arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Jeg tørket meg med en melkekartong.

På torsdag sendte jeg en noe frustrert melding til typen i det jeg kom hjem fra jobb og holdt på å tisse i tightsen. Jeg holdt på å skrive «buksene», men det ville vært en regelrett løgn da jeg aldri går i bukse. Men altså, jeg kom inn, løp på toalettet og satte meg ned for å gjøre mitt fornødne da jeg oppdaget at det var tomt for dopapir. Ikke tomt som i «oi, det var så vidt det var igjen noe her!», men tomt som i tomt. Tomt som i «skal jeg riste meg tørr eller hoppe rett i dusjen?». Det ble sistnevnte.

I allefall sendte jeg sporenstreks avgårde en melding til A om at han vær så snill måtte kjøpe med toalettpapir og agurk. Før du drar forhastede konklusjoner her vil jeg gjerne opplyse om at vi hadde falafel med agurkdressing til middag den dagen, og at det smakte fantastisk! Selv om A vanligvis ikke hører på det jeg sier («det glemte jeg kjære») klarte han denne gangen å levere varene akkurat som angitt og både agurk og det som skulle være toalettpapir ble tatt vel i mot i Bølerskogen 13 den kvelden.

Jeg skriver «det som skulle være toalettpapir» med overlegg, for sjeldent har noe så grovt og trått kommet inn mellom beina mine. Dersom noen hadde erstattet det hele med gråpapir eller avis tror jeg ærlig talt ikke jeg hadde merket forskjell, hverken på farge eller konsistens. Det vanlige Lambipapiret som jeg har lagt min elsk på er virkelig å anse som silke i forhold til dette, og etter en rask titt på innholdsfortegnelsen (jepp. På dopapir) forsto jeg raskt hvorfor. P1040755 P1040762Det er greit nok at vi har vært vegetarianere en uke, men når jeg sitter å tørker min sarte bakende med kartong, da kjenner jeg at ting har gått litt for langt. Ja, resirkulering er veldig viktig og det er klart vi skal gjenbruke det vi kan, slik at minst mulig ender opp som direkte avfall, men jeg tenker også at denne kostnaden må ses opp mot helseutgiftene. For dersom alle begynner med Serla toalettpapir i morgen, kan jeg garantere dere at utgiftene for produksjon, import og distribusjon av hemoroidekremer kommer til å eksplodere!

Så, Serla, er det egentlig verdt det?

//Camilla

2 svar til “Jeg tørket meg med en melkekartong.”

  1. Julie sier:

    Den er faktisk mye mykere nå andre gang jeg kjøpte den. La selv merke til at papiret var unormalt stivt første gang jeg kjøpte den «nye» type serla i 6-pakning. Enten har de fiksa det, eller så er jeg blitt skikkelig hardfør.. Håper på det første…

  2. HAHA!!! Vi får håpe på sistnevnte ;D

oppskrifter spis

Italiensk suppe

oppskrifter spis

Tomatsuppe

oppskrifter spis

Pasta og pølser

oppskrifter spis

Hjemmelaget yoghurtis

oppskrifter spis

Jordbær- og avokadosalsa

oppskrifter spis

Mangosalsa

spis

Cheat days

oppskrifter spis

Linsegryte

oppskrifter spis

Hjemmelaget mango-is

oppskrifter spis

Tacobowl

tren

Yogafilm

oppskrifter

Buddhabowl

oppskrifter

Brokkolicouscous

oppskrifter

Mangoremser

oppskrifter

Vegetarbolognese

oppskrifter

Mangosmoothie

oppskrifter spis

Pepperkakefudge med Sukrin

oppskrifter spis

Favaffel

oppskrifter spis

Brokkolipuré

oppskrifter spis

Jordskokksuppe

oppskrifter spis

Oppskriftsonsdag: eplechips!

oppskrifter spis

Grove bananpannekaker!

blogg

MAGASIN!

oppskrifter spis

Salat på boks!

oppskrifter spis

Den perfekte kveldskosen!

blogg

Embed

oppskrifter spis

Quiche Lorraine(-tzen) !

blogg oppskrifter spis

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg

Ny favoritt!

oppskrifter spis

Sukkerfrie kanelsnurrer!

oppskrifter spis

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter spis

Den perfekte frappén !

tren

Hold kjeft

oppskrifter spis

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

oppskrifter spis

Vegedagbok: dag 3

blogg oppskrifter spis

Proteinrik kikertepizza! (vegetar)

oppskrifter spis

Vegetardagboken: mandag

blogg tren

Fremsiden av VG!

kurs tren

Jentedagen 2016

oppskrifter spis

Bananbrød med sjokolade!

oppskrifter spis

Tips til mat på farten!

oppskrifter spis

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter spis

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

oppskrifter spis

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg tren

En perfekt lørdag!

oppskrifter spis

Søtpotetlasagne!

oppskrifter spis

Tør du å slenge deg med?

oppskrifter spis

Av og til trenger jeg dette!

tren

BOOTCAMP!

oppskrifter spis

Disse må du bare smake!

oppskrifter spis

Sukkerfri søndagsnacks!

oppskrifter spis

Sukkerfrie sjokoladebomber!

blogg tren

En helt magisk helg

oppskrifter spis

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

oppskrifter spis

Morningbliss

oppskrifter spis

Proteinrike havrerundstykker

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

blogg oppskrifter spis

Parkdag

oppskrifter spis

Rømmegrøt til frokost?

blogg oppskrifter spis

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter spis

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter spis tren

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter spis

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter spis

Onsdagskebab!

oppskrifter spis

Proteinrike vafler!

blogg oppskrifter spis tren

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg oppskrifter spis

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg oppskrifter spis

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg oppskrifter spis

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg oppskrifter spis

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg oppskrifter spis

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

blogg tren

Rumpebonanza!

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits