arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Jeg var 14 år første gang jeg gråt i et prøverom

fineting2Jeg tror jeg var rundt 14 første gang jeg gråt i et prøverom. Jeg var med mamma på den lokale klesbutikken på Flisa, og vi skulle kjøpe BH. Ikke min første, men den første hvor jeg ikke bare tok den samme størrelsen som alle andre. Det var downlights i taket, slike som gir deg celulitter på kinnet, og jeg husker at jeg ikke ville se meg i speilet da jeg kledde av meg. Jeg ville bare få det unnagjort så fort som mulig.

Denne følelsen har fulgt meg litt siden. Jeg synes det er vanskelig å finne størrelser da jeg varierer fra en M til en XXL, og hvilke snitt som passer denne kroppen her.. Vel, det har jeg aldri visst. ALLE bukser jeg finner er for korte, toppene er for lange og jeg ender som regel opp med å se ut som noe katta dro med seg inn. Og det er jo kanskje ikke så rart når jeg 1 gang i året går innom en eller annen kjedebutikk, og går meg vekk i striper, prikker og rysjer mens jeg leter etter et kupp mellom hyllereolene. I 9 av 10 tilfeller går jeg ut av butikken uten å ha vært inne i prøverommet en gang, og de få gangene jeg tar turen inn så begynner jeg nesten å gråte i det jeg forstår at alt sitter helt feil…

Det var først da jeg for en uke siden tok turen innom Fine Ting på Majorstuen at jeg forsto hvor feil jeg alltid har tatt. Hvor lost jeg har vært i klesjungelen og hvor enkelt det egentlig er å finne plagg som gjør at du føler deg som en fashionista. Uansett størrelse, form og fasong så finnes det nemlig klær som sitter som støpt!fineting4

Man kan si hva man vil om dette med klær, men det å ha på seg noe som man føler seg virkelig vel i er verdt litt for min del. Det å vite at jeg bare kan gå i klesskapet og ta på meg dette antrekket og at jeg såvidt behøver å se meg i speilet en gang før jeg drar – det er helt gull og rett og slett noe jeg ikke har opplev tidligere! Så takk, Fineting, for at dere satte meg i sentrum og for at dere gav meg en opplevelse som kommer til å sitte i ekstremt lenge. Jeg kommer helt garantert tilbake!

fineting5 fineting6 fineting3 fineting

Topp (strl XL – oversized)
Bukse (strl 29) / Finnes også i en billigere variant
Belte (one size)

Er det flere enn meg som ikke føler seg helt hjemme i klesbutikken?

//Camilla

Klærne er sponset

10 svar til “Jeg var 14 år første gang jeg gråt i et prøverom”

 1. Ingrid sier:

  Åh, den følelsen er bare så vanvittig fin! Jeg er selv under 1.60, men likevel ikke helt petite. Men, hos Banana Republic så har de petite størrelser som bare passer hele min kropp og jeg elsker det 😀

 2. Julie sier:

  HATER virkelig prøverom, det er aldri flatterende lys, det er trangt, og jeg er sikker på at de med vilje har det litt varmere der inne, slik at en stakkar som våger seg til å prøve noe svetter ihjel og føler seg deretter etter noen minutter! Jeg tar alltid med meg klær hjem og prøver, mye mer komfortabelt? Men jeg er sikkert på at kjedene kunne tjent litt på å produsere samme type klær til forskjellige fasonger, for selv om jeg er str L-XL over stumpen, så er jeg søren meg ikke det i benlengden? Men Godt å høre at det finnes butikker som også ser at vi har forskjellige fasonger!

 3. Mariann Furali sier:

  Så bra at det finnes flere slike butikker! 🙂 Hvis du noen gang kjører andre veien, så er Lunula i gågata på Lillehammer helt fantastisk for oss som har høyde, størrelse, former som ikke passer inn i kjedebutikkene 🙂 Og du får helt fantastisk hjelp av Gry!! 🙂 God Helg 🙂

 4. Martha sier:

  Tusen takk for at du deler dette!!

 5. Susanne sier:

  Du er en så ufattelig inspirerende og nydelig person! Bloggen din er kjempekoselig å lese, og er en skikkelig »oppkvikker» på humøret. Stå på ! <3

 6. Det skulle bare mangle du <3

 7. Åh, så utrolig hyggelig Susanne! 😀 Tusen takk :*

 8. Åh, takk for tips!!! 😀 God helg (på veldig etterskudd 😛 )

 9. Jeg vet, det er helt forferdelig 😛
  Hahahaha, helt enig med deg! det burde komme flere varianter 😛

 10. DET liker vi!! 😀

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits