arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Legg til rette for din egen suksess!

Du vet når hodet ditt bare flommer over av gode ideer, og du vet du må få skrevet de ned fort som fanden fordi de kommer til å forsvinne? Vel, en sånn dag hadde jeg på tirsdag. Jeg tror jeg kom opp med 18 bloggideer i lunsj, så jeg skrev ned alle sammen – og glemte å lagre… Det er forresten en god oppsummering av livet mitt. Intensjonene er som regel utrolig gode, men som regel skjer det et eller annet gæærnt i gjennomføringen… Du vet, intensjonen er å ikke spise godteri, å gå tur hver dag eller å komme seg på trening før fuglene fiser om morgenen, men noe skjer i det valgets time nærmer seg. Tanken om at «jeg kan gjøre det senere» eller «en kort tur holder i dag» sniker seg på, og før jeg vet ordet av det har jeg overtalt meg selv (det krever obviously ikke så mye) til å la være å gjennomføre den planen jeg i utgangspunktet hadde.

Det er mange måter å forklare dette på, men for min del handler det nok kun om en manko på viljestyrke (dette er sikkert ikke noe jeg burde dele, for snart kommer spørsmålene om hvordan ei jente uten viljestyrke skal kunne lære andre å stå i mot fristelser, men det får så være). Eller, ikke manko heller, men kanskje feilprioriteringer med tanke på hvor jeg bruker den? Jeg mener. Hadde jeg pakket treningsbagen eller lagt frem turklærne før jeg la meg om kvelden ville jo ikke terskelen blitt så høy! Enda enklere hadde det blitt dersom frokosten allerede hadde vært bestemt, arbeidsdagen lagt opp og middagen planlagt. For det er tross alt sånn at jo flere valg du må ta i løpet av en dag, jo vanskeligere er det å ta de «riktige valgene» når kvelden nærmer seg. Eller i det man står opp, for min del… I de øyeblikkene hvor underbevisstheten min og bevisstheten ikke helt spiller på lag, da går ting rett og slett åt skogen!

Denne uken, du vet – jeg og de målene mine – har jeg derfor begynt med å legge frem det turtøyet om kvelden slik at Hugo får den lange turen han fortjener hver morgen. I tillegg har jeg planlagt frokostene mine, og skal sette meg ned med A etterpå og finne på middager, slik at den viljestyrken som finnes i denne kroppen har en sjanse til å være med meg gjennom hele dagen! Jeg mener, det beste må jo være at jeg legger til rette for min egen suksess?

2016-04-25 10.22.37 2016-04-25 10.23.15 2016-04-25 10.23.51

Om ikke annet startet altså uken bra, Hugo er fornøyd og jeg er stolt av å ha startet dagen med gode 45 minutter i skogen. Det er kanskje ikke så mye å skryte av, men vet du hva? Så lenge jeg er fornøyd er faktisk det alt som teller! Utfordringen nå blir å fortsette resten av uke. Og deretter resten av måneden og året. Jeg vet at det kommer til å være morgener hvor jeg har mest lyst til å sove, men da skal jeg minne meg selv på at han her, han fortjener den beste mulige starten på dagen.

P1040769 P1040767

Har du noen mål denne uken? La oss klare det, sammen! 😀

//Camilla

 

 

7 svar til “Legg til rette for din egen suksess!”

 1. Ingrid sier:

  Du er ikke alene! Det er så rart det der. Jeg har satt opp smarte mål, jeg vet hva som skal til for å nå dem, og er SÅ UTROLIG motivert. Likevel er viljestyrken enkelte dager på bånn, og jeg slår liksom av tankene. Og gjør stikk motsatt av det jeg planla å gjøre. Tenk at vi ødelegger sånn for oss selv? Jeg må virkelig bli bedre på selvdisiplin.. Så jeg har gått back to basics, og satt så sinnsykt simple, koselige ukesmål. Bare for å få mestringsfølelse. Forhåpentlig får jeg tilbake livsstilen der jeg trives med vektnedgang 🙂

 2. Maria K sier:

  Hvor går du tur i Oslo? Jeg bor på Bislett og savner såå å gå i skogen!

 3. Reidun sier:

  Shake that ass bitch!! Sier jeg bare!
  Takk takk takk ❤️

 4. Mette sier:

  Så deg på vg-tv nettopp. Ville bare si at jeg digger deg!!! Love you og hurra!!! Endelig noen som snakker RIKTIG om det sabla stresset rundt kropp og mat!!!
  Vil du sommerkropp på stranda i sommer..? Svaret er jo enkelt: Finn fram kroppen og bikinien. Kle på deg bikinien, ta på solkrem og solbriller–vips så har du Sommerkroppen klar! Ut å kjøp is ? for svingende!!!!!
  God sommer, Camilla!

 5. Helt enig med deg, Mette!! ;D og ikke minst tusen takk ?❤

 6. Jeg bor på Bøler – går i skogen rett bak huset! ?

oppskrifter spis

Italiensk suppe

oppskrifter spis

Tomatsuppe

oppskrifter spis

Pasta og pølser

oppskrifter spis

Hjemmelaget yoghurtis

oppskrifter spis

Jordbær- og avokadosalsa

oppskrifter spis

Mangosalsa

spis

Cheat days

oppskrifter spis

Linsegryte

oppskrifter spis

Hjemmelaget mango-is

oppskrifter spis

Tacobowl

tren

Yogafilm

oppskrifter

Buddhabowl

oppskrifter

Brokkolicouscous

oppskrifter

Mangoremser

oppskrifter

Vegetarbolognese

oppskrifter

Mangosmoothie

oppskrifter spis

Pepperkakefudge med Sukrin

oppskrifter spis

Favaffel

oppskrifter spis

Brokkolipuré

oppskrifter spis

Jordskokksuppe

oppskrifter spis

Oppskriftsonsdag: eplechips!

oppskrifter spis

Grove bananpannekaker!

blogg

MAGASIN!

oppskrifter spis

Salat på boks!

oppskrifter spis

Den perfekte kveldskosen!

blogg

Embed

oppskrifter spis

Quiche Lorraine(-tzen) !

blogg oppskrifter spis

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg

Ny favoritt!

oppskrifter spis

Sukkerfrie kanelsnurrer!

oppskrifter spis

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter spis

Den perfekte frappén !

tren

Hold kjeft

oppskrifter spis

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

oppskrifter spis

Vegedagbok: dag 3

blogg oppskrifter spis

Proteinrik kikertepizza! (vegetar)

oppskrifter spis

Vegetardagboken: mandag

blogg tren

Fremsiden av VG!

kurs tren

Jentedagen 2016

oppskrifter spis

Bananbrød med sjokolade!

oppskrifter spis

Tips til mat på farten!

oppskrifter spis

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter spis

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

oppskrifter spis

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg tren

En perfekt lørdag!

oppskrifter spis

Søtpotetlasagne!

oppskrifter spis

Tør du å slenge deg med?

oppskrifter spis

Av og til trenger jeg dette!

tren

BOOTCAMP!

oppskrifter spis

Disse må du bare smake!

oppskrifter spis

Sukkerfri søndagsnacks!

oppskrifter spis

Sukkerfrie sjokoladebomber!

blogg tren

En helt magisk helg

oppskrifter spis

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

oppskrifter spis

Morningbliss

oppskrifter spis

Proteinrike havrerundstykker

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

blogg oppskrifter spis

Parkdag

oppskrifter spis

Rømmegrøt til frokost?

blogg oppskrifter spis

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter spis

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter spis tren

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter spis

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter spis

Onsdagskebab!

oppskrifter spis

Proteinrike vafler!

blogg oppskrifter spis tren

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg oppskrifter spis

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg oppskrifter spis

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg oppskrifter spis

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg oppskrifter spis

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg oppskrifter spis

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

blogg tren

Rumpebonanza!

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits