arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Jeg googlet meg selv

Jeg kan ikke påberope meg å være en adrenalinjunkie, men de siste to ukene har jeg til stadighet oppsøkt en spesiell situasjon som til stadighet gir meg et lite kick. Jeg får det velkjente suget i magen, kjenner at hjerterytmen stiger og av og til har jeg til og med blitt litt svett i hendene, og dette bare av å bevege fingrene over tastaturet.

For å google seg selv, dere, det er både det morsomste og skumleste som finnes på en og samme gang. Jeg vet jo at jeg egentlig ikke burde gjøre det, folk er jo ikke akkurat hyggelige på internett, men av en eller annen grunn plager det meg ikke så mye de gangene folk har et lite utbrudd omkring hvordan jeg ser ut eller hva jeg får til. Nei, for det som er spennende er å tenke seg til hva slags mennesker dette egentlig er, og ikke minst hvilket syn de har på de rundt seg.

For når du ser ned på meg fordi jeg har et mål om å løpe 3 km i høst, da tenker jeg at du har litt for lite å ta deg til. I alle fall når du i samme slengen påstår at dette gjør meg til en dårlig PT. Virkelig? Hva mer er det jeg som PT skal få til, liksom? Skal jeg være et jævla supermenneske som er på elitenivå i alle idretter som finnes i hele verden, bare fordi jeg liker å få andre mennesker i aktivitet?

Det er fantastisk at du finner glede i løping, at du gjør det med letthet og at du trives med den treningen du gjør, men gå da ikke rundt og tråkk på meg fordi jeg forsøker noe nytt. For det, det sier faktisk mer om deg enn om meg 😉

//Camilla

2 svar til “Jeg googlet meg selv”

  1. Ååååh fine du, du er best – ingen protest! <3

  2. Line sier:

    Fortsett med det, altså drit i hva andre mener og sier. Jeg liker deg og bloggen din ☺️

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits