arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Kollektivfiasko og Colormerad!

God kveld alle sammen 🙂

Beklager litt manglende oppdatering fra denne siden på noen dager, men jeg har rett og slett vært grisedeppa. Vi skulle egentlig til Ålesund på festival og planla å reise med flyet 0745. Vel, når jeg planlegger reiserute går ikke ting alltid som planlagt, så nå tilbringer vi jammen helgen i Oslo i stedenfor. Jeg var så lei meg hele formiddagen i går at jeg ikke orket å skrive noe, og når kvelden kom ba jeg inn noen venner på middag for å få opp humøret litt og stupte rett og slett i seng klokka 22.

Jeg kunne selvsagt ha deppa resten av helga også, men heldigvis er jeg et relativt positivt menneske. Jeg fant derfor ut at jeg likegreit kunne finne på noe annet moro, og endte opp med å løpe Colormerad i dag og avslutte det hele med litt vin i hagen hos en venninne. Jeg våknet opp, tett som ei potte i dag tidlig og forsto vel fort at løpet ikke kom til å bli noen høydare. Nesesprayen ble pakka ned og koffeinen inntatt, for jeg kan tross alt ikke backe ut når jeg først har bestemt meg for noe 😛 Dårlig form til tross så løp vi nok mer enn de fleste, og kosa oss selvsagt masse på veien!

20150822_112442-1 20150822_112456 20150822_112532 Snapchat--4964939291419377386

 

Med andre ord ble det, på tross av gårsdagens fiasko, en strålende dag i godt lag! Nå skal jeg rett og slett avslutte dagen med å ligge rett ut på sofaen og spise hjemmelaget, indisk mat før jeg kryper tidlig til køys. Mye jobb og lite søvn den siste uken har satt sitt preg på formen, så det er nok ikke dumt å få tatt igjen litt! I morgen går turen til sverige, og dere får selvsagt en hel liste med «must haves» når du besøker nabolandet! Ikke minst skal jeg fortelle deg litt om hvilke matvarer du heller bør handle her i Norge, eller i allefall lese næringsdeklarasjonen nøye på før de puttes i kurven.

Ha en fortsatt strålende dag, og stem gjerne på meg til ShapeUp-jenta 2015 HER ! 😀

//Camilla

Kommentarer er stengt.

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits