arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Jeg tørket meg med en melkekartong.

På torsdag sendte jeg en noe frustrert melding til typen i det jeg kom hjem fra jobb og holdt på å tisse i tightsen. Jeg holdt på å skrive «buksene», men det ville vært en regelrett løgn da jeg aldri går i bukse. Men altså, jeg kom inn, løp på toalettet og satte meg ned for å gjøre mitt fornødne da jeg oppdaget at det var tomt for dopapir. Ikke tomt som i «oi, det var så vidt det var igjen noe her!», men tomt som i tomt. Tomt som i «skal jeg riste meg tørr eller hoppe rett i dusjen?». Det ble sistnevnte.

I allefall sendte jeg sporenstreks avgårde en melding til A om at han vær så snill måtte kjøpe med toalettpapir og agurk. Før du drar forhastede konklusjoner her vil jeg gjerne opplyse om at vi hadde falafel med agurkdressing til middag den dagen, og at det smakte fantastisk! Selv om A vanligvis ikke hører på det jeg sier («det glemte jeg kjære») klarte han denne gangen å levere varene akkurat som angitt og både agurk og det som skulle være toalettpapir ble tatt vel i mot i Bølerskogen 13 den kvelden.

Jeg skriver «det som skulle være toalettpapir» med overlegg, for sjeldent har noe så grovt og trått kommet inn mellom beina mine. Dersom noen hadde erstattet det hele med gråpapir eller avis tror jeg ærlig talt ikke jeg hadde merket forskjell, hverken på farge eller konsistens. Det vanlige Lambipapiret som jeg har lagt min elsk på er virkelig å anse som silke i forhold til dette, og etter en rask titt på innholdsfortegnelsen (jepp. På dopapir) forsto jeg raskt hvorfor. P1040755 P1040762Det er greit nok at vi har vært vegetarianere en uke, men når jeg sitter å tørker min sarte bakende med kartong, da kjenner jeg at ting har gått litt for langt. Ja, resirkulering er veldig viktig og det er klart vi skal gjenbruke det vi kan, slik at minst mulig ender opp som direkte avfall, men jeg tenker også at denne kostnaden må ses opp mot helseutgiftene. For dersom alle begynner med Serla toalettpapir i morgen, kan jeg garantere dere at utgiftene for produksjon, import og distribusjon av hemoroidekremer kommer til å eksplodere!

Så, Serla, er det egentlig verdt det?

//Camilla

2 svar til “Jeg tørket meg med en melkekartong.”

  1. Julie sier:

    Den er faktisk mye mykere nå andre gang jeg kjøpte den. La selv merke til at papiret var unormalt stivt første gang jeg kjøpte den «nye» type serla i 6-pakning. Enten har de fiksa det, eller så er jeg blitt skikkelig hardfør.. Håper på det første…

  2. HAHA!!! Vi får håpe på sistnevnte ;D

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

hverdag kosthold trening

En varig livsstilsendring – uke 4

kosthold tanker trening

En varig livsstilsendring – uke 2!

hverdag kosthold trening

En varig livsstilsendring – uke 1 !

blogg tanker

Jeg vil føle meg bra!

blogg hverdag oppskrifter

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg tanker

Jeg blir så lei meg!

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

kosthold tanker

Jeg blir så forbanna lei.

blogg hverdag

Et liv ute av vater

hverdag tanker

En forandring må til

hverdag tanker trening

DETTE var helt latterlig morsomt!!

blogg tanker

Tar livet helt med ro

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

tanker trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

hverdag

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

hverdag oppskrifter

Vegetardagboken: mandag

blogg hverdag trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

tanker trening

Hvorfor trener jeg?

blogg hverdag kosthold

Hør meg på radio i dag!

blogg hverdag

For en HERLIG dag!!

hverdag oppskrifter

Tips til mat på farten!

hverdag oppskrifter

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

hverdag oppskrifter

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

hverdag kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

blogg hverdag

Endelig reiser vi!

kosthold tanker

5 tips til mat på farten!

hverdag oppskrifter

Av og til trenger jeg dette!

trening

BOOTCAMP!

hverdag kosthold tanker trening

Slik kommer du i form i 2016!

trening

Ny bootcamp!

blogg tanker

Er du en overspiser?

blogg hverdag

Plutselig ble alt klart!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg hverdag

3 år med min kjære!

hverdag trening

Må man alltid trene hardt?

blogg hverdag

Følger du meg på snap?

hverdag kosthold trening

Veien mot en sunnere livsstil – del 5

hverdag

Dødens dag

hverdag

Bare på TV

hverdag oppskrifter

Proteinpannekaker uten pulver!

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg hverdag oppskrifter

Parkdag

hverdag kosthold trening

Veien mot en sunnere livsstil – del 2

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

hverdag oppskrifter

Sugarfree Saturday!

hverdag

God morgen :)

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

blogg hverdag

Coffee in the morning…

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg hverdag oppskrifter trening

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg hverdag trening

Musikk som motiverer!

blogg hverdag oppskrifter

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg hverdag oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg hverdag kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg hverdag trening

Hverdagsaktivitet og jentekveld

blogg hverdag

Når du minst venter det

blogg hverdag

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

hverdag kosthold tanker

Sol, sommer og gode valg

blogg hverdag kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg hverdag tanker

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg hverdag kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

blogg hverdag

Ny uke, nye muligheter

trening ukategorisert

Hjemmetrening

hverdag kosthold ukategorisert

Proteinrike, sukkerfrie muffins!

ukategorisert

Prokrastinering, sa du?

ukategorisert

Om det å være seg selv

kosthold ukategorisert

Hva spiser jeg i løpet av en dag?

kosthold tanker

17. mai er vi så glad i…

blogg hverdag

Flower printed tights

blogg tanker

For stor?

trening ukategorisert

Dagens utfordring

hverdag tanker

It´s my birthday..

ukategorisert

Endelig søndag..

ukategorisert

Pizzakveld

tanker

God fredag!

Blogglisten hits