arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Jeg står plutselig uten jobb!

Jeg er i utgangspunktet en ganske positiv person. Noe bitter vil de som kjenner meg kanskje også påstå, men mest positiv. Tror jeg da. Akkurat nå så kjenner jeg likevel at alt bare er blæ. Sånn skikkelig blæ. Tidlig denne uken fikk jeg nemlig beskjed om at arbeidsplassen min skal flytte den 29.04, og at det på grunn av utbedringer vil bli et lite opphold i driften, noe som i bunn og grunn betyr at jeg står «uten jobb» fra mai av. Jeg har riktignok fått tilbud om å kjøre timene et annet sted, men per dags dato er ingen av disse aktuelle, så da sitter jeg her da. Og lurer på hva søren jeg skal gjøre!

Alt dette setter også i gang en del tankeprosesser, for jeg kan jo se dette som en stor mulighet til å gjøre noe «eget». Til å starte et lite sted for meg selv hvor jeg kan ha både kunder og kontor, og til å komme meg videre, rett og slett! Samtidig var jeg ikke helt forberedt på en så stor omveltning akkurat nå, så jeg kjenner at redselen kommer krypende som små maur oppover ryggen på meg hver gang jeg er inne på Finn og titter… For det første fordi det er dyrt som et lite helvete å skulle leie noe selv, for det andre fordi det egentlig ikke ligger veldig mye passende ute, og for det tredje.. Fordi jeg bare er redd. Det er skummelt å gå fra det som er trygt til det som er usikkert – slik er det bare!

Dette er sikkert slike ting man egentlig ikke skal snakke om. Jeg skal vel «holde kortene tett til brystet» og «glede meg til å fortelle dere mer», men altså… Sistnevnte er i alle fall ikke sant. Jeg gruer meg bare til å fortelle noe som helst 😛 Og når det ikke er noen kort å holde tett til et bryst, så er det vel bedre å si det slik det er?

Så.. Om noen har noen gode forslag til hva jeg kan gjøre, hvor jeg kan finne et lokale eller tips til hvem jeg bør snakke med, hola at me! 😀 Hvem vet, kanskje vi kunne gått sammen en gjeng flinke jenter og startet tidenes senter? 😉

Det har absolutt ingen hast, PT-timer er for tiden bare en liten del av hva jeg jobber med, men det å kunne fortsette med de faste timene mine er noe jeg virkelig har lyst til, og etterhvert har jeg også veldig lyst til å øke denne delen av virksomheten min, så da er jeg åpen for forslag, da! 😀 Har du noen kan de sendes til camilla@fitnok.no.

Nå skal jeg krype nedi sofaen og fortsette letingen, og ønsker dere samtidig en god påske!

//Camilla

 

10 svar til “Jeg står plutselig uten jobb!”

 1. LH sier:

  Du har ikke vurdert å satse mer på bloggen da? Kanskje ikke ideelt for deg ettersom at du elsker den jobben du allerede har, men du er en ressurssterk jente, så jeg tviler ikke på at bloggen kunne blitt en solid inntektskilde frem til arbeidsplassen din er oppe og går igjen 🙂 Eventuelt benytte deg av tufteparken? Mulighetene er mange, og jeg tviler ikke på at du finner ut av det! Stå på 😀

 2. Ida sier:

  Nå skal jeg være så sleip og snakke litt om meg selv. Siden Yoga Girl på Instagram ga ut boken sin for sånn 2 år siden så har den stått på ønskelista mi til jul og bursdag, og jeg nevnte den utallige ganger til mammaen min. Og så glemte jeg den litt. Så plutselig under juletreet i fjor der lå den, og jeg kunne grått av glede. Og så skjedde det noe fanatisk!

  Neida, tulla! Den satt pent urørt i bokhylla mi i 3 måneder ++. Men idag, så falt det over meg at jeg skulle titte litt i den. Som endte med at jeg leste hele boka perm til perm i natt… og av ren takknemlig la jeg igjen en kommentar på Yoga Girl sin siste post, og tenkte at det blir bare en av tusen kommentarer på det bilde. Men litt senere fikk jeg to notifications på instagram, en lik på kommentaren min og et svar – fra selveste Yoga Girl.

  Jeg velger å ta dette som et tegn på at dette er noe som jeg burde fordype meg i, at dette er et tegn fra ett eller annet som glimter i det fjernet som jeg gjerne vil komme nærmere. Så kanskje det som skjer i livet ditt nå Camilla er det lyset i det fjerne som blinker og sier «Her har du en stor mulighet!» <3

 3. Mari sier:

  Kan du ikke selge PT-tjenesten direkte til sluttkunde da? Og bruke et senter nær deg som betalende, vanlig kunde. Den eneste forskjellen er at du har med deg en kunde (som også er betalende kunde på senteret) som betaler deg per time? En enkel bookingsite eller rullerende avtale med noen kunder ville kanskje holdt?

 4. karoline sier:

  hei camilla!
  jeg kan forstå situasjonen din utrolig godt, ikke fordi jeg har vært i en selv – men fordi ja, jeg forstår frykten og redselen du har inni deg ❤ det er kanskje lett å si for ei på 20 som fortsatt bor hjemme hos mammaen sin, men camilla, hopp i det. ei sånn tøff, selvsikker, rå dame som deg klarer seg selv. og er du veldig komfortabel med det du har nå, er det på tide med nye utfordringer og erfaringer, lærdommer og feil. og hva er egentlig det aller værste som kan skje, sånn helt egentlig? det finnes en løsning på alt, og alt har en merkelig tenden til å ordne seg, har det ikke?

  kanskje er dette et tegn. kanskje er det nå det er på tide å utvide sine egne plan? bli en råere, tøffere, sterkere versjon av seg selv?

  jeg tror det. og jeg har så absolutt trua på deg ❤

 5. Vet du, LH, jeg har faktisk det, men jeg skal være så ærlig å si at jeg synes det er skikkelig vanskelig! Det å skulle tjene penger på en blogg fremstår for meg som veldig snålt (jeg tjener litt i dag også) og ikke noe jeg helt klarer å «trykke til hjertet», om du forstår hva jeg mener?
  Men.. Kanskje jeg skal gi tanken litt ekstra tid, og se om jeg klarer å vinkle det hele på en måte som jeg faktisk kna trives med! For om jeg dag ut og dag inn må gå på kompromiss med meg selv så tror jeg at jeg fort kommer til å miste all lyst til å skrive :O

  Tuftepark og liknende er også blitt sterkt vurdert, tusen takk for tips! 😀

 6. Vet du Ida, du har så rett!!! Jeg må se dette som en mulighet, og velge og ta den. Det gjør det hele så mye lettere enn å grave seg ned og tenke at «alt går til helvete». Sistnevnte tror jeg nemlig ikke at gir meg noe positivt ;D

  Tusen takk for at du delte nettopp litt om deg – det var akkurat det jeg behøvde i dag 😀

 7. I prinsippet så kan jeg vel det, Mari, men det er jo slik at de ulike sentrene investerer tid og penger i både utstyret de har og pt-tjenestene de selv tilbyr. Om jeg jobber «på siden» av alt dette og tilbyr mine tjenester på et senter, uten å gi senteret en cut av det jeg tjener, vil jeg jo i bunn og grunn stjele deres inntekt! Jeg hadde ikke likt det om noen hadde gjort det mot meg – så da tenker jeg at jeg ikke skal gjøre det mot de heller 😀

  Det å tilby PT-tjenester rett til sluttkunden er absolutt ingen dum ide, men kanskje jeg da skal holde de timene for eksempel utendørs? Jeg har jo et tonn med utstyr her hjemme også. Godt tips 😀

 8. Så utrolig hyggelig at du tar deg tid til å kommentere, Karoline!! Tusen tusen takk skal du ha <3 Du har helt rett - selv om du er ei jente på 20 😉 :*

  Jeg skal i allefall ta med meg disse ordene inn i den nye uken, og huske på de om jeg føler at selvmedlidenheten tar overhånd <3

 9. Lisbeth sier:

  Er det ETT menneske det ordner seg for, så er det deg <3 !!!
  Forstår det gjør deg urolig, men dette ordner seg:-).

 10. Så utrolig hyggelig, Lisbeth! 😀
  Håper virkelig på det jeg også, man må jo bare holde hodet høyt? 😀
  Takk!

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

hverdag kosthold trening

En varig livsstilsendring – uke 4

kosthold tanker trening

En varig livsstilsendring – uke 2!

hverdag kosthold trening

En varig livsstilsendring – uke 1 !

blogg tanker

Jeg vil føle meg bra!

blogg hverdag oppskrifter

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg tanker

Jeg blir så lei meg!

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

kosthold tanker

Jeg blir så forbanna lei.

blogg hverdag

Et liv ute av vater

hverdag tanker

En forandring må til

hverdag tanker trening

DETTE var helt latterlig morsomt!!

blogg tanker

Tar livet helt med ro

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

tanker trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

hverdag

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

hverdag oppskrifter

Vegetardagboken: mandag

blogg hverdag trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

tanker trening

Hvorfor trener jeg?

blogg hverdag kosthold

Hør meg på radio i dag!

blogg hverdag

For en HERLIG dag!!

hverdag oppskrifter

Tips til mat på farten!

hverdag oppskrifter

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

hverdag oppskrifter

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

hverdag kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

blogg hverdag

Endelig reiser vi!

kosthold tanker

5 tips til mat på farten!

hverdag oppskrifter

Av og til trenger jeg dette!

trening

BOOTCAMP!

hverdag kosthold tanker trening

Slik kommer du i form i 2016!

trening

Ny bootcamp!

blogg tanker

Er du en overspiser?

blogg hverdag

Plutselig ble alt klart!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg hverdag

3 år med min kjære!

hverdag trening

Må man alltid trene hardt?

blogg hverdag

Følger du meg på snap?

hverdag kosthold trening

Veien mot en sunnere livsstil – del 5

hverdag

Dødens dag

hverdag

Bare på TV

hverdag oppskrifter

Proteinpannekaker uten pulver!

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg hverdag oppskrifter

Parkdag

hverdag kosthold trening

Veien mot en sunnere livsstil – del 2

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

hverdag oppskrifter

Sugarfree Saturday!

hverdag

God morgen :)

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

blogg hverdag

Coffee in the morning…

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg hverdag oppskrifter trening

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg hverdag trening

Musikk som motiverer!

blogg hverdag oppskrifter

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg hverdag oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg hverdag kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg hverdag trening

Hverdagsaktivitet og jentekveld

blogg hverdag

Når du minst venter det

blogg hverdag

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

hverdag kosthold tanker

Sol, sommer og gode valg

blogg hverdag kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg hverdag tanker

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg hverdag kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

blogg hverdag

Ny uke, nye muligheter

trening ukategorisert

Hjemmetrening

hverdag kosthold ukategorisert

Proteinrike, sukkerfrie muffins!

ukategorisert

Prokrastinering, sa du?

ukategorisert

Om det å være seg selv

kosthold ukategorisert

Hva spiser jeg i løpet av en dag?

kosthold tanker

17. mai er vi så glad i…

blogg hverdag

Flower printed tights

blogg tanker

For stor?

trening ukategorisert

Dagens utfordring

hverdag tanker

It´s my birthday..

ukategorisert

Endelig søndag..

ukategorisert

Pizzakveld

tanker

God fredag!

Blogglisten hits