arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Jeg trenger ikke så mye – klær i all mass gis bort!

Mitt nye favorittprogram er definitivt «Live redder verden. Litt». Jeg er på episode 4 (har selvsagt fråtset i meg alle episodene), og jeg kjenner at skammen begynner å bre seg i kroppen. Jeg har et klesskap og et gjesterom som er fylt til randen med klær jeg aldri kommer til å bruke, et kjøleskap som er så stappa av mat at jeg nesten blir kvalm av å åpne det og et emballasjeforbruk som faktisk er ganske horribelt. I tillegg er jeg alt for dårlig til å kildesortere, selv om jeg heldigvis har begynt å pante flasker.

For å gjøre noe med dette har jeg funnet ut at jeg må ta et lite oppgjør med det livet jeg lever i dag, og se hva som kan endres på og hva som foreløpig vil kreve for mye. Det blir litt som en livsstilsendring for miljøet, og jeg har tenkt å angripe det på akkurat samme måte som jeg ville gjort om målet hadde vært å gå ned i vekt.

Først og fremst skal jeg holde på den ene kjøttfrie dagen vi har i uken, og fortsette å velge egg og melk til lunsj i stedenfor kjøttpålegg. Det er jeg fornøyd med å allerede ha klart. Jeg skal også få meg handlenett (jeg har det sikkert inni en av skapene mine også, lengst bak alle klærne jeg aldri bruker), begynne å velge frukt og grønt som ikke kommer i plastikk (tough one) og bli en reser på kildesortering. OG jeg må skaffe meg en sykkel. Jeg kan søren ikke forsvare det å kjøre 5 km til jobb.

Sist, men ikke minst, ønsker jeg å gi bort alle de klærne jeg ikke bruker – og her kommer jo dere inn! I morgen skal jeg gå gjennom alt jeg eier og har, og slenge ut bilder av alt som gis bort. Jeg har ikke mulighet til å sende det, men det kan plukkes opp i Oslo 🙂

IMG_20160720_142521Jeg merker at jeg nesten er litt redd for å publisere dette, for tenk om jeg ombestemmer meg i morgen og vil ha alle klærne selv? Jeg mener, det er jo bare to dager siden jeg publiserte en ønskeliste med ENDA mer treningstøy enn det jeg allerede har! Men faen heller. Jeg trenger ikke alt dette, men det gjør kanskje du.

Stay tuned for bilder, og spis litt mindre kjøtt

//Camilla

Kommentarer er stengt.

oppskrifter spis

Italiensk suppe

oppskrifter spis

Tomatsuppe

oppskrifter spis

Pasta og pølser

oppskrifter spis

Hjemmelaget yoghurtis

oppskrifter spis

Jordbær- og avokadosalsa

oppskrifter spis

Mangosalsa

spis

Cheat days

oppskrifter spis

Linsegryte

oppskrifter spis

Hjemmelaget mango-is

oppskrifter spis

Tacobowl

tren

Yogafilm

oppskrifter

Buddhabowl

oppskrifter

Brokkolicouscous

oppskrifter

Mangoremser

oppskrifter

Vegetarbolognese

oppskrifter

Mangosmoothie

oppskrifter spis

Pepperkakefudge med Sukrin

oppskrifter spis

Favaffel

oppskrifter spis

Brokkolipuré

oppskrifter spis

Jordskokksuppe

oppskrifter spis

Oppskriftsonsdag: eplechips!

oppskrifter spis

Grove bananpannekaker!

blogg

MAGASIN!

oppskrifter spis

Salat på boks!

oppskrifter spis

Den perfekte kveldskosen!

blogg

Embed

oppskrifter spis

Quiche Lorraine(-tzen) !

blogg oppskrifter spis

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg

Ny favoritt!

oppskrifter spis

Sukkerfrie kanelsnurrer!

oppskrifter spis

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter spis

Den perfekte frappén !

tren

Hold kjeft

oppskrifter spis

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

oppskrifter spis

Vegedagbok: dag 3

blogg oppskrifter spis

Proteinrik kikertepizza! (vegetar)

oppskrifter spis

Vegetardagboken: mandag

blogg tren

Fremsiden av VG!

kurs tren

Jentedagen 2016

oppskrifter spis

Bananbrød med sjokolade!

oppskrifter spis

Tips til mat på farten!

oppskrifter spis

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter spis

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

oppskrifter spis

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg tren

En perfekt lørdag!

oppskrifter spis

Søtpotetlasagne!

oppskrifter spis

Tør du å slenge deg med?

oppskrifter spis

Av og til trenger jeg dette!

tren

BOOTCAMP!

oppskrifter spis

Disse må du bare smake!

oppskrifter spis

Sukkerfri søndagsnacks!

oppskrifter spis

Sukkerfrie sjokoladebomber!

blogg tren

En helt magisk helg

oppskrifter spis

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

oppskrifter spis

Morningbliss

oppskrifter spis

Proteinrike havrerundstykker

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

blogg oppskrifter spis

Parkdag

oppskrifter spis

Rømmegrøt til frokost?

blogg oppskrifter spis

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter spis

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter spis tren

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter spis

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter spis

Onsdagskebab!

oppskrifter spis

Proteinrike vafler!

blogg oppskrifter spis tren

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg oppskrifter spis

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg oppskrifter spis

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg oppskrifter spis

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg oppskrifter spis

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg oppskrifter spis

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

blogg tren

Rumpebonanza!

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits