arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Jeg holdt på å dø i dag

Jeg har en tendens til å krisemaksimere det aller meste og jeg har begynt å innse at det skaper unødvendig mye problemer hva kommer til gjennomføring av diverse ting. Slik som hopping. Hver gang jeg skal hoppe på en kasse ser jeg for meg det verst tenkelige: at jeg fester tærne i boksen, stuper fremover og lander rett på trynet. Selvsagt helt uten å ta meg i mot, for hendene mine har på magisk vis forsvunnet gjennom scenarioet. Det samme tenker jeg om jeg skal løpe ned trapper (halebeinet kan knuse), gå på glatte underlag eller ta en burpee.

Hittil har oppfyllingen av disse profetiene glimtet med sitt fravær. Helt til i dag. Vi var nemlig på Elixia Colosseum og løp på de nye møllene deres da katastrofen slo ned som lyn fra åpen himmel.

Jeg hadde selvsagt luftet tanken om at dette kunne skje for Andreas allerede, men han beroliget meg med at nei, jeg kom ikke til å tryne og bli kastet inn i veggen om jeg løp så fort jeg kunne. Jeg kom til å klare å hoppe av den bueformede løpemaskinen og det kom til å gå helt fint.

Vi testet nemlig ut de nye møllene som kalles «skillmills» og konkurrerte litt om hvem som klarte å løpe fortest. Dette er møller som du ikke stiller inn hastigheten på, men som du selv løper i gang, og som på en spinningsykkel vil båndet fortsette å gå selv om du ikke lenger løper. Han løp for bare livet og hoppet elegant av før han fortalte meg at det var min tur, og nølende fikk jeg fart på beina. Det gikk raskere og raskere, til jeg kjente at angsten kom snikende på meg og jeg valgte å hoppe av. Trodde jeg. Jeg tar tak i håndtakene, hopper litt opp og skal plassere beina på de trygge plattformene på hver side, men bommer. Som faen. Beina forsvinner bak meg og jeg ser løpebåndet komme nærmere og nærmere den vakre nesen min, og må bruke hver eneste muskelfiber i de velutviklede skuldrene mine for å holde meg oppe. Beina skurrer mot underlaget, og jeg ser døden i hvitøyet da jeg på magisk vis klarer å løfte meg selv opp fra en uhåndterlig dipsposisjon og i sikkerhet.

Pulsen hamret i hjertet, og jeg forsto en gang for alle at jeg ikke er skapt for slike ekstremsporter. At scenarioene som hittil bare har eksistert i mitt eget hode faktisk kan komme til å bli virkelige!

Og det, det tar jeg ikke sjansen på. Tror jeg. Eller kanskje? Jeg skal spise litt pizza med squaden og tenke på det. Så får vi se om jeg tør å prøve igjen til uken.

//Camilla

2 svar til “Jeg holdt på å dø i dag”

  1. LH sier:

    Kjipt at du har det sånn, men siden jeg har det sånn sjæl er jeg også litt glad ? Hver gang jeg er på tusenfryd for eksempel, ser jeg for meg at sikkerhetsbøylen på spaceshot kommer til å løsne og at jeg deretter faller til døden.. fortalte en kollega om disse diverse tankene og fikk beskjed on at jeg må få profesjonell hjelp ?

  2. Hahahaha!! Jeg tror det er mange av oss. Foreslår at det opprettes en støttegruppe: «for oss som ikke har beina på jorda» ;D ;D

oppskrifter spis

Italiensk suppe

oppskrifter spis

Tomatsuppe

oppskrifter spis

Pasta og pølser

oppskrifter spis

Hjemmelaget yoghurtis

oppskrifter spis

Jordbær- og avokadosalsa

oppskrifter spis

Mangosalsa

spis

Cheat days

oppskrifter spis

Linsegryte

oppskrifter spis

Hjemmelaget mango-is

oppskrifter spis

Tacobowl

tren

Yogafilm

oppskrifter

Buddhabowl

oppskrifter

Brokkolicouscous

oppskrifter

Mangoremser

oppskrifter

Vegetarbolognese

oppskrifter

Mangosmoothie

oppskrifter spis

Pepperkakefudge med Sukrin

oppskrifter spis

Favaffel

oppskrifter spis

Brokkolipuré

oppskrifter spis

Jordskokksuppe

oppskrifter spis

Oppskriftsonsdag: eplechips!

oppskrifter spis

Grove bananpannekaker!

blogg

MAGASIN!

oppskrifter spis

Salat på boks!

oppskrifter spis

Den perfekte kveldskosen!

blogg

Embed

oppskrifter spis

Quiche Lorraine(-tzen) !

blogg oppskrifter spis

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg

Ny favoritt!

oppskrifter spis

Sukkerfrie kanelsnurrer!

oppskrifter spis

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter spis

Den perfekte frappén !

tren

Hold kjeft

oppskrifter spis

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

oppskrifter spis

Vegedagbok: dag 3

blogg oppskrifter spis

Proteinrik kikertepizza! (vegetar)

oppskrifter spis

Vegetardagboken: mandag

blogg tren

Fremsiden av VG!

kurs tren

Jentedagen 2016

oppskrifter spis

Bananbrød med sjokolade!

oppskrifter spis

Tips til mat på farten!

oppskrifter spis

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter spis

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

oppskrifter spis

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg tren

En perfekt lørdag!

oppskrifter spis

Søtpotetlasagne!

oppskrifter spis

Tør du å slenge deg med?

oppskrifter spis

Av og til trenger jeg dette!

tren

BOOTCAMP!

oppskrifter spis

Disse må du bare smake!

oppskrifter spis

Sukkerfri søndagsnacks!

oppskrifter spis

Sukkerfrie sjokoladebomber!

blogg tren

En helt magisk helg

oppskrifter spis

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

oppskrifter spis

Morningbliss

oppskrifter spis

Proteinrike havrerundstykker

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

blogg oppskrifter spis

Parkdag

oppskrifter spis

Rømmegrøt til frokost?

blogg oppskrifter spis

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter spis

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter spis tren

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter spis

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter spis

Onsdagskebab!

oppskrifter spis

Proteinrike vafler!

blogg oppskrifter spis tren

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg oppskrifter spis

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg oppskrifter spis

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg oppskrifter spis

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg oppskrifter spis

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg oppskrifter spis

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

blogg tren

Rumpebonanza!

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits