arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Jeg har bommet som blogger

Du vet når du forsøker å spørre samboeren din om han har noen tips til hva du skal blogge om, og han svarer: «hei lesere, har du begynt å bekymre deg for sommerens brunfarge? Det har jeg, derfor tok jeg en time sol i dag». HAAHA! Jeg tror vegetarismen har begynt å gå til hode på han! ;D

Men  nei, jeg skal altså ikke tipse dere om en ansiktsmaske som fjerner hudormer eller en pille som gir deg solbrun hud, da jeg jo tross alt trenger disse tipsene selv. Som blogger, ja for dette er plutselig det jeg blir beskrevet som, tror jeg nemlig at jeg har bommet kraftig på en del arenaer. Det er jo ikke slik at jeg ikke får tilbud om å skrive om disse tingene, men helt ærlig: hvor troverdig ville det vært om jeg tipset dere om dette? Det kan jo godt hende det funker, det er ikke det jeg mener, men som blogger mener jeg likevel at man må være litt kritisk til hva man sier ja til. Det å selge integriteten sin til høystbydende, uavhengig av hva du skal skrive om, tror jeg hverken gagner dere eller meg. 2015-07-24 13.53.28Jeg mener selvsagt ikke at man ikke skal inngå avtaler, når man bruker mange mange timer hver uke på dette er det jo ålright at det gir noe tilbake, men av en eller annen grunn er jeg altså litt kritisk til hva jeg sier ja til. Og det håper jeg dere setter pris på 😛

//Camilla

 

Kommentarer er stengt.

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits