeltur med høyt tempo, sykkelsko og hjelm. Så får vi bare se da, om jeg kommer ut av det i live eller ei..

Er jeg den eneste som er redd for slike ting?

//Camilla

4 svar til “Jeg er redd for så mye!”

 1. LH sier:

  Jeg kan betrygge deg med at du ikke er den eneste som er redd for slike ting. Jeg har dessverre en hel haug med kompliserte og alvorlige skader bak meg, ifølge mamma er det fordi jeg var FOR forsiktig som liten, haha!

  En av skadene skjedde blant annet på sykkel-prøven på barneskolen, så jeg vil vel si at erfaringer har gjort meg til en større pingle enn det jeg allerede var 😉

 2. Maije sier:

  Jeg er selv en pyse på sykkel, fordi jeg har tryna av sykkelen og skadet meg stygt. Det hindrer meg riktignok ikke i å kjøre på landeveissykkel i 40-50 km/t, men det tok lang tid å komme dit. Terrengsykkel f.eks holder jeg meg langt unna, og jeg skal alltid føle at jeg har kontroll.

  Du får meg heller ikke på snowboard, etter at jeg datt og brista halebeinet. Også en hel del andre ting jeg har blitt ganske så pysete på etter å ha slått meg halvt i hjelv (neida, joda, nesten i alle fall).

  Men du vet at en av de beste måtene å trene opp anklene dine på er nettopp ulendt terreng? Jeg har selv slarkete ankler, men da må man bare trene dem opp til å bli sterkere. 😉

 3. Jeg vet ikke om jeg skal si at det er godt å høre? ;D
  Jeg er akkurat som deg i allefall – er så redd for å ødelegge meg at jeg ender opp med å… ødelegge meg. Huff!! ;D

 4. HUFF da, Maije! ;D Jeg ler litt også, for dette er jo som å lese om meg. Jeg hater slalom, snowboard, og generelt sportslige aktiviteter som skjer med en hastighet på over 10 km/t. Det er ikke trygt for shitt!!!

  Og ja, jeg vet det – og jeg gjør det faktisk hver eneste dag! Fortere og fortere går det også, så det må jo bli bedre ;D

  takk! 😀

oppskrifter spis

Italiensk suppe

oppskrifter spis

Tomatsuppe

oppskrifter spis

Pasta og pølser

oppskrifter spis

Hjemmelaget yoghurtis

oppskrifter spis

Jordbær- og avokadosalsa

oppskrifter spis

Mangosalsa

spis

Cheat days

oppskrifter spis

Linsegryte

oppskrifter spis

Hjemmelaget mango-is

oppskrifter spis

Tacobowl

tren

Yogafilm

oppskrifter

Buddhabowl

oppskrifter

Brokkolicouscous

oppskrifter

Mangoremser

oppskrifter

Vegetarbolognese

oppskrifter

Mangosmoothie

oppskrifter spis

Pepperkakefudge med Sukrin

oppskrifter spis

Favaffel

oppskrifter spis

Brokkolipuré

oppskrifter spis

Jordskokksuppe

oppskrifter spis

Oppskriftsonsdag: eplechips!

oppskrifter spis

Grove bananpannekaker!

blogg

MAGASIN!

oppskrifter spis

Salat på boks!

oppskrifter spis

Den perfekte kveldskosen!

blogg

Embed

oppskrifter spis

Quiche Lorraine(-tzen) !

blogg oppskrifter spis

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg

Ny favoritt!

oppskrifter spis

Sukkerfrie kanelsnurrer!

oppskrifter spis

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter spis

Den perfekte frappén !

tren

Hold kjeft

oppskrifter spis

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

oppskrifter spis

Vegedagbok: dag 3

blogg oppskrifter spis

Proteinrik kikertepizza! (vegetar)

oppskrifter spis

Vegetardagboken: mandag

blogg tren

Fremsiden av VG!

kurs tren

Jentedagen 2016

oppskrifter spis

Bananbrød med sjokolade!

oppskrifter spis

Tips til mat på farten!

oppskrifter spis

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter spis

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

oppskrifter spis

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg tren

En perfekt lørdag!

oppskrifter spis

Søtpotetlasagne!

oppskrifter spis

Tør du å slenge deg med?

oppskrifter spis

Av og til trenger jeg dette!

tren

BOOTCAMP!

oppskrifter spis

Disse må du bare smake!

oppskrifter spis

Sukkerfri søndagsnacks!

oppskrifter spis

Sukkerfrie sjokoladebomber!

blogg tren

En helt magisk helg

oppskrifter spis

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

oppskrifter spis

Morningbliss

oppskrifter spis

Proteinrike havrerundstykker

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

blogg oppskrifter spis

Parkdag

oppskrifter spis

Rømmegrøt til frokost?

blogg oppskrifter spis

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter spis

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter spis tren

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter spis

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter spis

Onsdagskebab!

oppskrifter spis

Proteinrike vafler!

blogg oppskrifter spis tren

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg oppskrifter spis

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg oppskrifter spis

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg oppskrifter spis

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg oppskrifter spis

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg oppskrifter spis

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

blogg tren

Rumpebonanza!

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits