arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Jeg MÅ overhodet ingenting

Vel overstått folkens! Jeg håper hver og en av dere hadde en fantastisk dag i går, at dere så alle rundt dere og gav oppmuntrende ord til hver og en som krysset deres vei! Jeg håper dere brukte gårsdagen til å inkludere, ikke ekskludere, og at dere bar med dere i tankene at 17. mai går for å være barnas dag – og at det finnes mange ulike barn i Norge som alle har like stor rett til å være med på denne festdagen.

20160517_125934 20160517_125943
20160517_125946

Jeg kunne sikkert skrevet et langt innlegg, bare om dette, men jeg føler at det er litt på siden av det jeg egentlig driver med, selv om jeg selvsagt engasjerer meg for andre ting enn trening og mat! Likevel er det da trening og mat, og sikkert litt bryllupsplanlegging, som det går i her inne og sånn vil jeg gjerne at det skal fortsette om det er greit for dere? 😛 Sistnevnte har jeg så vidt begynt å tenke på, det er visst en av disse greiene med å være forlovet, og jeg kjenner at det stresser meg noe inn i helvete. Ikke fordi det trenger å skje med det føste, gi meg 2 år liksom, men fordi man bruker noe så grønnjævlig mye penger på bare en dag! Beklager uttrykkene, men det er jo helt latterlig å skulle svi av 100.000 på en fest?? Det er klart det er en stor dag og at man vil feire kjærligheten og alt det der, men trenger det virkelig å koste så mye?

Etter at jeg hadde bladd meg gjennom bryllupsmagasinene jeg fikk av venninnene mine etter forlovelsen satt jeg nemlig igjen med følelsen av at jeg måtte gjøre dette til en stor greie. For det er jo det som forventes; at man skal se ut som noe tatt ut av en Disneyfilm, servere 18 retter med alt fra kamskjell dyrket i et vann på toppen at Himalaya til selvskutt Alaska-elg og ha åpen bar med Mojitos og Daiquiries servert av den innleide bartenderen til det gryr av dag. Helst samtidig som man har et personlig preg over det hele, ved at gjestene holder humoristiske taler som bare spiller på dine positive sider.

Men sorry altså, det kommer ikke til å skje. Jeg vil kjøpe en gris fra en lokal bonde på Flisa, helgrille den over et bål og ha middagen i en låve. Jeg vil komme litt for sent i min egen vielse fordi jeg har glemt hvor jeg har lagt skoene, og snuble på vei opp kirkegulvet. Jeg vil at folk skal sove i telt utenfor huset mitt, og jeg vil at onklene mine skal gjøre meg så flaue som bare de kan når de forteller forferdelige historier ikke bare om meg, men om seg selv og resten av familien også. Jeg vil være slående vakker fordi jeg koser meg og ler, ikke fordi jeg er tredd inn i en kjole til ti-tusenvis av kroner som jeg bekymrer meg for at skal bli møkkete fra morgen til kveld. Først og fremst vil jeg kose meg med mennesker som jeg er glad i, og det har vel ingen minimumspris?

//Camilla

4 svar til “Jeg MÅ overhodet ingenting”

 1. Kari sier:

  Du gjør akkurat det du vil. Jeg og mannen min giftet oss på Tinghuset i Oslo, etterfulgt av en middag på en restaurant som serverer brasiliansk grillbuffet. Dette var på en mandag, vi var hans og mine foreldre + min bror. Helt umerket, og vi spanderte maten på alle. 🙂 Drinkene betalte de selv. Husker ikke hva alt kostet alt i alt, men det var ikke mye sammelignet med hva andre bruker på fest! Kjolen kjøpte jeg på salg på zalando på nett, 300kr eller noe slikt.

  Jeg syns helgrillet gris og låvefest høres kjempefint ut!

  Gratulerer igjen!

 2. Karen sier:

  Drømmebryllupet <3

 3. Det hørtes helt nydelig ut, Kari! 😀
  Tusen takk :*

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits