arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Jeg holdt på å dø i dag

Jeg har en tendens til å krisemaksimere det aller meste og jeg har begynt å innse at det skaper unødvendig mye problemer hva kommer til gjennomføring av diverse ting. Slik som hopping. Hver gang jeg skal hoppe på en kasse ser jeg for meg det verst tenkelige: at jeg fester tærne i boksen, stuper fremover og lander rett på trynet. Selvsagt helt uten å ta meg i mot, for hendene mine har på magisk vis forsvunnet gjennom scenarioet. Det samme tenker jeg om jeg skal løpe ned trapper (halebeinet kan knuse), gå på glatte underlag eller ta en burpee.

Hittil har oppfyllingen av disse profetiene glimtet med sitt fravær. Helt til i dag. Vi var nemlig på Elixia Colosseum og løp på de nye møllene deres da katastrofen slo ned som lyn fra åpen himmel.

Jeg hadde selvsagt luftet tanken om at dette kunne skje for Andreas allerede, men han beroliget meg med at nei, jeg kom ikke til å tryne og bli kastet inn i veggen om jeg løp så fort jeg kunne. Jeg kom til å klare å hoppe av den bueformede løpemaskinen og det kom til å gå helt fint.

Vi testet nemlig ut de nye møllene som kalles «skillmills» og konkurrerte litt om hvem som klarte å løpe fortest. Dette er møller som du ikke stiller inn hastigheten på, men som du selv løper i gang, og som på en spinningsykkel vil båndet fortsette å gå selv om du ikke lenger løper. Han løp for bare livet og hoppet elegant av før han fortalte meg at det var min tur, og nølende fikk jeg fart på beina. Det gikk raskere og raskere, til jeg kjente at angsten kom snikende på meg og jeg valgte å hoppe av. Trodde jeg. Jeg tar tak i håndtakene, hopper litt opp og skal plassere beina på de trygge plattformene på hver side, men bommer. Som faen. Beina forsvinner bak meg og jeg ser løpebåndet komme nærmere og nærmere den vakre nesen min, og må bruke hver eneste muskelfiber i de velutviklede skuldrene mine for å holde meg oppe. Beina skurrer mot underlaget, og jeg ser døden i hvitøyet da jeg på magisk vis klarer å løfte meg selv opp fra en uhåndterlig dipsposisjon og i sikkerhet.

Pulsen hamret i hjertet, og jeg forsto en gang for alle at jeg ikke er skapt for slike ekstremsporter. At scenarioene som hittil bare har eksistert i mitt eget hode faktisk kan komme til å bli virkelige!

Og det, det tar jeg ikke sjansen på. Tror jeg. Eller kanskje? Jeg skal spise litt pizza med squaden og tenke på det. Så får vi se om jeg tør å prøve igjen til uken.

//Camilla

2 svar til “Jeg holdt på å dø i dag”

  1. LH sier:

    Kjipt at du har det sånn, men siden jeg har det sånn sjæl er jeg også litt glad ? Hver gang jeg er på tusenfryd for eksempel, ser jeg for meg at sikkerhetsbøylen på spaceshot kommer til å løsne og at jeg deretter faller til døden.. fortalte en kollega om disse diverse tankene og fikk beskjed on at jeg må få profesjonell hjelp ?

  2. Hahahaha!! Jeg tror det er mange av oss. Foreslår at det opprettes en støttegruppe: «for oss som ikke har beina på jorda» ;D ;D

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

hverdag kosthold trening

En varig livsstilsendring – uke 4

kosthold tanker trening

En varig livsstilsendring – uke 2!

hverdag kosthold trening

En varig livsstilsendring – uke 1 !

blogg tanker

Jeg vil føle meg bra!

blogg hverdag oppskrifter

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg tanker

Jeg blir så lei meg!

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

kosthold tanker

Jeg blir så forbanna lei.

blogg hverdag

Et liv ute av vater

hverdag tanker

En forandring må til

hverdag tanker trening

DETTE var helt latterlig morsomt!!

blogg tanker

Tar livet helt med ro

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

tanker trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

hverdag

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

hverdag oppskrifter

Vegetardagboken: mandag

blogg hverdag trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

tanker trening

Hvorfor trener jeg?

blogg hverdag kosthold

Hør meg på radio i dag!

blogg hverdag

For en HERLIG dag!!

hverdag oppskrifter

Tips til mat på farten!

hverdag oppskrifter

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

hverdag oppskrifter

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

hverdag kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

blogg hverdag

Endelig reiser vi!

kosthold tanker

5 tips til mat på farten!

hverdag oppskrifter

Av og til trenger jeg dette!

trening

BOOTCAMP!

hverdag kosthold tanker trening

Slik kommer du i form i 2016!

trening

Ny bootcamp!

blogg tanker

Er du en overspiser?

blogg hverdag

Plutselig ble alt klart!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg hverdag

3 år med min kjære!

hverdag trening

Må man alltid trene hardt?

blogg hverdag

Følger du meg på snap?

hverdag kosthold trening

Veien mot en sunnere livsstil – del 5

hverdag

Dødens dag

hverdag

Bare på TV

hverdag oppskrifter

Proteinpannekaker uten pulver!

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg hverdag oppskrifter

Parkdag

hverdag kosthold trening

Veien mot en sunnere livsstil – del 2

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

hverdag oppskrifter

Sugarfree Saturday!

hverdag

God morgen :)

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

blogg hverdag

Coffee in the morning…

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg hverdag oppskrifter trening

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg hverdag trening

Musikk som motiverer!

blogg hverdag oppskrifter

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg hverdag oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg hverdag kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg hverdag trening

Hverdagsaktivitet og jentekveld

blogg hverdag

Når du minst venter det

blogg hverdag

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

hverdag kosthold tanker

Sol, sommer og gode valg

blogg hverdag kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg hverdag tanker

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg hverdag kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

blogg hverdag

Ny uke, nye muligheter

trening ukategorisert

Hjemmetrening

hverdag kosthold ukategorisert

Proteinrike, sukkerfrie muffins!

ukategorisert

Prokrastinering, sa du?

ukategorisert

Om det å være seg selv

kosthold ukategorisert

Hva spiser jeg i løpet av en dag?

kosthold tanker

17. mai er vi så glad i…

blogg hverdag

Flower printed tights

blogg tanker

For stor?

trening ukategorisert

Dagens utfordring

hverdag tanker

It´s my birthday..

ukategorisert

Endelig søndag..

ukategorisert

Pizzakveld

tanker

God fredag!

Blogglisten hits