arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Jeg gråt etter sykkelturen

I dag sto Andreas og jeg opp klokka 0630 for å sykle. Jepp, du hørte riktig! Ikke fordi vi måtte eller noe, men fordi vi fant ut i går at vi hadde lyst. Eller. Fordi han fant ut at han hadde lyst og da slang jeg meg på.

Dette er jo noe som i utgangspunktet skal være en hyggelig greie, og før hver bidige tur så har jeg en samtale med meg selv som går omtrent som det her:

«Camilla, nå skjerper du deg. Når Andreas sier «jeg synes du er så flink!» så mener han det faktisk. Hvis han sykler fortere enn deg så er det greit, for han er mann, sterkere og har syklet hele livet. Hvis han ber deg sykle først så gjør du det, du sinker han ikke, han vil dette selv»

Likevel ender det opp med at jeg blir sur, irritert, motbydelig og i dag også sutrete. Jeg HYLGREIN da vi kom inn døra hjemme fordi jeg blir så jævlig forbanna og lei meg. Lei meg fordi jeg ikke føler jeg får til, forbannet fordi han som har drevet med idrett hele jævla livet forsøker å motivere meg der jeg tråkker i vei opp bakken med syre til oppunder øra og samtidig så utrolig skuffet over at jeg ikke bare klarer å kose meg.

Men.. Det er ikke så lett da, når jeg alltid har vært dårligst i alt som har med sport å gjøre. Alltid vært sist, minst dugelig og ikke minst: aller mest redd for å prøve, for det har alltid vært synonymt med å mislykkes. Det som er annerledes denne gangen er likevel dette: jeg skal ikke slutte å prøve. Jeg skal heller gråte meg gjennom et par sykkelturer til, for Andreas sier at øvelse gjør mester og at jeg kan bli så flink til å sykle som jeg bare vil, så lenge jeg ikke gir opp.

Vi skal sykle på torsdag også. Det blir sikkert hyggelig.

//Camilla

 

8 svar til “Jeg gråt etter sykkelturen”

 1. Karoline B sier:

  Du er rett å slett herlig! Åh som jeg kjenner meg igjen! Men jeg skal også bli flinkere… å prøve ting jeg er redd for… som å jogge ute så folk ser meg🙈

 2. Kristiba sier:

  Kjenner meg veldig, VELDIG god igjen her. Sukk altså…

 3. Ida sier:

  Herreminn, her kjente jeg meg skikkelig igjen! Dro på topptur med typen som ellers aldri går turer eller trener kondisjon, men så og si spurtet forbi meg og gjorde det han kunne for å pushe meg (bare for å være snill selvfølgelig) men jeg endte opp med å bli kjempesur og lei meg. Dette skjer hver gang han prøver å gi meg litt Feedback på treningen min, men jeg ender alltid opp med å føle meg mislykket og dårlig. Ser jo nå at dette har en veldig stor sammenheng med at jeg alltid var den dårligste i klassen på alt innen sport og idrett. Takk for at du hjalp meg å forstå dette! Skal jobbe med det og fortelle han at det sansyneligvis er derfor jeg blir så sur og lei meg.

  Du er herlig Camilla, stå på!

 4. Helene M Fahre sier:

  Denne posten er helt fantastisk. Jeg begynte å grine etter første styrketrening med en kompis. Som var veldig søt og grei men jeg følte meg svak og ubrukelig. Og det er riktig at det blir bedre, og fort også men der og da var jeg bare sur.
  Du er så flink til å dele,det krever mot å dele det som ikke er så gøy også.
  Er derfor du er helt klart min favoritt blogger 🙂

 5. Så hyggelig Karoline!!! Gjør det – det blir faktisk ok. Etterhvert. I dag gikk for eksempel sykkelturen mye bedre!! Øvelse gjør mester :*

 6. Sukk, ja, men jeg har troen på at vi kan lære oss å like selv ting vi egentlig ikke er gode på!! Enig? B-)

 7. Er det ikke rart hvordan alle brikker «faller på plass» av og til? Jeg har fått de aha-opplevelsene selv en DEL ganger i løpet av de siste årene! Så ja, snakk med han og fortell hvorfor det er som det er, så skal du se at det fort blir litt bedre. Eller, de forstår i allefall hvorfor vi reagerer som vi gjør, og da er det lettere å være støttende.

  Lykke til, Ida! 😀

 8. ÅÅÅ, det er så fælt!!! Håper du har kommet litt over den kneika nå <3 Mitt tips er faktisk..: Tren alene, og gjør ting du mestrer. Det å skape en form for mestringsfølelse FØR man begynner å prøve noe nytt er gull verdt. 🙂

  Tusen tusen takk, Helene! Jeg heier masse på deg <3

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

hverdag kosthold trening

En varig livsstilsendring – uke 4

kosthold tanker trening

En varig livsstilsendring – uke 2!

hverdag kosthold trening

En varig livsstilsendring – uke 1 !

blogg tanker

Jeg vil føle meg bra!

blogg hverdag oppskrifter

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg tanker

Jeg blir så lei meg!

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

kosthold tanker

Jeg blir så forbanna lei.

blogg hverdag

Et liv ute av vater

hverdag tanker

En forandring må til

hverdag tanker trening

DETTE var helt latterlig morsomt!!

blogg tanker

Tar livet helt med ro

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

tanker trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

hverdag

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

hverdag oppskrifter

Vegetardagboken: mandag

blogg hverdag trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

tanker trening

Hvorfor trener jeg?

blogg hverdag kosthold

Hør meg på radio i dag!

blogg hverdag

For en HERLIG dag!!

hverdag oppskrifter

Tips til mat på farten!

hverdag oppskrifter

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

hverdag oppskrifter

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

hverdag kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

blogg hverdag

Endelig reiser vi!

kosthold tanker

5 tips til mat på farten!

hverdag oppskrifter

Av og til trenger jeg dette!

trening

BOOTCAMP!

hverdag kosthold tanker trening

Slik kommer du i form i 2016!

trening

Ny bootcamp!

blogg tanker

Er du en overspiser?

blogg hverdag

Plutselig ble alt klart!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg hverdag

3 år med min kjære!

hverdag trening

Må man alltid trene hardt?

blogg hverdag

Følger du meg på snap?

hverdag kosthold trening

Veien mot en sunnere livsstil – del 5

hverdag

Dødens dag

hverdag

Bare på TV

hverdag oppskrifter

Proteinpannekaker uten pulver!

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg hverdag oppskrifter

Parkdag

hverdag kosthold trening

Veien mot en sunnere livsstil – del 2

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

hverdag oppskrifter

Sugarfree Saturday!

hverdag

God morgen :)

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

blogg hverdag

Coffee in the morning…

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg hverdag oppskrifter trening

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg hverdag trening

Musikk som motiverer!

blogg hverdag oppskrifter

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg hverdag oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg hverdag kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg hverdag trening

Hverdagsaktivitet og jentekveld

blogg hverdag

Når du minst venter det

blogg hverdag

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

hverdag kosthold tanker

Sol, sommer og gode valg

blogg hverdag kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg hverdag tanker

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg hverdag kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

blogg hverdag

Ny uke, nye muligheter

trening ukategorisert

Hjemmetrening

hverdag kosthold ukategorisert

Proteinrike, sukkerfrie muffins!

ukategorisert

Prokrastinering, sa du?

ukategorisert

Om det å være seg selv

kosthold ukategorisert

Hva spiser jeg i løpet av en dag?

kosthold tanker

17. mai er vi så glad i…

blogg hverdag

Flower printed tights

blogg tanker

For stor?

trening ukategorisert

Dagens utfordring

hverdag tanker

It´s my birthday..

ukategorisert

Endelig søndag..

ukategorisert

Pizzakveld

tanker

God fredag!

Blogglisten hits