arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Jeg trenger ikke så mye – klær i all mass gis bort!

Mitt nye favorittprogram er definitivt «Live redder verden. Litt». Jeg er på episode 4 (har selvsagt fråtset i meg alle episodene), og jeg kjenner at skammen begynner å bre seg i kroppen. Jeg har et klesskap og et gjesterom som er fylt til randen med klær jeg aldri kommer til å bruke, et kjøleskap som er så stappa av mat at jeg nesten blir kvalm av å åpne det og et emballasjeforbruk som faktisk er ganske horribelt. I tillegg er jeg alt for dårlig til å kildesortere, selv om jeg heldigvis har begynt å pante flasker.

For å gjøre noe med dette har jeg funnet ut at jeg må ta et lite oppgjør med det livet jeg lever i dag, og se hva som kan endres på og hva som foreløpig vil kreve for mye. Det blir litt som en livsstilsendring for miljøet, og jeg har tenkt å angripe det på akkurat samme måte som jeg ville gjort om målet hadde vært å gå ned i vekt.

Først og fremst skal jeg holde på den ene kjøttfrie dagen vi har i uken, og fortsette å velge egg og melk til lunsj i stedenfor kjøttpålegg. Det er jeg fornøyd med å allerede ha klart. Jeg skal også få meg handlenett (jeg har det sikkert inni en av skapene mine også, lengst bak alle klærne jeg aldri bruker), begynne å velge frukt og grønt som ikke kommer i plastikk (tough one) og bli en reser på kildesortering. OG jeg må skaffe meg en sykkel. Jeg kan søren ikke forsvare det å kjøre 5 km til jobb.

Sist, men ikke minst, ønsker jeg å gi bort alle de klærne jeg ikke bruker – og her kommer jo dere inn! I morgen skal jeg gå gjennom alt jeg eier og har, og slenge ut bilder av alt som gis bort. Jeg har ikke mulighet til å sende det, men det kan plukkes opp i Oslo 🙂

IMG_20160720_142521Jeg merker at jeg nesten er litt redd for å publisere dette, for tenk om jeg ombestemmer meg i morgen og vil ha alle klærne selv? Jeg mener, det er jo bare to dager siden jeg publiserte en ønskeliste med ENDA mer treningstøy enn det jeg allerede har! Men faen heller. Jeg trenger ikke alt dette, men det gjør kanskje du.

Stay tuned for bilder, og spis litt mindre kjøtt

//Camilla

Kommentarer er stengt.

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits