arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Livet: slik det egentlig er

Jeg skulle ønske jeg hadde en megaspennende hverdag med «revolusjonerende møter» og fantastiske opplevelser hver dag, men hverdagen her er dessverre en helt annen. Den er rutinepreget, ganske A4 og til dels også kjedelig.

Jeg klager på ingen måte, jeg har det kjempefint akkurat slik jeg har det, men hverdagen er mer preget av jobb enn av lunsj på brygga og magiske øyeblikk. For å være helt ærlig tror jeg ikke mitt liv er så veldig forskjellig fra ditt, rent bortsett fra at jeg aldri vet hvor mye jeg kommer til å tjene den kommende måneden siden jeg er selvstendig næringsdrivende og sier nei til 9 av 9,5 bloggtilbud som kommer min vei. Noe som jo er ganske morsomt å tenke på når vi tar i betraktning at det bare er noen måneder siden jeg hadde et mål om å gjøre denne bloggen til en greie å leve av. P1060694

Jeg fant fort ut at det ikke gikk helt overens med min lite fantastiske hverdag, en kjæreste med vegring mot offentlig bruk av kamera og en sterk mening om hva jeg har lyst til å oppnå i livet.

Derfor har jeg ikke fantastiske oppskrifter jeg kan dele med dere hver uke, eller bilder fra feinshmekkede venninnekvelder jeg kan spre utover instagram. For de kveldene, de er mine og mine alene. Og maten jeg lager er som regel spist opp før kameraet i det heletatt er påtenkt. Og akkurat som deg lager jeg det samme til middag flere ganger i uken, og hvor interessant blir det egentlig om jeg for 18. gang legger ut et bilde av en fiskesuppe?

//Camilla

Kommentarer er stengt.

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits