arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Jeg tørket meg med en melkekartong.

På torsdag sendte jeg en noe frustrert melding til typen i det jeg kom hjem fra jobb og holdt på å tisse i tightsen. Jeg holdt på å skrive «buksene», men det ville vært en regelrett løgn da jeg aldri går i bukse. Men altså, jeg kom inn, løp på toalettet og satte meg ned for å gjøre mitt fornødne da jeg oppdaget at det var tomt for dopapir. Ikke tomt som i «oi, det var så vidt det var igjen noe her!», men tomt som i tomt. Tomt som i «skal jeg riste meg tørr eller hoppe rett i dusjen?». Det ble sistnevnte.

I allefall sendte jeg sporenstreks avgårde en melding til A om at han vær så snill måtte kjøpe med toalettpapir og agurk. Før du drar forhastede konklusjoner her vil jeg gjerne opplyse om at vi hadde falafel med agurkdressing til middag den dagen, og at det smakte fantastisk! Selv om A vanligvis ikke hører på det jeg sier («det glemte jeg kjære») klarte han denne gangen å levere varene akkurat som angitt og både agurk og det som skulle være toalettpapir ble tatt vel i mot i Bølerskogen 13 den kvelden.

Jeg skriver «det som skulle være toalettpapir» med overlegg, for sjeldent har noe så grovt og trått kommet inn mellom beina mine. Dersom noen hadde erstattet det hele med gråpapir eller avis tror jeg ærlig talt ikke jeg hadde merket forskjell, hverken på farge eller konsistens. Det vanlige Lambipapiret som jeg har lagt min elsk på er virkelig å anse som silke i forhold til dette, og etter en rask titt på innholdsfortegnelsen (jepp. På dopapir) forsto jeg raskt hvorfor. P1040755 P1040762Det er greit nok at vi har vært vegetarianere en uke, men når jeg sitter å tørker min sarte bakende med kartong, da kjenner jeg at ting har gått litt for langt. Ja, resirkulering er veldig viktig og det er klart vi skal gjenbruke det vi kan, slik at minst mulig ender opp som direkte avfall, men jeg tenker også at denne kostnaden må ses opp mot helseutgiftene. For dersom alle begynner med Serla toalettpapir i morgen, kan jeg garantere dere at utgiftene for produksjon, import og distribusjon av hemoroidekremer kommer til å eksplodere!

Så, Serla, er det egentlig verdt det?

//Camilla

2 svar til “Jeg tørket meg med en melkekartong.”

  1. Julie sier:

    Den er faktisk mye mykere nå andre gang jeg kjøpte den. La selv merke til at papiret var unormalt stivt første gang jeg kjøpte den «nye» type serla i 6-pakning. Enten har de fiksa det, eller så er jeg blitt skikkelig hardfør.. Håper på det første…

  2. HAHA!!! Vi får håpe på sistnevnte ;D

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits