arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Jeg sa ja!

Jeg har alltid trodd at jeg kom til å vite om det på fornhånd dersom Andreas en gang fant på å be om hånden min. Når jeg nå sitter her og ser ned på venstre ringefinger forstår jeg at jeg ikke kunne tatt mer feil.. P1050310

For i går, på bursdagen min, skjedde det altså! Jeg våknet, selvsagt, 05:55 og var superklar for bursdag. Andreas var, forståelig nok, ikke helt enig, så de påfølgende timene vekslet jeg mellom å spille Rayman og vri meg i sengen, helt til han fant det for godt å stå opp rundt 8. Lukten av bacon begynte å sige inn gjennom dørsprekken, A kom tidvis inn med biter av sjokolade for å holde meg i godt humør, og til slutt fikk jeg beskjed om at jeg kunne stå opp.

Det første jeg la merke til var selvsagt at det ikke sto noen gave på bordet. Jeg visste at A hadde vært på posten dagen i forvegen og hentet en eske på størrelse med et par mursteiner stablet oppå hverandre, men den var altså ikke å spotte. Jeg satte meg likevel glad og fornøyd ned ved bordet og begynte å spise før jeg oppdaget at det var noe rart med A. Han snakket ikke, spiste lite og virket i det hele tatt ganske trist, så jeg ymtet frem et forsiktig «er det noe du vil snakke om»? Han overbeviste meg om at han bare var litt sliten, og vi fortsatte frokosten i stillhet.. Etter å ha spist opp alle rundstykkene alene og ellers tenkt at A sikker skulle slå opp med meg sa han endelig at han skulle gå og hente gaven og at jeg måtte lukke øynene. Jeg smilte fra øre til øre, lukket pliktoppfyllende øynene og ventet i spenning.

» Du kan åpne øynene »

Og der satt han faen meg. På knær. Med en ring i hendene. Jeg har alltid hatt en forestilling om at jeg skulle være nydelig kledd, med perfekt hår og blendende hvite tenner på forlovelsesdagen min, men der satt jeg altså, med bacon i tennene og tårene rennende i strie strømmer nedover kinnet. Litt fordi han satt på kne, litt fordi han holdt en helt nydelig tale og aller mest fordi jeg aldri tidligere har vært så lykkelig som jeg var akkurat der og da. P1050312

Så, da skal jeg visst gifte meg da!

//Camilla

26 svar til “Jeg sa ja!”

 1. Cathrine sier:

  Så romantisk? Gratulerer så mye, og koooos deg med å planlegge en fantastisk dag??

 2. Kjersti sier:

  Gratulerer så mye! Jeg ble fridd til mens jeg var dekket av pizzasaus, det er hverdagsøyeblikkene som er mest romantiske <3

 3. Anette sier:

  Den følelsen når man får GÅSEHUD av å lese et blogginnlegg. Shitt pomfritt, utrolig koselig! Du virker som en strålende og herlig jente, Camilla. Håper du forblir like lykkelig fremover også, og at jobbingen du foretar deg også blir vellykka.

  Ha en fin dag! Jeg heier på deg i alle sosiale medier og digger deg, rett og slett! Klem fra Anette

 4. Yngvild sier:

  Gratulerer så mye med forlovelsen! Lykke til som bridezilla! 😉

 5. Maria K sier:

  Åh, så herlig! Gratulerer så mye med både bursdag og forlovelsen, tenk for en fin tid du har i vente 🙂

 6. Hedda sier:

  Hurra! Så gøy å lese! <3 Hell og lykke til dere!

 7. Lisbeth sier:

  For en nydelig ring!! Håper du hadde en fantastisk bursdag <3

 8. Tina sier:

  Gratulerer så mye!! ?

  Forresten, er ikke ringen i Norge på høyre hånd? ?

 9. Vilde sier:

  Jeg gråt da jeg leste, herregud, så vakkert!!

 10. Jenny sier:

  Åååå gratulerer til dere begge to!!? Kjente jeg ble litt rørt av å lese innlegget ❤️ Jeg er veldig glad på dine/deres vegne! Måtte dere leve lykkelige i alle deres dager ?

 11. Frøydis sier:

  Åå gratulerer så mye! Med både dagen som var, og forlovelsen! ?

 12. Lene sier:

  Gratulerer så mye med forlovelsen! Det var virkelig en nydelig ring også!

 13. Det var det, altså <3 Tusen takk!

 14. Helt enig med deg 😀 tusen takk!

 15. Åh, så utrolig hyggelig Anette! Tusen tusen takk 😀

 16. Hahaha, tusen takk!

 17. Jeg tør nesten ikke tenke på det engang! 😀 Takk!

 18. Den kunne ikke blitt bedre 😀 Takk!

 19. Tusen takk! 😀 Jo det har du helt sikkert rett i, men jeg vil ikke tørke meg i rumpa med ringen… Så da ble det venstre! HAahha ;D

 20. Han var ganske søt, ja <3 :*

 21. Tusen tusen takk, Jenny!

 22. Jeg er veldig fornøyd med den 😀 Tusen takk!!

 23. Veronica sier:

  Eg digge bloggen din, du treffe ofte med innlegga dine rett i hjerterota mi, myyyye fornuftig som eg tar te meg! så takk og håper du fortsetter leeeeeenge med blogg:)
  Klem fra Stavanger

 24. Så utrolig hyggelig, Veronica! 😀 Det skal jeg jammen gjøre 😉

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits