arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Jeg skal se frykten i hvitøyet..

Jeg skulle gjerne ønsket dere alle sammen en god morgen, men sannheten er at jeg sitter her med en klump i halsen og virkelig gruer meg til det denne dagen har å by på. I dag skal jeg nemlig se min største frykt i hvitøyet, jeg skal trosse alt som heter treningsglede og gjøre noe fordi jeg må, ikke fordi jeg vil. Kanskje litt fordi jeg bør.

Noe av det værste jeg vet er nemlig å løpe. Jeg tror det henger igjen fra barneskolen, da jeg alltid var sistemann gjennom lysløypa. Jeg gadd liksom ikke å prøve en gang, fordi jeg visste at jeg kom til å bli sliten, men likevel ikke ta igjen de andre! Denne følelsen hang nok i hele skoletiden, og av en eller annen grunn har jeg ikke blitt kvitt den enda.. Jeg synes det er fascinerende hvordan noe sånt kan sitte i så utrolig lenge, og har nå valgt å ta et lite oppgjør med det hele! I oktober skal jeg derfor være med på en konkurranse, og i dag skal jeg kjøre mitt aller første testløp. Det er ikke så langt, men det er visstnok jævlig bratt 😉 P1040848Jeg kommer garantert til å forbanne både den ene og den andre underveis, men tenker at det bare får være. Den såkalte mestringsfølelsen håper jeg sitter og venter på meg på toppen, og jeg skal selvsagt gi dere beskjed når jeg finner den! 😀

Og du? Ønsk meg lykke til da ♥

//Camilla

12 svar til “Jeg skal se frykten i hvitøyet..”

 1. Julie sier:

  Kjenner følelsen! Det ser så deilig og lett ut når andre løper rundt inni skogen her, men når jeg prøver så føles det ikke akkurat sånn?

  Masse lykke til, det blir spennende å høre hvordan det har gått?

 2. Caroline sier:

  Lykketil, Camilla! ? Heier på deg!

 3. Hege A. sier:

  You go girl! ?? Husk; du konkurrerer bare mot deg selv – ingen andre, og da er det faktisk morsomt å se sin egen framgang fra løpetur til løpetur. Og så er det jo perfekt tidspunkt å starte med uteløping; vår, sol og lysere tider. ?Jeg heier på deg, Camilla! ????

 4. Lene sier:

  Sender litt av min egen løpeglede til deg, Camilla! Må si meg enig med Hege A. – begynn å konkurrere mot deg selv, så vil jeg tro du blir mer lysten på å fortsette. Lykke til!

 5. Kristina sier:

  Masse lykke til!
  Jeg vet akkurat hvordan den følelsen er. Jeg blir så sykt irritert på de som «bare løper», uten noe problem, og så kommer jeg pesende og DØR uansett hvordan jeg trener, haha. Men jeg er ingen super-løper da! Men jeg gleder meg til å høre hvordan det går med deg og løpinga. Kanskje blir det litt tips her? 😀

 6. Camilla C sier:

  Motbakkeløp høres morsomt ut! Jeg løp litt tidligere men får vondt i kneet av asfaltløping. Kanskje jeg skal teste motbakke jeg også.

  Du er inspirerende, og takk for det! Jeg heier på deg!

 7. I know!! Det gikk heldigvis bra 😀

 8. Vet du, det har du helt rett i! Må ta med meg det videre 😀

 9. Tror den ble med meg 😀 Takk!

 10. Hahahaha, jeg vet!!! Håper jeg finner den gleden fremover – skal dele alle tips med dere 😀

 11. Prøv det, men begynn forsiktig både med tempo og lengde 🙂
  Tusen takk!

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits