arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Kjernefavoritter med video og program!

Nå har jeg akkurat tatt meg en god, lang og varm dusj og fått i meg frokosten, og er snart klart for å kicke i gang dagen. Ja, jeg vet at dagen min begynner sent, men hei. Den varer lenge også ;D Vanligvis er jeg på jobb til mellom 20 og 22 et sted, og da kan jeg rett og slett ikke begynne arbeidsdagen 0700! Eller, jeg kan jo det, men jeg tror ikke jeg hadde blitt et veldig positivt menneske av det.

Her i huset har vi hatt en barnefri helg (det vil si at bikkja har vært på fjellet), og for en gangs skyld har vi fått gjort litt av hvert! Fredag kveld ble tilbragt på sofaen med litt jobbings i fanget og Netflix på TVen, og jeg tror jeg sovnet ca 32 sekunder etter at hodet traff puta. Spør du meg er dette et tegn på sunnhet – det betyr at jeg la meg til riktig tidspunkt uten for mange tanker i hodet, og det gav meg en hel natt med helt nydelig søvn, og hadde på grunn av dette masse energi til å besøke lillesøster og den mest fantastiske nevøen i hele verden på lørdag! Herregud, han er ikke to år enda en gang, men sier allerede i fra når han vil gå på potta og snakker som en helt! Er jeg farget av min tilknytning til gutten? Selvsagt, men jeg tror han er et geni.

Det som likevel er mer spennende er at A og jeg brukte søndagen til å spille inn en hel haug med nye filmer til Fitnokjentene. Jeg liker å ha litt «nytt» å tilby hele tiden, slik at det ikke skal bli kjedelig, og hva er vel da bedre enn nye øvelser?

Det morsomme er at jeg alltid har tenkt at hjemmetrening, det er ikke noe for meg. Jeg har fortalt meg selv at mobiliteten min er for dårlig, at jeg er for svak i overkroppen og har for lange bein til å klare de ulike øvelsene, men jammen viser det seg ikke at jeg klarer akkurat hva jeg vil. Jeg er nemlig ikke den sterkeste eller mest atletiske (shocker), men med noen tilpasninger her og der klarer jeg jammen det meste likevel! Nesten alltid, i allefall…

Og nettopp derfor tenkte jeg å vise dere de nye favorittøvelsene mine for kjerne! Øvelser jeg tenkte at jeg ikke kom til å klare, men som jeg naila som bare det likevel. Til slutt.

Alle øvelsene kan kjøres hjemme på stuegulvet, og setter du de sammen (2-3 x 10 per øvelse) har du jammen en real økt for kjernen i boks på ca 15 minutter! Husk: det er ikke om å gjøre mest, men om å gjøre noe 😉 Ha en strålende uke!

//Camilla

Kommentarer er stengt.

oppskrifter spis

Italiensk suppe

oppskrifter spis

Tomatsuppe

oppskrifter spis

Pasta og pølser

oppskrifter spis

Hjemmelaget yoghurtis

oppskrifter spis

Jordbær- og avokadosalsa

oppskrifter spis

Mangosalsa

spis

Cheat days

oppskrifter spis

Linsegryte

oppskrifter spis

Hjemmelaget mango-is

oppskrifter spis

Tacobowl

tren

Yogafilm

oppskrifter

Buddhabowl

oppskrifter

Brokkolicouscous

oppskrifter

Mangoremser

oppskrifter

Vegetarbolognese

oppskrifter

Mangosmoothie

oppskrifter spis

Pepperkakefudge med Sukrin

oppskrifter spis

Favaffel

oppskrifter spis

Brokkolipuré

oppskrifter spis

Jordskokksuppe

oppskrifter spis

Oppskriftsonsdag: eplechips!

oppskrifter spis

Grove bananpannekaker!

blogg

MAGASIN!

oppskrifter spis

Salat på boks!

oppskrifter spis

Den perfekte kveldskosen!

blogg

Embed

oppskrifter spis

Quiche Lorraine(-tzen) !

blogg oppskrifter spis

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg

Ny favoritt!

oppskrifter spis

Sukkerfrie kanelsnurrer!

oppskrifter spis

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter spis

Den perfekte frappén !

tren

Hold kjeft

oppskrifter spis

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

oppskrifter spis

Vegedagbok: dag 3

blogg oppskrifter spis

Proteinrik kikertepizza! (vegetar)

oppskrifter spis

Vegetardagboken: mandag

blogg tren

Fremsiden av VG!

kurs tren

Jentedagen 2016

oppskrifter spis

Bananbrød med sjokolade!

oppskrifter spis

Tips til mat på farten!

oppskrifter spis

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter spis

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

oppskrifter spis

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg tren

En perfekt lørdag!

oppskrifter spis

Søtpotetlasagne!

oppskrifter spis

Tør du å slenge deg med?

oppskrifter spis

Av og til trenger jeg dette!

tren

BOOTCAMP!

oppskrifter spis

Disse må du bare smake!

oppskrifter spis

Sukkerfri søndagsnacks!

oppskrifter spis

Sukkerfrie sjokoladebomber!

blogg tren

En helt magisk helg

oppskrifter spis

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

oppskrifter spis

Morningbliss

oppskrifter spis

Proteinrike havrerundstykker

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

blogg oppskrifter spis

Parkdag

oppskrifter spis

Rømmegrøt til frokost?

blogg oppskrifter spis

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter spis

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter spis tren

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter spis

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter spis

Onsdagskebab!

oppskrifter spis

Proteinrike vafler!

blogg oppskrifter spis tren

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg oppskrifter spis

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg oppskrifter spis

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg oppskrifter spis

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg oppskrifter spis

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg oppskrifter spis

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

blogg tren

Rumpebonanza!

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits