arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Jeg er stolt, men redd for å mislykkes.

Det er mandag, og følelsen av ny giv flommer over det vide land. I dag er dagen vi endelig skal komme i gang, dagen vi endelig skal begynne å jobbe mot de målene vi har satt oss og ikke minst den dagen hvor vi legger helgens fadeser bak oss og ser fremover. Tro meg, jeg er i samme båt som dere, men likevel har jeg mine tvil til meg selv: hva skal gjøre denne uken anderledes? Hva er det jeg skal klare å få til de neste 7 dagene, som jeg ikke har klart de foregående 365?

shoot5

Når man har gått på så mange smeller som meg tror jeg rett og slett man begynner å miste håpet, man begynner å miste troen på at man noen gang kommer til å lykkes. Det er en farlig tanke å få, for tendensen til å gi opp blir plutselig mye større. Det er fredag, du har klart deg gjennom uken med et ålright kosthold og gode treninger, men kaster det hele på vogna fordi det lurer en tanke bak i hodet om at du kommer til å gi opp snart uansett. Hvorfor skal du utsette deg for stresset det er å planlegge og gjennomføre om alt kommer til å gå dundas uansett?

Jeg har klart meg uten godteri siden januar, og er for en gangs skyld skikkelig stolt. Likevel at jeg tidvis følt at jeg ikke har fått det «helt til», da jeg har spist potetgull to ganger og tatt meg en bit sukkerfri sjokolade her og der. Jeg er ei jente som er avhengig av mestring for å få motivasjon, og når jeg hele tiden forteller meg selv at det jeg gjør ikke er bra nok vil mestringsfølelsen, og med det motivasjonen, forsvinne helt. Jeg er 100% avhengig av positivt selvsnakk for å komme meg fremover, og det tror jeg kanskje de fleste av oss er?

Der målet for forrige uke var å treffe flere venner blir målet for denne uken å snakke enda penere til meg selv, å fortelle meg selv hva jeg gjør bra og heller drite i det som ikke går helt etter boka. Jo mer skryt jeg får, om det så er av meg selv, jo mer har jeg jo lyst til å fortsette! Så ja, en siste sukkerfri uke ligger foran meg, og jeg tror jammen jeg skal naile det med glans 🙂

Har du noen mål for den kommende uken?

Håper du får en helt fantastisk mandag, og at du er snill med deg selv 🙂

//Camilla

 

5 svar til “Jeg er stolt, men redd for å mislykkes.”

 1. Therese sier:

  Jeg har troa på deg, du nailer denne uken også 🙂

  Mine mål for uken handler vel om å prøve å snu ting som jeg kanskje synes er negativt og kjedelig til noe positivt. Det vil kanskje ikke gå i alle tilfeller, men i det minste prøve å vri og vende på det så det ikke blir så mye negativ prat/holdning.

 2. Takk, Therese!
  Det hørtes ut som et veldig godt mål å ha, vi har en tendens til å se litt for svart på ting av og til 🙂
  Som du sier vil det sikkert ikke gå i alle tilfeller, men noen er likevel mye bedre enn ingen.
  Masse lykke til – oppdater meg gjerne 🙂

 3. Hege sier:

  Jeg har trua på deg!

  Så gjenstår det bare å få trua på meg selv. At jeg skal klare å komme et skritt nærmere å overvinne overspisingen min. (Ikke for å gå ned i vekt, men fordi det er så fryktelig slitsomt å gå å tenke på/spise mat hele forbaska tiden..) Vanskelig å få til dette, når alle bare ler bort problemet, fordi: herregud du tåler da å spise, du som er så slank og trener SÅ mye.
  Så langt i år har det virkelig ikke lykkes.. Men! Ny uke, nye muligheter 🙂
  Lykke til, til oss begge! Takk for at du legger så mye arbeid ned i bloggen din, den har reddet meg mange ganger 🙂

 4. Kaya sier:

  Ja, hvorfor er det sånn at vi er så negativ til oss selv. Uansett om jeg har gjort en bra innsats, så klarer jeg aldri si til meg selv: kjempebra jobbet, Kaya, men til en venninne ville jeg sagt det uten noe problem. Prøver å si noe positivit til meg selv før jeg legger meg hver kveld. I går: bra du har vasket klær og trent.

  Mitt mål for denne uka. Ikke spise noe godis før lørdag. Gikk allerede på en smell ikveld pga overtidsjobbing, men ny mulighet i mrg. Jeg prøver i alle fall. Og ja du klarer dine mål denne uka?

 5. Camilla sier:

  Frykten for å mislykkes er der for alle. Det å gjøre seg sårbar, åpne opp og så kanskje ikke oppnå det man ønsker….

  Tenk så mange du hjelper til å nå sine mål! Hva ville du sagt til meg hvis jeg fortalte deg det du skriver her? Vær like snill mot deg selv som du er mot kundene dine.

  Du er jammen meg fit nok, Camilla!!! For ei dame:-D

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits