arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Jeg gruer meg så mye at jeg spyr…

Jeg får nesten vondt i magen av å tenke på at jeg ikke blogget i går, men shit ass. Jeg overlevde! Ta det likevel med ro, dette skal ikke bli en vane, jeg orket bra ikke å logge meg inn på internettet etter at jeg kom hjem i går. Kino midt på dagen etterfulgt av fiskeboller til middag og en god 90 minutters kjøretur hjem til Oslo tok nemlig knekken på alt som heter pågangsmot i denne kroppen. Jeg brukte de siste kreftene jeg maktet å dra frem på en liten økt på OPC, men etter det var det altså en horisontal stilling i sofaen som gjaldt. Det er rart dette med ferie, at det kjennes ut som man er mer sliten etterpå enn man var før den begynte, er du ikke enig?

Det har kanskje noe å gjøre med at jeg gruer meg skikkelig til i morgen, også. Jeg skal gjeste God Morgen Norge rundt klokken 0815, og vet ikke en gang hva jeg skal ha på meg enda… De sa jeg godt kunne være litt sporty, men hva betyr egentlig det? Skal jeg komme i tights, eller i vanlige klær med en caps? Skal jeg ha joggesko eller skoletter? Jeg er i total villrede, og siden det er påske er det ingen jeg kan sende melding til å spørre heller. Og ikke nok med det! De sa nemlig at jeg skulle møte opp 0730 for sminking også, men hvor mye sminker de meg egentlig? Skal jeg komme dit med helt ren hud, også utfører de magi, eller regner de med at jeg ser ut som et menneske fra før, slik at de bare kan gjøre en touchup? Jeg vil jo nødig risikere å se ut som jeg nettopp har stått opp i det jeg entrer podiet, men samtidig vil jeg heller ikke komme dit som ei dukke og ende opp med at alle ser rart på meg… Herregud, jeg har jo aldri vært på TV før!!

Jeg skulle egentlig skrive noe om hvordan man bør komme i gang igjen med både trening og et vettu kosthold etter påsken, og preache at det er smart å begynne allerede i dag siden det tross alt er mandag, men hodet mitt er bare helt ute.. Jeg tror jeg kommer til å kaste opp på TV i morgen, og håper at dere fremdeles kommer til å lese bloggen min etter det… La oss wrappe opp det hele med et lite bildedryss fra påsken! 😛

2016-03-26 13.13.38 2016-03-25 13.24.05 6L7A0158 2016-03-20 13.31.16

Håper dere nyter den siste dagen med fri, og er klare for å ta tak i hverdagen igjen i morgen 🙂

//Camilla

Kommentarer er stengt.

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits