arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Jeg har tatt tilbake kontrollen

På onsdag, eller torsdag, eller tirsdag? En dag denne uken i allefall, satt jeg og grublet over hvorvidt jeg skulle fortsette å blogge eller ei. Jeg har begynt å drasse med meg et kamera hvor en jeg går, ta mat av måltider før jeg slipper gjestene til og begynt å stille meg opp i merkelige positurer på treningssenteret, og jeg er så utilpass atte hjelp. En ting er jo at Andreas selvsagt får noia av kamerahysteriet mitt, spesielt når det er han som må stå for bildetakingen, en annen ting er at jeg vikrelig ikke føler meg komfortabel med det som skjer.

Så hvorfor i alle dager skal jeg drive med det?

Vel, jeg skal ikke det. Jo, jeg skal fortsette å blogge, men på min måte. Med bilder når jeg gidder og tekst de dagene jeg bare vil få ut noen tanker, fordi det i utgangspunktet er dette som er viktig for meg. Essensen ligger ikke i å vise frem perfekte måltider med perfekte venner i perfekte klær, men i normalisere alt dette med trening, kosthold, tanker og følelser. Jeg har nok latt meg rive litt med i dragsuget som fort oppstår når man begynner å få til noe, men jeg vil ikke bli som alle andre. Jeg vil fortsette å være meg selv, og da er det på tide at jeg tar tilbake kontrollen.

//Camilla

14 svar til “Jeg har tatt tilbake kontrollen”

 1. Kristina sier:

  Hurraaa. Det er teksten, gleden og inspirasjonen som er viktig, så bare tekst innimellom er helt greit for meg 😀

 2. Karoline B sier:

  Du er vakker! Jeg er så takknemlig for at jeg fant deg på instagram! Å videre fant denne bloggen! Fordi du er ekte! Iallefall får du meg til å komme på de tankene som er ekte! Som egentlig betyr noe! Nettopp at man ER nok! Smask til deg

 3. Jenny sier:

  Stolt a’ræ ass! ??

 4. Holly sier:

  Og der steg min respekt for deg enda et par hakk! Hurra for at du er tro mot deg selv; det hjelper meg til å være tro mot meg.

 5. Eline sier:

  Jeei=)

 6. Ida sier:

  Det et nettopp på grunn av dette at vi liker bloggen din så godt! Du legger ut tekst og bilder når du selv føler for det, og da blir det så mye mer ekte, og til og med bedre kvalitet syns nå jeg! Det er bare kjedelig å lese blogger som tar perfekte bilder av alt som er, blogger der man virkelig nesten kan lukte anstrengelsen og desperasjonen for å få til et «perfekt» innlegg.
  STÅ PÅ! ?

 7. Hanne sier:

  Du er bra nok som du er! ☺️

 8. Hurra 😀 Takk søte!

 9. Ååååhh, så hyggelig Karoline!! Tusen tusen takk 😀 Smask :*

 10. Takk for det, Holly – virkelig 😀

 11. Oh stop it you!! Tusen tusen takk, Ida – I will!!

oppskrifter spis

Italiensk suppe

oppskrifter spis

Tomatsuppe

oppskrifter spis

Pasta og pølser

oppskrifter spis

Hjemmelaget yoghurtis

oppskrifter spis

Jordbær- og avokadosalsa

oppskrifter spis

Mangosalsa

spis

Cheat days

oppskrifter spis

Linsegryte

oppskrifter spis

Hjemmelaget mango-is

oppskrifter spis

Tacobowl

tren

Yogafilm

oppskrifter

Buddhabowl

oppskrifter

Brokkolicouscous

oppskrifter

Mangoremser

oppskrifter

Vegetarbolognese

oppskrifter

Mangosmoothie

oppskrifter spis

Pepperkakefudge med Sukrin

oppskrifter spis

Favaffel

oppskrifter spis

Brokkolipuré

oppskrifter spis

Jordskokksuppe

oppskrifter spis

Oppskriftsonsdag: eplechips!

oppskrifter spis

Grove bananpannekaker!

blogg

MAGASIN!

oppskrifter spis

Salat på boks!

oppskrifter spis

Den perfekte kveldskosen!

blogg

Embed

oppskrifter spis

Quiche Lorraine(-tzen) !

blogg oppskrifter spis

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg

Ny favoritt!

oppskrifter spis

Sukkerfrie kanelsnurrer!

oppskrifter spis

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter spis

Den perfekte frappén !

tren

Hold kjeft

oppskrifter spis

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

oppskrifter spis

Vegedagbok: dag 3

blogg oppskrifter spis

Proteinrik kikertepizza! (vegetar)

oppskrifter spis

Vegetardagboken: mandag

blogg tren

Fremsiden av VG!

kurs tren

Jentedagen 2016

oppskrifter spis

Bananbrød med sjokolade!

oppskrifter spis

Tips til mat på farten!

oppskrifter spis

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter spis

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

oppskrifter spis

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg tren

En perfekt lørdag!

oppskrifter spis

Søtpotetlasagne!

oppskrifter spis

Tør du å slenge deg med?

oppskrifter spis

Av og til trenger jeg dette!

tren

BOOTCAMP!

oppskrifter spis

Disse må du bare smake!

oppskrifter spis

Sukkerfri søndagsnacks!

oppskrifter spis

Sukkerfrie sjokoladebomber!

blogg tren

En helt magisk helg

oppskrifter spis

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

oppskrifter spis

Morningbliss

oppskrifter spis

Proteinrike havrerundstykker

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

blogg oppskrifter spis

Parkdag

oppskrifter spis

Rømmegrøt til frokost?

blogg oppskrifter spis

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter spis

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter spis tren

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter spis

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter spis

Onsdagskebab!

oppskrifter spis

Proteinrike vafler!

blogg oppskrifter spis tren

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg oppskrifter spis

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg oppskrifter spis

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg oppskrifter spis

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg oppskrifter spis

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg oppskrifter spis

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

blogg tren

Rumpebonanza!

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits