arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Jeg gruer meg så mye at jeg spyr…

Jeg får nesten vondt i magen av å tenke på at jeg ikke blogget i går, men shit ass. Jeg overlevde! Ta det likevel med ro, dette skal ikke bli en vane, jeg orket bra ikke å logge meg inn på internettet etter at jeg kom hjem i går. Kino midt på dagen etterfulgt av fiskeboller til middag og en god 90 minutters kjøretur hjem til Oslo tok nemlig knekken på alt som heter pågangsmot i denne kroppen. Jeg brukte de siste kreftene jeg maktet å dra frem på en liten økt på OPC, men etter det var det altså en horisontal stilling i sofaen som gjaldt. Det er rart dette med ferie, at det kjennes ut som man er mer sliten etterpå enn man var før den begynte, er du ikke enig?

Det har kanskje noe å gjøre med at jeg gruer meg skikkelig til i morgen, også. Jeg skal gjeste God Morgen Norge rundt klokken 0815, og vet ikke en gang hva jeg skal ha på meg enda… De sa jeg godt kunne være litt sporty, men hva betyr egentlig det? Skal jeg komme i tights, eller i vanlige klær med en caps? Skal jeg ha joggesko eller skoletter? Jeg er i total villrede, og siden det er påske er det ingen jeg kan sende melding til å spørre heller. Og ikke nok med det! De sa nemlig at jeg skulle møte opp 0730 for sminking også, men hvor mye sminker de meg egentlig? Skal jeg komme dit med helt ren hud, også utfører de magi, eller regner de med at jeg ser ut som et menneske fra før, slik at de bare kan gjøre en touchup? Jeg vil jo nødig risikere å se ut som jeg nettopp har stått opp i det jeg entrer podiet, men samtidig vil jeg heller ikke komme dit som ei dukke og ende opp med at alle ser rart på meg… Herregud, jeg har jo aldri vært på TV før!!

Jeg skulle egentlig skrive noe om hvordan man bør komme i gang igjen med både trening og et vettu kosthold etter påsken, og preache at det er smart å begynne allerede i dag siden det tross alt er mandag, men hodet mitt er bare helt ute.. Jeg tror jeg kommer til å kaste opp på TV i morgen, og håper at dere fremdeles kommer til å lese bloggen min etter det… La oss wrappe opp det hele med et lite bildedryss fra påsken! 😛

2016-03-26 13.13.38 2016-03-25 13.24.05 6L7A0158 2016-03-20 13.31.16

Håper dere nyter den siste dagen med fri, og er klare for å ta tak i hverdagen igjen i morgen 🙂

//Camilla

Kommentarer er stengt.

oppskrifter spis

Linsegryte

oppskrifter spis

Hjemmelaget mango-is

oppskrifter spis

Tacobowl

tren

Yogafilm

oppskrifter

Buddhabowl

oppskrifter

Brokkolicouscous

oppskrifter

Mangoremser

oppskrifter

Vegetarbolognese

oppskrifter

Mangosmoothie

oppskrifter spis

Pepperkakefudge med Sukrin

oppskrifter spis

Favaffel

oppskrifter spis

Brokkolipuré

oppskrifter spis

Jordskokksuppe

oppskrifter spis

Oppskriftsonsdag: eplechips!

oppskrifter spis

Grove bananpannekaker!

blogg

MAGASIN!

oppskrifter spis

Salat på boks!

oppskrifter spis

Den perfekte kveldskosen!

blogg

Embed

oppskrifter spis

Quiche Lorraine(-tzen) !

blogg oppskrifter spis

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg

Ny favoritt!

oppskrifter spis

Sukkerfrie kanelsnurrer!

oppskrifter spis

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter spis

Den perfekte frappén !

tren

Hold kjeft

oppskrifter spis

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

oppskrifter spis

Vegedagbok: dag 3

blogg oppskrifter spis

Proteinrik kikertepizza! (vegetar)

oppskrifter spis

Vegetardagboken: mandag

blogg tren

Fremsiden av VG!

kurs tren

Jentedagen 2016

oppskrifter spis

Bananbrød med sjokolade!

oppskrifter spis

Tips til mat på farten!

oppskrifter spis

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter spis

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

oppskrifter spis

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg tren

En perfekt lørdag!

oppskrifter spis

Søtpotetlasagne!

oppskrifter spis

Tør du å slenge deg med?

oppskrifter spis

Av og til trenger jeg dette!

tren

BOOTCAMP!

oppskrifter spis

Disse må du bare smake!

oppskrifter spis

Sukkerfri søndagsnacks!

oppskrifter spis

Sukkerfrie sjokoladebomber!

blogg tren

En helt magisk helg

oppskrifter spis

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

oppskrifter spis

Morningbliss

oppskrifter spis

Proteinrike havrerundstykker

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

blogg oppskrifter spis

Parkdag

oppskrifter spis

Rømmegrøt til frokost?

blogg oppskrifter spis

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter spis

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter spis tren

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter spis

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter spis

Onsdagskebab!

oppskrifter spis

Proteinrike vafler!

blogg oppskrifter spis tren

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg oppskrifter spis

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg oppskrifter spis

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg oppskrifter spis

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg oppskrifter spis

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg oppskrifter spis

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

blogg tren

Rumpebonanza!

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits