arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Jeg trenger hjelp!!

Ikke på den måten du kanskje ser for deg, altså at jeg trenger hjelp med noen mentale issues, men altså rent mote og sminkemessig. Det har nemlig gått opp for meg at jeg ikke kan klær what so ever. Eller, det gikk egentlig opp for meg for en stund siden, men nå føler jeg altså at det er på tide å gjøre noe med det. Jeg kan tross alt ikke fortsette å gå rundt i treningsklær dag ut og dag inn, selv om det er aldri så behagelig.

Det jeg trenger hjelp til er rett og slett å lage en liten liste over plagg jeg bare må ha i garderoben, plagg jeg burde ha og ikke minst ting jeg burde styre helt unna. Beina mine er lange og tynne, rumpa ganske stor også har jeg hoftene plassert ganske langt oppe på det som er å betrakte som en relativt kort overkropp.

Any tips?

P1010547

Ikke minst trenger jeg også hjelp med dette med sminke. Pudderet mitt mistet jeg i gulvet for noen dager siden, concealeren er 1 år gammel og solpudderet vet jeg ikke en gang om selges i butikkene lenger… Men hva skal jeg kjøpe? Og fra hvor? Sminken skal selvsagt ikke være testet på dyr, men ellers har jeg en ganske hardfør hud som tåler det aller meste. Jeg er ikke interessert i å bruke 500 kroner på et kompaktpudder, men samtidig vil jeg at det skal se bra ut. Så igjen…

Any tips?

2016-03-29 05.19.43

Jeg legger all min lit til dere her nå, og håper dere har mer å bidra med på dette feltet enn meg! 😀

//Camilla

20 svar til “Jeg trenger hjelp!!”

 1. Magna sier:

  Og jeg som satset på å en dag bli like stylish som deg! 😛 Jeg har ikke noe gode råd desverre, men jeg synes at du ser fantastisk ut slik som du allerede pynter deg opp. 🙂

 2. Eirin sier:

  Klassisk pencilskirt og blazer med innsving/formsydd! Passa til alt, og kan lett stylast både opp og ned:-) Converse/joggesko til skjørt funka bra til kvardags for en casual look. Lag din egen vri på klesstilen med tilbehør som du sjølv lika å bruke.
  Mix også gjerne sammen det tøffe med det søte, som f.eks skinn mot blonder eller strikk.

  Eg personlig kjøpe mesteparten av sminka mi frå kicks, mest frå merka MAC (concealer og foundation), Anastasia Beverly Hills (bryn, contouring, highlighting) og Esteè Lauder (foundation.) Mange av dissa produkta er blitt mine holy grail, men MAC og Esteè Lauder sine produkt har eg funne ut i ettertid er testa på dyr desverre. Det viktigaste er nok å finne sminke som passa din hudtype:-)

  Må også få sagt at du er nydelig både på innsida og utsida! En stor inspirasjon i kvardagen.

 3. Martha sier:

  https://www.blivakker.no/product/sminke/ansikt/foundation/2441/bareminerals-original-foundation-spf-15-medium-beige-8g dette pudderet er serriøst det beste i verden 😀 smelter fint inn i huden, dekker litt (mye hvis du bruker mer tid på å påføre) og er enkelt å få jevnt! 🙂

 4. Ingvild sier:

  Du går på en Kicks-butikk, får de til å finne sminke og gi deg tips som passer til deg, noterer hvilke produkter det er, kjøper noe der også går du hjem og handler på nett og finner resten av produktene til billigere pris 😀

 5. Lene sier:

  En skikkelig vårrengjøring med andre ord 😉

  Jeg vil anbefale The Body Shop; de har gode produkter til en fornuftig pris og tester ikke på dyr. Det samme gjelder Isadora.

  Når det gjelder klær, så finner du uttallige artikler om hvilke basisplagg du bør ha; men det viktigste er jo at du liker klærne selv og føler deg fin i dem! Man går seg lett vill i jungelen av klesmote, men jeg abonnerer på DetNye for å få jevnlig inspirasjon 🙂

  Lykke til med prosjektet 😉 Kanskje du burde lage en TV-serie; Prosjekt #finnok (som en morsom vri på bloggen).. bare en spøk, for jeg synes du er strålende som du er nå jeg 😀

 6. Silje sier:

  Hei 🙂 melder meg på forslaget om BodyShop vedr sminke.

  Ang klær ville jeg gått for basics; et tskjorte og en singelet, en dressbukse, en sort jeans, en cardigan, ei dressjakke, et pencilskjørt og en cityshorts, en skjorte/bluse og en genser. så spriter du det opp med smykker og stæsj 🙂 tenk at alt skal kunne brukes om hverandre, med de nevnte over har du utallige kombinasjonsmuligheter. Lykke til 🙂

 7. Kristina sier:

  Jeg har jo absolutt ikke peiling på sminke i det hele tatt, ikke klær heller. Jeg føler meg som en 10-åring i klesveien med colleggenser og dongritights som er på sitt 6-7 (?) år nå. Så, yeah..
  Men selv bruker jeg sminke fra Gosh og The Body Shop. Ikke dyretestet, fine priser og for MIN hud er de vertfall natrulige og lette 🙂

 8. Marianne sier:

  NB:Body Shop eies av Loreal, som er en versting på dyretesting såvidt jeg har forstått. (Produktene man kjøper er ikke dyretestet, men at pengene flytter seg bakover til noen som er store på det er vel ganske sikkert.) Anbefaler heller helsekostbutikker, masse bra sminke som i tillegg ofte bygger på mer naturlige ting og ikke koster så mye mer!

 9. Mariel sier:

  Hvis jeg tar utgangspunkt I antrekket du har på deg på bildet, så ville jeg droppet skjerf og armbåndene, og lagt til en enkel, liten feminin klokke, eller en kraftig litt maskulin klokke. Ellers så ville jeg investert I en jeans I blå og en I svart som sitter skikkelig fint på, veldig glad I tiger of sweeden sin kelly jeans! Og kjørt en sporty look med sneakers, jeans og en enkel lill flowy bluse+en bold klokke. Eller sneakers, jeans, en hvit/grå/svart t-shirt og en myk og god cardigan. :-))

 10. Hahaha, du er herlig Magna ;D :*
  Takk!

 11. Jeg er s utrolig glad for at jeg har booket et møte med noen som kan dette! 😛 Tusen takk for de gode tipsene, skal skrive de ned 😀

  Og ikke minst takk for de gode ordene, Eirin! Ha en superfin helg 🙂

 12. HAHAHHAHA DETTE er et tips etter min smak!!!! 😀

 13. Det kan du absolutt si ja 😀 Tusen takk, jeg har fått litt sminke i hus nå (Jan Thomas) og må si meg ganske fornøyd 😉

  DU, det var absolutt ikke dumt! God helg søta!

 14. Tusen tusen takk!! 😀

 15. Hahahahaha, jeg føler med deg Kristina! Takk for tips 😉

 16. Dette fant jeg ut av, så styrte klar at TBS! Takk 🙂

 17. Jeg skulle så ønske jeg hadde et sånt øye for ting!!! Har du noe å anbefale for meg som virkelig ike har peiling – blogger, magasiner eller liknende? Tusen takk!

 18. Monica sier:

  Vi har akkurat fått inn vegansk sminke
  fra Milani:) Gode produkter til veldig gode priser:)
  Der finner du og vegansk pudder:)

 19. Thea sier:

  Hei!
  Jeg vet ikke hva du pleier å gå i, men dersom du har slanke, lange bein, så er dette absolutt noe du burde fremheve! 🙂 Bruk smale bukser eller strømpebukser, og kjoler og skjørt som rekker til midt på låret. Jeg har også brede, høye hofter (men korte bein) og selv ser jeg best ut i antrekk hvor jeg forlenger beina mine og fremhever midjen. Hoftene gjør jeg det jeg kan for å skjule, eller i hvert fall ikke fremheve. Dette gjør jeg ved å ofte ha jakke, blazer, løs skjorte eller cardigan over. Siden du har lange bein og kort overkropp, har du typisk en kropp som burde unngå highwaist, men siden du har hofter som meg kan det være godt med bukser som kommer «godt oppå». Hvis du bruker highwaist, så kan du likevel ha en lenger overdel over som gir illusjon av en lenger kropp. V-utrigning gir også illusjon av lenger overkropp, mens runde halser har motsatt effekt.
  Antrekket over passer forresten godt med disse tipsene: smale jeans og lenger overdel. 🙂 Selv ville jeg kanskje hatt skjorten åpen og hatt en mer tettsittende topp under, slik at jeg får litt mer form på overkroppen. (PS. Jeg har samme skjorte og det er favoritten min! Hehe)

  Håper tipsene hjelper deg med å finne klær du trives i! Det er nemlig det viktigste! Selvtillit og å være komfortabel er det viktigste av alle kles- og stiltips!!

  Du er flott og takk for en fin blogg 🙂

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

hverdag kosthold trening

En varig livsstilsendring – uke 4

kosthold tanker trening

En varig livsstilsendring – uke 2!

hverdag kosthold trening

En varig livsstilsendring – uke 1 !

blogg tanker

Jeg vil føle meg bra!

blogg hverdag oppskrifter

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg tanker

Jeg blir så lei meg!

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

kosthold tanker

Jeg blir så forbanna lei.

blogg hverdag

Et liv ute av vater

hverdag tanker

En forandring må til

hverdag tanker trening

DETTE var helt latterlig morsomt!!

blogg tanker

Tar livet helt med ro

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

tanker trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

hverdag

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

hverdag oppskrifter

Vegetardagboken: mandag

blogg hverdag trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

tanker trening

Hvorfor trener jeg?

blogg hverdag kosthold

Hør meg på radio i dag!

blogg hverdag

For en HERLIG dag!!

hverdag oppskrifter

Tips til mat på farten!

hverdag oppskrifter

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

hverdag oppskrifter

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

hverdag kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

blogg hverdag

Endelig reiser vi!

kosthold tanker

5 tips til mat på farten!

hverdag oppskrifter

Av og til trenger jeg dette!

trening

BOOTCAMP!

hverdag kosthold tanker trening

Slik kommer du i form i 2016!

trening

Ny bootcamp!

blogg tanker

Er du en overspiser?

blogg hverdag

Plutselig ble alt klart!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg hverdag

3 år med min kjære!

hverdag trening

Må man alltid trene hardt?

blogg hverdag

Følger du meg på snap?

hverdag kosthold trening

Veien mot en sunnere livsstil – del 5

hverdag

Dødens dag

hverdag

Bare på TV

hverdag oppskrifter

Proteinpannekaker uten pulver!

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg hverdag oppskrifter

Parkdag

hverdag kosthold trening

Veien mot en sunnere livsstil – del 2

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

hverdag oppskrifter

Sugarfree Saturday!

hverdag

God morgen :)

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

blogg hverdag

Coffee in the morning…

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg hverdag oppskrifter trening

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg hverdag trening

Musikk som motiverer!

blogg hverdag oppskrifter

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg hverdag oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg hverdag kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg hverdag trening

Hverdagsaktivitet og jentekveld

blogg hverdag

Når du minst venter det

blogg hverdag

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

hverdag kosthold tanker

Sol, sommer og gode valg

blogg hverdag kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg hverdag tanker

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg hverdag kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

blogg hverdag

Ny uke, nye muligheter

trening ukategorisert

Hjemmetrening

hverdag kosthold ukategorisert

Proteinrike, sukkerfrie muffins!

ukategorisert

Prokrastinering, sa du?

ukategorisert

Om det å være seg selv

kosthold ukategorisert

Hva spiser jeg i løpet av en dag?

kosthold tanker

17. mai er vi så glad i…

blogg hverdag

Flower printed tights

blogg tanker

For stor?

trening ukategorisert

Dagens utfordring

hverdag tanker

It´s my birthday..

ukategorisert

Endelig søndag..

ukategorisert

Pizzakveld

tanker

God fredag!

Blogglisten hits