arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Jeg er stolt, men redd for å mislykkes.

Det er mandag, og følelsen av ny giv flommer over det vide land. I dag er dagen vi endelig skal komme i gang, dagen vi endelig skal begynne å jobbe mot de målene vi har satt oss og ikke minst den dagen hvor vi legger helgens fadeser bak oss og ser fremover. Tro meg, jeg er i samme båt som dere, men likevel har jeg mine tvil til meg selv: hva skal gjøre denne uken anderledes? Hva er det jeg skal klare å få til de neste 7 dagene, som jeg ikke har klart de foregående 365?

shoot5

Når man har gått på så mange smeller som meg tror jeg rett og slett man begynner å miste håpet, man begynner å miste troen på at man noen gang kommer til å lykkes. Det er en farlig tanke å få, for tendensen til å gi opp blir plutselig mye større. Det er fredag, du har klart deg gjennom uken med et ålright kosthold og gode treninger, men kaster det hele på vogna fordi det lurer en tanke bak i hodet om at du kommer til å gi opp snart uansett. Hvorfor skal du utsette deg for stresset det er å planlegge og gjennomføre om alt kommer til å gå dundas uansett?

Jeg har klart meg uten godteri siden januar, og er for en gangs skyld skikkelig stolt. Likevel at jeg tidvis følt at jeg ikke har fått det «helt til», da jeg har spist potetgull to ganger og tatt meg en bit sukkerfri sjokolade her og der. Jeg er ei jente som er avhengig av mestring for å få motivasjon, og når jeg hele tiden forteller meg selv at det jeg gjør ikke er bra nok vil mestringsfølelsen, og med det motivasjonen, forsvinne helt. Jeg er 100% avhengig av positivt selvsnakk for å komme meg fremover, og det tror jeg kanskje de fleste av oss er?

Der målet for forrige uke var å treffe flere venner blir målet for denne uken å snakke enda penere til meg selv, å fortelle meg selv hva jeg gjør bra og heller drite i det som ikke går helt etter boka. Jo mer skryt jeg får, om det så er av meg selv, jo mer har jeg jo lyst til å fortsette! Så ja, en siste sukkerfri uke ligger foran meg, og jeg tror jammen jeg skal naile det med glans 🙂

Har du noen mål for den kommende uken?

Håper du får en helt fantastisk mandag, og at du er snill med deg selv 🙂

//Camilla

 

5 svar til “Jeg er stolt, men redd for å mislykkes.”

 1. Therese sier:

  Jeg har troa på deg, du nailer denne uken også 🙂

  Mine mål for uken handler vel om å prøve å snu ting som jeg kanskje synes er negativt og kjedelig til noe positivt. Det vil kanskje ikke gå i alle tilfeller, men i det minste prøve å vri og vende på det så det ikke blir så mye negativ prat/holdning.

 2. Takk, Therese!
  Det hørtes ut som et veldig godt mål å ha, vi har en tendens til å se litt for svart på ting av og til 🙂
  Som du sier vil det sikkert ikke gå i alle tilfeller, men noen er likevel mye bedre enn ingen.
  Masse lykke til – oppdater meg gjerne 🙂

 3. Hege sier:

  Jeg har trua på deg!

  Så gjenstår det bare å få trua på meg selv. At jeg skal klare å komme et skritt nærmere å overvinne overspisingen min. (Ikke for å gå ned i vekt, men fordi det er så fryktelig slitsomt å gå å tenke på/spise mat hele forbaska tiden..) Vanskelig å få til dette, når alle bare ler bort problemet, fordi: herregud du tåler da å spise, du som er så slank og trener SÅ mye.
  Så langt i år har det virkelig ikke lykkes.. Men! Ny uke, nye muligheter 🙂
  Lykke til, til oss begge! Takk for at du legger så mye arbeid ned i bloggen din, den har reddet meg mange ganger 🙂

 4. Kaya sier:

  Ja, hvorfor er det sånn at vi er så negativ til oss selv. Uansett om jeg har gjort en bra innsats, så klarer jeg aldri si til meg selv: kjempebra jobbet, Kaya, men til en venninne ville jeg sagt det uten noe problem. Prøver å si noe positivit til meg selv før jeg legger meg hver kveld. I går: bra du har vasket klær og trent.

  Mitt mål for denne uka. Ikke spise noe godis før lørdag. Gikk allerede på en smell ikveld pga overtidsjobbing, men ny mulighet i mrg. Jeg prøver i alle fall. Og ja du klarer dine mål denne uka?

 5. Camilla sier:

  Frykten for å mislykkes er der for alle. Det å gjøre seg sårbar, åpne opp og så kanskje ikke oppnå det man ønsker….

  Tenk så mange du hjelper til å nå sine mål! Hva ville du sagt til meg hvis jeg fortalte deg det du skriver her? Vær like snill mot deg selv som du er mot kundene dine.

  Du er jammen meg fit nok, Camilla!!! For ei dame:-D

oppskrifter spis

Italiensk suppe

oppskrifter spis

Tomatsuppe

oppskrifter spis

Pasta og pølser

oppskrifter spis

Hjemmelaget yoghurtis

oppskrifter spis

Jordbær- og avokadosalsa

oppskrifter spis

Mangosalsa

spis

Cheat days

oppskrifter spis

Linsegryte

oppskrifter spis

Hjemmelaget mango-is

oppskrifter spis

Tacobowl

tren

Yogafilm

oppskrifter

Buddhabowl

oppskrifter

Brokkolicouscous

oppskrifter

Mangoremser

oppskrifter

Vegetarbolognese

oppskrifter

Mangosmoothie

oppskrifter spis

Pepperkakefudge med Sukrin

oppskrifter spis

Favaffel

oppskrifter spis

Brokkolipuré

oppskrifter spis

Jordskokksuppe

oppskrifter spis

Oppskriftsonsdag: eplechips!

oppskrifter spis

Grove bananpannekaker!

blogg

MAGASIN!

oppskrifter spis

Salat på boks!

oppskrifter spis

Den perfekte kveldskosen!

blogg

Embed

oppskrifter spis

Quiche Lorraine(-tzen) !

blogg oppskrifter spis

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg

Ny favoritt!

oppskrifter spis

Sukkerfrie kanelsnurrer!

oppskrifter spis

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter spis

Den perfekte frappén !

tren

Hold kjeft

oppskrifter spis

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

oppskrifter spis

Vegedagbok: dag 3

blogg oppskrifter spis

Proteinrik kikertepizza! (vegetar)

oppskrifter spis

Vegetardagboken: mandag

blogg tren

Fremsiden av VG!

kurs tren

Jentedagen 2016

oppskrifter spis

Bananbrød med sjokolade!

oppskrifter spis

Tips til mat på farten!

oppskrifter spis

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter spis

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

oppskrifter spis

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg tren

En perfekt lørdag!

oppskrifter spis

Søtpotetlasagne!

oppskrifter spis

Tør du å slenge deg med?

oppskrifter spis

Av og til trenger jeg dette!

tren

BOOTCAMP!

oppskrifter spis

Disse må du bare smake!

oppskrifter spis

Sukkerfri søndagsnacks!

oppskrifter spis

Sukkerfrie sjokoladebomber!

blogg tren

En helt magisk helg

oppskrifter spis

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

oppskrifter spis

Morningbliss

oppskrifter spis

Proteinrike havrerundstykker

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

blogg oppskrifter spis

Parkdag

oppskrifter spis

Rømmegrøt til frokost?

blogg oppskrifter spis

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter spis

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter spis tren

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter spis

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter spis

Onsdagskebab!

oppskrifter spis

Proteinrike vafler!

blogg oppskrifter spis tren

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg oppskrifter spis

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg oppskrifter spis

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg oppskrifter spis

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg oppskrifter spis

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg oppskrifter spis

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

blogg tren

Rumpebonanza!

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits