arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Jeg er så vanvittig heldig!

/inneholder annonselenker

Jeg sitter nå på en stol og skriver, og jeg klarer ikke komme meg vekk herfra. Ikke fordi ordene som dukker opp på skjermen er så fengslende og ei heller fordi jeg sitter så himla godt, men rett og slett fordi jeg er så støl at jeg ikke orker å bevege en muskel. Jeg var nemlig på kurs i «optimal muskelvekst – trening og ernæring» i går – et kurs som ble avsluttet med en praksisdel hvor vi blant annet kjørte maksimalt antall repetisjoner på tunge vekter i knebøy, chins og dips, og maltrakterte lårene i et legextensionsapparat.

Jeg trodde jeg hadde sluppet unna det værste da jeg våknet i dag tidlig, for kroppen kjentes overraskende fin! Jeg heiv meg derfor rundt og gjennomførte en livetime med fitnokjentene før Andreas og jeg dro på Yoga i sentrum – 75 minutter som gjorde godt for både kropp og sjel. Da klokken passerte 16 og vi satt i bilen på vei hjem fra et besøk hos min søster sa det dog pang, også satt jeg der da. Og visste ikke helt hvordan jeg skulle komme meg hverken opp eller ned! Alt verker. Alt skriker.

Og det kjennes helt fantastisk! For fy søren så heldig jeg er som har en kropp som kan løfte tunge ting den ene dagen, for så å tøye, bøye og rulle dagen derpå. En kropp som kan være ute med venner, slappe av hjemme, ta på seg en kjole eller la være.

psx_20161120_190143

♥ Jeans finer du HER
♥ Den vakre BHen får du HER (anbefaler 1 strl større enn normalt)

30% på din dyreste vare med kode 345403

Jeg har tenkt mer og mer over nettopp dette i det siste, spesielt i de sammenhengene hvor kropp har blitt diskutert, fordi det gjerne er hvordan den ser ut som er temaet. Det ser ut til at de fleste glemmer at det aller viktigste – det er at den funker. At den gir deg lov til å gjøre de tingene du har lyst til, på den måten du ønsker.

Jeg vet i allefall at dette er noe jeg er ekstremt takknemlig for, og da blir på en måte stølheten litt deilig likevel 🙂

//Camilla

Kommentarer er stengt.

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits