arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Jeg klarte det!

Jeg sto opp når vekkerklokka ringte! Det vil si når Typen startet kaffemaskinen og sa at det var på tide å stå opp, men det går for det samme. Han er på en måte min vekkerklokke. Min irriterende, skrikende, private vekkerklokke.

 

 

Målet denne uken er som sagt såpass enkelt som å komme seg opp i det alarmen sier i fra, for så å ta fatt på dagen. Jeg er alt for flink til å slumre, eller «bare» hvile øyet liiiitt til, noe som oftest fører til at både 1 og 2 timer blir tilbragt under dyna. Jeg er nok rett og slett litt smålat av natur, men har nå tatt meg selv i nakkeskinnet for å bli bedre. Jeg vet jo at dagene blir så mye mer ålrighte om jeg bare kommer meg opp og får litt luft på nesa før jeg tar fatt på dagens oppgaver, så da er det jo bare å gjøre det? 😀 I tillegg har jeg en del nye kunder som starter opp i dag, og de trenger som regel svar på både ett og to spørsmål om morgenen før de kommer skikkelig i gang. Da er det greit å ha en coach som svarer innen rimelig tid!

Nå skal jeg rett og slett få noen filler på kroppen og komme meg på trening før jeg skal til verdens beste Eirin å bli klådd litt på. I form av massasje, altså. Grisejente!

But first, let me have some coffee! 

Jeg håper du får en helt fabtastisk dag, og at du setter i gang denne høsten med et brak! For det er jo det nå, høst og på tide å komme tilbake til de gamle rutinene vi hadde før vi dro på ferie. Eller kanskje du skal skape noen nye? Det er aldri for sent, eller for tidlig, å ta tak i livet, livsstilen eller helsa si og mitt tips til deg som ønsker å gjøre dette er å skynde deg sakte. Selv som PT, coach og gruppetimeinstruktør har jeg sett nødvendigheten av dette. Jeg har alle forutsetninger for å kunne lykkes med en stor omveltning, men det går bare ikke. Derfor gjør jeg heller én, liten ting av gangen og trøster meg med at jeg vil få resultatene jeg er ute etter over tid. Kanskje ikke i morgen, men om et år sitter jeg her med akkurat det jeg alltid har ønsket meg.

Hvor er du?

Så, sett deg ETT mål for denne uken (mitt er å stå opp når klokken ringer), så snakkes vi igjen om en uke?

Jeg heier på deg!!

//Camilla

PS: Du kan fremdeles stemme på meg til ShapeUp-jenta 2015! Trykk HER da vel 😀

Kommentarer er stengt.

oppskrifter spis

Italiensk suppe

oppskrifter spis

Tomatsuppe

oppskrifter spis

Pasta og pølser

oppskrifter spis

Hjemmelaget yoghurtis

oppskrifter spis

Jordbær- og avokadosalsa

oppskrifter spis

Mangosalsa

spis

Cheat days

oppskrifter spis

Linsegryte

oppskrifter spis

Hjemmelaget mango-is

oppskrifter spis

Tacobowl

tren

Yogafilm

oppskrifter

Buddhabowl

oppskrifter

Brokkolicouscous

oppskrifter

Mangoremser

oppskrifter

Vegetarbolognese

oppskrifter

Mangosmoothie

oppskrifter spis

Pepperkakefudge med Sukrin

oppskrifter spis

Favaffel

oppskrifter spis

Brokkolipuré

oppskrifter spis

Jordskokksuppe

oppskrifter spis

Oppskriftsonsdag: eplechips!

oppskrifter spis

Grove bananpannekaker!

blogg

MAGASIN!

oppskrifter spis

Salat på boks!

oppskrifter spis

Den perfekte kveldskosen!

blogg

Embed

oppskrifter spis

Quiche Lorraine(-tzen) !

blogg oppskrifter spis

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg

Ny favoritt!

oppskrifter spis

Sukkerfrie kanelsnurrer!

oppskrifter spis

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter spis

Den perfekte frappén !

tren

Hold kjeft

oppskrifter spis

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

oppskrifter spis

Vegedagbok: dag 3

blogg oppskrifter spis

Proteinrik kikertepizza! (vegetar)

oppskrifter spis

Vegetardagboken: mandag

blogg tren

Fremsiden av VG!

kurs tren

Jentedagen 2016

oppskrifter spis

Bananbrød med sjokolade!

oppskrifter spis

Tips til mat på farten!

oppskrifter spis

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter spis

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

oppskrifter spis

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg tren

En perfekt lørdag!

oppskrifter spis

Søtpotetlasagne!

oppskrifter spis

Tør du å slenge deg med?

oppskrifter spis

Av og til trenger jeg dette!

tren

BOOTCAMP!

oppskrifter spis

Disse må du bare smake!

oppskrifter spis

Sukkerfri søndagsnacks!

oppskrifter spis

Sukkerfrie sjokoladebomber!

blogg tren

En helt magisk helg

oppskrifter spis

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

oppskrifter spis

Morningbliss

oppskrifter spis

Proteinrike havrerundstykker

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

blogg oppskrifter spis

Parkdag

oppskrifter spis

Rømmegrøt til frokost?

blogg oppskrifter spis

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter spis

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter spis tren

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter spis

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter spis

Onsdagskebab!

oppskrifter spis

Proteinrike vafler!

blogg oppskrifter spis tren

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg oppskrifter spis

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg oppskrifter spis

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg oppskrifter spis

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg oppskrifter spis

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg oppskrifter spis

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

blogg tren

Rumpebonanza!

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits