arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Kjernefavoritter med video og program!

Nå har jeg akkurat tatt meg en god, lang og varm dusj og fått i meg frokosten, og er snart klart for å kicke i gang dagen. Ja, jeg vet at dagen min begynner sent, men hei. Den varer lenge også ;D Vanligvis er jeg på jobb til mellom 20 og 22 et sted, og da kan jeg rett og slett ikke begynne arbeidsdagen 0700! Eller, jeg kan jo det, men jeg tror ikke jeg hadde blitt et veldig positivt menneske av det.

Her i huset har vi hatt en barnefri helg (det vil si at bikkja har vært på fjellet), og for en gangs skyld har vi fått gjort litt av hvert! Fredag kveld ble tilbragt på sofaen med litt jobbings i fanget og Netflix på TVen, og jeg tror jeg sovnet ca 32 sekunder etter at hodet traff puta. Spør du meg er dette et tegn på sunnhet – det betyr at jeg la meg til riktig tidspunkt uten for mange tanker i hodet, og det gav meg en hel natt med helt nydelig søvn, og hadde på grunn av dette masse energi til å besøke lillesøster og den mest fantastiske nevøen i hele verden på lørdag! Herregud, han er ikke to år enda en gang, men sier allerede i fra når han vil gå på potta og snakker som en helt! Er jeg farget av min tilknytning til gutten? Selvsagt, men jeg tror han er et geni.

Det som likevel er mer spennende er at A og jeg brukte søndagen til å spille inn en hel haug med nye filmer til Fitnokjentene. Jeg liker å ha litt «nytt» å tilby hele tiden, slik at det ikke skal bli kjedelig, og hva er vel da bedre enn nye øvelser?

Det morsomme er at jeg alltid har tenkt at hjemmetrening, det er ikke noe for meg. Jeg har fortalt meg selv at mobiliteten min er for dårlig, at jeg er for svak i overkroppen og har for lange bein til å klare de ulike øvelsene, men jammen viser det seg ikke at jeg klarer akkurat hva jeg vil. Jeg er nemlig ikke den sterkeste eller mest atletiske (shocker), men med noen tilpasninger her og der klarer jeg jammen det meste likevel! Nesten alltid, i allefall…

Og nettopp derfor tenkte jeg å vise dere de nye favorittøvelsene mine for kjerne! Øvelser jeg tenkte at jeg ikke kom til å klare, men som jeg naila som bare det likevel. Til slutt.

Alle øvelsene kan kjøres hjemme på stuegulvet, og setter du de sammen (2-3 x 10 per øvelse) har du jammen en real økt for kjernen i boks på ca 15 minutter! Husk: det er ikke om å gjøre mest, men om å gjøre noe 😉 Ha en strålende uke!

//Camilla

Kommentarer er stengt.

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits