arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Legg til rette for din egen suksess!

Du vet når hodet ditt bare flommer over av gode ideer, og du vet du må få skrevet de ned fort som fanden fordi de kommer til å forsvinne? Vel, en sånn dag hadde jeg på tirsdag. Jeg tror jeg kom opp med 18 bloggideer i lunsj, så jeg skrev ned alle sammen – og glemte å lagre… Det er forresten en god oppsummering av livet mitt. Intensjonene er som regel utrolig gode, men som regel skjer det et eller annet gæærnt i gjennomføringen… Du vet, intensjonen er å ikke spise godteri, å gå tur hver dag eller å komme seg på trening før fuglene fiser om morgenen, men noe skjer i det valgets time nærmer seg. Tanken om at «jeg kan gjøre det senere» eller «en kort tur holder i dag» sniker seg på, og før jeg vet ordet av det har jeg overtalt meg selv (det krever obviously ikke så mye) til å la være å gjennomføre den planen jeg i utgangspunktet hadde.

Det er mange måter å forklare dette på, men for min del handler det nok kun om en manko på viljestyrke (dette er sikkert ikke noe jeg burde dele, for snart kommer spørsmålene om hvordan ei jente uten viljestyrke skal kunne lære andre å stå i mot fristelser, men det får så være). Eller, ikke manko heller, men kanskje feilprioriteringer med tanke på hvor jeg bruker den? Jeg mener. Hadde jeg pakket treningsbagen eller lagt frem turklærne før jeg la meg om kvelden ville jo ikke terskelen blitt så høy! Enda enklere hadde det blitt dersom frokosten allerede hadde vært bestemt, arbeidsdagen lagt opp og middagen planlagt. For det er tross alt sånn at jo flere valg du må ta i løpet av en dag, jo vanskeligere er det å ta de «riktige valgene» når kvelden nærmer seg. Eller i det man står opp, for min del… I de øyeblikkene hvor underbevisstheten min og bevisstheten ikke helt spiller på lag, da går ting rett og slett åt skogen!

Denne uken, du vet – jeg og de målene mine – har jeg derfor begynt med å legge frem det turtøyet om kvelden slik at Hugo får den lange turen han fortjener hver morgen. I tillegg har jeg planlagt frokostene mine, og skal sette meg ned med A etterpå og finne på middager, slik at den viljestyrken som finnes i denne kroppen har en sjanse til å være med meg gjennom hele dagen! Jeg mener, det beste må jo være at jeg legger til rette for min egen suksess?

2016-04-25 10.22.37 2016-04-25 10.23.15 2016-04-25 10.23.51

Om ikke annet startet altså uken bra, Hugo er fornøyd og jeg er stolt av å ha startet dagen med gode 45 minutter i skogen. Det er kanskje ikke så mye å skryte av, men vet du hva? Så lenge jeg er fornøyd er faktisk det alt som teller! Utfordringen nå blir å fortsette resten av uke. Og deretter resten av måneden og året. Jeg vet at det kommer til å være morgener hvor jeg har mest lyst til å sove, men da skal jeg minne meg selv på at han her, han fortjener den beste mulige starten på dagen.

P1040769 P1040767

Har du noen mål denne uken? La oss klare det, sammen! 😀

//Camilla

 

 

7 svar til “Legg til rette for din egen suksess!”

 1. Ingrid sier:

  Du er ikke alene! Det er så rart det der. Jeg har satt opp smarte mål, jeg vet hva som skal til for å nå dem, og er SÅ UTROLIG motivert. Likevel er viljestyrken enkelte dager på bånn, og jeg slår liksom av tankene. Og gjør stikk motsatt av det jeg planla å gjøre. Tenk at vi ødelegger sånn for oss selv? Jeg må virkelig bli bedre på selvdisiplin.. Så jeg har gått back to basics, og satt så sinnsykt simple, koselige ukesmål. Bare for å få mestringsfølelse. Forhåpentlig får jeg tilbake livsstilen der jeg trives med vektnedgang 🙂

 2. Maria K sier:

  Hvor går du tur i Oslo? Jeg bor på Bislett og savner såå å gå i skogen!

 3. Reidun sier:

  Shake that ass bitch!! Sier jeg bare!
  Takk takk takk ❤️

 4. Mette sier:

  Så deg på vg-tv nettopp. Ville bare si at jeg digger deg!!! Love you og hurra!!! Endelig noen som snakker RIKTIG om det sabla stresset rundt kropp og mat!!!
  Vil du sommerkropp på stranda i sommer..? Svaret er jo enkelt: Finn fram kroppen og bikinien. Kle på deg bikinien, ta på solkrem og solbriller–vips så har du Sommerkroppen klar! Ut å kjøp is ? for svingende!!!!!
  God sommer, Camilla!

 5. Helt enig med deg, Mette!! ;D og ikke minst tusen takk ?❤

 6. Jeg bor på Bøler – går i skogen rett bak huset! ?

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

hverdag kosthold trening

En varig livsstilsendring – uke 4

kosthold tanker trening

En varig livsstilsendring – uke 2!

hverdag kosthold trening

En varig livsstilsendring – uke 1 !

blogg tanker

Jeg vil føle meg bra!

blogg hverdag oppskrifter

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg tanker

Jeg blir så lei meg!

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

kosthold tanker

Jeg blir så forbanna lei.

blogg hverdag

Et liv ute av vater

hverdag tanker

En forandring må til

hverdag tanker trening

DETTE var helt latterlig morsomt!!

blogg tanker

Tar livet helt med ro

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

tanker trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

hverdag

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

hverdag oppskrifter

Vegetardagboken: mandag

blogg hverdag trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

tanker trening

Hvorfor trener jeg?

blogg hverdag kosthold

Hør meg på radio i dag!

blogg hverdag

For en HERLIG dag!!

hverdag oppskrifter

Tips til mat på farten!

hverdag oppskrifter

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

hverdag oppskrifter

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

hverdag kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

blogg hverdag

Endelig reiser vi!

kosthold tanker

5 tips til mat på farten!

hverdag oppskrifter

Av og til trenger jeg dette!

trening

BOOTCAMP!

hverdag kosthold tanker trening

Slik kommer du i form i 2016!

trening

Ny bootcamp!

blogg tanker

Er du en overspiser?

blogg hverdag

Plutselig ble alt klart!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg hverdag

3 år med min kjære!

hverdag trening

Må man alltid trene hardt?

blogg hverdag

Følger du meg på snap?

hverdag kosthold trening

Veien mot en sunnere livsstil – del 5

hverdag

Dødens dag

hverdag

Bare på TV

hverdag oppskrifter

Proteinpannekaker uten pulver!

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg hverdag oppskrifter

Parkdag

hverdag kosthold trening

Veien mot en sunnere livsstil – del 2

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

hverdag oppskrifter

Sugarfree Saturday!

hverdag

God morgen :)

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

blogg hverdag

Coffee in the morning…

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg hverdag oppskrifter trening

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg hverdag trening

Musikk som motiverer!

blogg hverdag oppskrifter

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg hverdag oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg hverdag kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg hverdag trening

Hverdagsaktivitet og jentekveld

blogg hverdag

Når du minst venter det

blogg hverdag

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

hverdag kosthold tanker

Sol, sommer og gode valg

blogg hverdag kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg hverdag tanker

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg hverdag kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

blogg hverdag

Ny uke, nye muligheter

trening ukategorisert

Hjemmetrening

hverdag kosthold ukategorisert

Proteinrike, sukkerfrie muffins!

ukategorisert

Prokrastinering, sa du?

ukategorisert

Om det å være seg selv

kosthold ukategorisert

Hva spiser jeg i løpet av en dag?

kosthold tanker

17. mai er vi så glad i…

blogg hverdag

Flower printed tights

blogg tanker

For stor?

trening ukategorisert

Dagens utfordring

hverdag tanker

It´s my birthday..

ukategorisert

Endelig søndag..

ukategorisert

Pizzakveld

tanker

God fredag!

Blogglisten hits