arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Jeg var 14 år første gang jeg gråt i et prøverom

fineting2Jeg tror jeg var rundt 14 første gang jeg gråt i et prøverom. Jeg var med mamma på den lokale klesbutikken på Flisa, og vi skulle kjøpe BH. Ikke min første, men den første hvor jeg ikke bare tok den samme størrelsen som alle andre. Det var downlights i taket, slike som gir deg celulitter på kinnet, og jeg husker at jeg ikke ville se meg i speilet da jeg kledde av meg. Jeg ville bare få det unnagjort så fort som mulig.

Denne følelsen har fulgt meg litt siden. Jeg synes det er vanskelig å finne størrelser da jeg varierer fra en M til en XXL, og hvilke snitt som passer denne kroppen her.. Vel, det har jeg aldri visst. ALLE bukser jeg finner er for korte, toppene er for lange og jeg ender som regel opp med å se ut som noe katta dro med seg inn. Og det er jo kanskje ikke så rart når jeg 1 gang i året går innom en eller annen kjedebutikk, og går meg vekk i striper, prikker og rysjer mens jeg leter etter et kupp mellom hyllereolene. I 9 av 10 tilfeller går jeg ut av butikken uten å ha vært inne i prøverommet en gang, og de få gangene jeg tar turen inn så begynner jeg nesten å gråte i det jeg forstår at alt sitter helt feil…

Det var først da jeg for en uke siden tok turen innom Fine Ting på Majorstuen at jeg forsto hvor feil jeg alltid har tatt. Hvor lost jeg har vært i klesjungelen og hvor enkelt det egentlig er å finne plagg som gjør at du føler deg som en fashionista. Uansett størrelse, form og fasong så finnes det nemlig klær som sitter som støpt!fineting4

Man kan si hva man vil om dette med klær, men det å ha på seg noe som man føler seg virkelig vel i er verdt litt for min del. Det å vite at jeg bare kan gå i klesskapet og ta på meg dette antrekket og at jeg såvidt behøver å se meg i speilet en gang før jeg drar – det er helt gull og rett og slett noe jeg ikke har opplev tidligere! Så takk, Fineting, for at dere satte meg i sentrum og for at dere gav meg en opplevelse som kommer til å sitte i ekstremt lenge. Jeg kommer helt garantert tilbake!

fineting5 fineting6 fineting3 fineting

Topp (strl XL – oversized)
Bukse (strl 29) / Finnes også i en billigere variant
Belte (one size)

Er det flere enn meg som ikke føler seg helt hjemme i klesbutikken?

//Camilla

Klærne er sponset

10 svar til “Jeg var 14 år første gang jeg gråt i et prøverom”

 1. Ingrid sier:

  Åh, den følelsen er bare så vanvittig fin! Jeg er selv under 1.60, men likevel ikke helt petite. Men, hos Banana Republic så har de petite størrelser som bare passer hele min kropp og jeg elsker det 😀

 2. Julie sier:

  HATER virkelig prøverom, det er aldri flatterende lys, det er trangt, og jeg er sikker på at de med vilje har det litt varmere der inne, slik at en stakkar som våger seg til å prøve noe svetter ihjel og føler seg deretter etter noen minutter! Jeg tar alltid med meg klær hjem og prøver, mye mer komfortabelt? Men jeg er sikkert på at kjedene kunne tjent litt på å produsere samme type klær til forskjellige fasonger, for selv om jeg er str L-XL over stumpen, så er jeg søren meg ikke det i benlengden? Men Godt å høre at det finnes butikker som også ser at vi har forskjellige fasonger!

 3. Mariann Furali sier:

  Så bra at det finnes flere slike butikker! 🙂 Hvis du noen gang kjører andre veien, så er Lunula i gågata på Lillehammer helt fantastisk for oss som har høyde, størrelse, former som ikke passer inn i kjedebutikkene 🙂 Og du får helt fantastisk hjelp av Gry!! 🙂 God Helg 🙂

 4. Martha sier:

  Tusen takk for at du deler dette!!

 5. Susanne sier:

  Du er en så ufattelig inspirerende og nydelig person! Bloggen din er kjempekoselig å lese, og er en skikkelig »oppkvikker» på humøret. Stå på ! <3

 6. Det skulle bare mangle du <3

 7. Åh, så utrolig hyggelig Susanne! 😀 Tusen takk :*

 8. Åh, takk for tips!!! 😀 God helg (på veldig etterskudd 😛 )

 9. Jeg vet, det er helt forferdelig 😛
  Hahahaha, helt enig med deg! det burde komme flere varianter 😛

 10. DET liker vi!! 😀

oppskrifter spis

Italiensk suppe

oppskrifter spis

Tomatsuppe

oppskrifter spis

Pasta og pølser

oppskrifter spis

Hjemmelaget yoghurtis

oppskrifter spis

Jordbær- og avokadosalsa

oppskrifter spis

Mangosalsa

spis

Cheat days

oppskrifter spis

Linsegryte

oppskrifter spis

Hjemmelaget mango-is

oppskrifter spis

Tacobowl

tren

Yogafilm

oppskrifter

Buddhabowl

oppskrifter

Brokkolicouscous

oppskrifter

Mangoremser

oppskrifter

Vegetarbolognese

oppskrifter

Mangosmoothie

oppskrifter spis

Pepperkakefudge med Sukrin

oppskrifter spis

Favaffel

oppskrifter spis

Brokkolipuré

oppskrifter spis

Jordskokksuppe

oppskrifter spis

Oppskriftsonsdag: eplechips!

oppskrifter spis

Grove bananpannekaker!

blogg

MAGASIN!

oppskrifter spis

Salat på boks!

oppskrifter spis

Den perfekte kveldskosen!

blogg

Embed

oppskrifter spis

Quiche Lorraine(-tzen) !

blogg oppskrifter spis

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg

Ny favoritt!

oppskrifter spis

Sukkerfrie kanelsnurrer!

oppskrifter spis

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter spis

Den perfekte frappén !

tren

Hold kjeft

oppskrifter spis

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

oppskrifter spis

Vegedagbok: dag 3

blogg oppskrifter spis

Proteinrik kikertepizza! (vegetar)

oppskrifter spis

Vegetardagboken: mandag

blogg tren

Fremsiden av VG!

kurs tren

Jentedagen 2016

oppskrifter spis

Bananbrød med sjokolade!

oppskrifter spis

Tips til mat på farten!

oppskrifter spis

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter spis

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

oppskrifter spis

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg tren

En perfekt lørdag!

oppskrifter spis

Søtpotetlasagne!

oppskrifter spis

Tør du å slenge deg med?

oppskrifter spis

Av og til trenger jeg dette!

tren

BOOTCAMP!

oppskrifter spis

Disse må du bare smake!

oppskrifter spis

Sukkerfri søndagsnacks!

oppskrifter spis

Sukkerfrie sjokoladebomber!

blogg tren

En helt magisk helg

oppskrifter spis

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

oppskrifter spis

Morningbliss

oppskrifter spis

Proteinrike havrerundstykker

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

blogg oppskrifter spis

Parkdag

oppskrifter spis

Rømmegrøt til frokost?

blogg oppskrifter spis

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter spis

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter spis tren

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter spis

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter spis

Onsdagskebab!

oppskrifter spis

Proteinrike vafler!

blogg oppskrifter spis tren

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg oppskrifter spis

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg oppskrifter spis

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg oppskrifter spis

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg oppskrifter spis

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg oppskrifter spis

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

blogg tren

Rumpebonanza!

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits