arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Jeg har tatt tilbake kontrollen

På onsdag, eller torsdag, eller tirsdag? En dag denne uken i allefall, satt jeg og grublet over hvorvidt jeg skulle fortsette å blogge eller ei. Jeg har begynt å drasse med meg et kamera hvor en jeg går, ta mat av måltider før jeg slipper gjestene til og begynt å stille meg opp i merkelige positurer på treningssenteret, og jeg er så utilpass atte hjelp. En ting er jo at Andreas selvsagt får noia av kamerahysteriet mitt, spesielt når det er han som må stå for bildetakingen, en annen ting er at jeg vikrelig ikke føler meg komfortabel med det som skjer.

Så hvorfor i alle dager skal jeg drive med det?

Vel, jeg skal ikke det. Jo, jeg skal fortsette å blogge, men på min måte. Med bilder når jeg gidder og tekst de dagene jeg bare vil få ut noen tanker, fordi det i utgangspunktet er dette som er viktig for meg. Essensen ligger ikke i å vise frem perfekte måltider med perfekte venner i perfekte klær, men i normalisere alt dette med trening, kosthold, tanker og følelser. Jeg har nok latt meg rive litt med i dragsuget som fort oppstår når man begynner å få til noe, men jeg vil ikke bli som alle andre. Jeg vil fortsette å være meg selv, og da er det på tide at jeg tar tilbake kontrollen.

//Camilla

14 svar til “Jeg har tatt tilbake kontrollen”

 1. Kristina sier:

  Hurraaa. Det er teksten, gleden og inspirasjonen som er viktig, så bare tekst innimellom er helt greit for meg 😀

 2. Karoline B sier:

  Du er vakker! Jeg er så takknemlig for at jeg fant deg på instagram! Å videre fant denne bloggen! Fordi du er ekte! Iallefall får du meg til å komme på de tankene som er ekte! Som egentlig betyr noe! Nettopp at man ER nok! Smask til deg

 3. Jenny sier:

  Stolt a’ræ ass! ??

 4. Holly sier:

  Og der steg min respekt for deg enda et par hakk! Hurra for at du er tro mot deg selv; det hjelper meg til å være tro mot meg.

 5. Eline sier:

  Jeei=)

 6. Ida sier:

  Det et nettopp på grunn av dette at vi liker bloggen din så godt! Du legger ut tekst og bilder når du selv føler for det, og da blir det så mye mer ekte, og til og med bedre kvalitet syns nå jeg! Det er bare kjedelig å lese blogger som tar perfekte bilder av alt som er, blogger der man virkelig nesten kan lukte anstrengelsen og desperasjonen for å få til et «perfekt» innlegg.
  STÅ PÅ! ?

 7. Hanne sier:

  Du er bra nok som du er! ☺️

 8. Hurra 😀 Takk søte!

 9. Ååååhh, så hyggelig Karoline!! Tusen tusen takk 😀 Smask :*

 10. Takk for det, Holly – virkelig 😀

 11. Oh stop it you!! Tusen tusen takk, Ida – I will!!

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits