arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Jeg MÅ overhodet ingenting

Vel overstått folkens! Jeg håper hver og en av dere hadde en fantastisk dag i går, at dere så alle rundt dere og gav oppmuntrende ord til hver og en som krysset deres vei! Jeg håper dere brukte gårsdagen til å inkludere, ikke ekskludere, og at dere bar med dere i tankene at 17. mai går for å være barnas dag – og at det finnes mange ulike barn i Norge som alle har like stor rett til å være med på denne festdagen.

20160517_125934 20160517_125943
20160517_125946

Jeg kunne sikkert skrevet et langt innlegg, bare om dette, men jeg føler at det er litt på siden av det jeg egentlig driver med, selv om jeg selvsagt engasjerer meg for andre ting enn trening og mat! Likevel er det da trening og mat, og sikkert litt bryllupsplanlegging, som det går i her inne og sånn vil jeg gjerne at det skal fortsette om det er greit for dere? 😛 Sistnevnte har jeg så vidt begynt å tenke på, det er visst en av disse greiene med å være forlovet, og jeg kjenner at det stresser meg noe inn i helvete. Ikke fordi det trenger å skje med det føste, gi meg 2 år liksom, men fordi man bruker noe så grønnjævlig mye penger på bare en dag! Beklager uttrykkene, men det er jo helt latterlig å skulle svi av 100.000 på en fest?? Det er klart det er en stor dag og at man vil feire kjærligheten og alt det der, men trenger det virkelig å koste så mye?

Etter at jeg hadde bladd meg gjennom bryllupsmagasinene jeg fikk av venninnene mine etter forlovelsen satt jeg nemlig igjen med følelsen av at jeg måtte gjøre dette til en stor greie. For det er jo det som forventes; at man skal se ut som noe tatt ut av en Disneyfilm, servere 18 retter med alt fra kamskjell dyrket i et vann på toppen at Himalaya til selvskutt Alaska-elg og ha åpen bar med Mojitos og Daiquiries servert av den innleide bartenderen til det gryr av dag. Helst samtidig som man har et personlig preg over det hele, ved at gjestene holder humoristiske taler som bare spiller på dine positive sider.

Men sorry altså, det kommer ikke til å skje. Jeg vil kjøpe en gris fra en lokal bonde på Flisa, helgrille den over et bål og ha middagen i en låve. Jeg vil komme litt for sent i min egen vielse fordi jeg har glemt hvor jeg har lagt skoene, og snuble på vei opp kirkegulvet. Jeg vil at folk skal sove i telt utenfor huset mitt, og jeg vil at onklene mine skal gjøre meg så flaue som bare de kan når de forteller forferdelige historier ikke bare om meg, men om seg selv og resten av familien også. Jeg vil være slående vakker fordi jeg koser meg og ler, ikke fordi jeg er tredd inn i en kjole til ti-tusenvis av kroner som jeg bekymrer meg for at skal bli møkkete fra morgen til kveld. Først og fremst vil jeg kose meg med mennesker som jeg er glad i, og det har vel ingen minimumspris?

//Camilla

4 svar til “Jeg MÅ overhodet ingenting”

 1. Kari sier:

  Du gjør akkurat det du vil. Jeg og mannen min giftet oss på Tinghuset i Oslo, etterfulgt av en middag på en restaurant som serverer brasiliansk grillbuffet. Dette var på en mandag, vi var hans og mine foreldre + min bror. Helt umerket, og vi spanderte maten på alle. 🙂 Drinkene betalte de selv. Husker ikke hva alt kostet alt i alt, men det var ikke mye sammelignet med hva andre bruker på fest! Kjolen kjøpte jeg på salg på zalando på nett, 300kr eller noe slikt.

  Jeg syns helgrillet gris og låvefest høres kjempefint ut!

  Gratulerer igjen!

 2. Karen sier:

  Drømmebryllupet <3

 3. Det hørtes helt nydelig ut, Kari! 😀
  Tusen takk :*

oppskrifter spis

Italiensk suppe

oppskrifter spis

Tomatsuppe

oppskrifter spis

Pasta og pølser

oppskrifter spis

Hjemmelaget yoghurtis

oppskrifter spis

Jordbær- og avokadosalsa

oppskrifter spis

Mangosalsa

spis

Cheat days

oppskrifter spis

Linsegryte

oppskrifter spis

Hjemmelaget mango-is

oppskrifter spis

Tacobowl

tren

Yogafilm

oppskrifter

Buddhabowl

oppskrifter

Brokkolicouscous

oppskrifter

Mangoremser

oppskrifter

Vegetarbolognese

oppskrifter

Mangosmoothie

oppskrifter spis

Pepperkakefudge med Sukrin

oppskrifter spis

Favaffel

oppskrifter spis

Brokkolipuré

oppskrifter spis

Jordskokksuppe

oppskrifter spis

Oppskriftsonsdag: eplechips!

oppskrifter spis

Grove bananpannekaker!

blogg

MAGASIN!

oppskrifter spis

Salat på boks!

oppskrifter spis

Den perfekte kveldskosen!

blogg

Embed

oppskrifter spis

Quiche Lorraine(-tzen) !

blogg oppskrifter spis

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg

Ny favoritt!

oppskrifter spis

Sukkerfrie kanelsnurrer!

oppskrifter spis

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter spis

Den perfekte frappén !

tren

Hold kjeft

oppskrifter spis

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

oppskrifter spis

Vegedagbok: dag 3

blogg oppskrifter spis

Proteinrik kikertepizza! (vegetar)

oppskrifter spis

Vegetardagboken: mandag

blogg tren

Fremsiden av VG!

kurs tren

Jentedagen 2016

oppskrifter spis

Bananbrød med sjokolade!

oppskrifter spis

Tips til mat på farten!

oppskrifter spis

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter spis

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

oppskrifter spis

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg tren

En perfekt lørdag!

oppskrifter spis

Søtpotetlasagne!

oppskrifter spis

Tør du å slenge deg med?

oppskrifter spis

Av og til trenger jeg dette!

tren

BOOTCAMP!

oppskrifter spis

Disse må du bare smake!

oppskrifter spis

Sukkerfri søndagsnacks!

oppskrifter spis

Sukkerfrie sjokoladebomber!

blogg tren

En helt magisk helg

oppskrifter spis

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

oppskrifter spis

Morningbliss

oppskrifter spis

Proteinrike havrerundstykker

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

blogg oppskrifter spis

Parkdag

oppskrifter spis

Rømmegrøt til frokost?

blogg oppskrifter spis

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter spis

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter spis tren

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter spis

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter spis

Onsdagskebab!

oppskrifter spis

Proteinrike vafler!

blogg oppskrifter spis tren

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg oppskrifter spis

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg oppskrifter spis

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg oppskrifter spis

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg oppskrifter spis

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg oppskrifter spis

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

blogg tren

Rumpebonanza!

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits